Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה עם מתאם obd 2 לקורולה 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. קניתי מתאם obd 2 מהאיביי, משהו פשוט בכמה שקלים. נסיתי להתחבר אליו( אפליקציית טורק) ברכב שלי ( קורולה 2001) ובמאזדה 3 2005, בשני הרכבים לא הצלחתי להתחבר למכשיר. מבחינת ההגדרות בסלולרי על פניו הכל בסדר, התחברות לבלוטוס התבצעה וגם רואים באפליקציה נסיון התחברות אך לא קורה שום דבר.

יש משהו שאני מפספס? אולי אין תמיכה מצד הרכבים בהתקן הזה ? ( אני מאמין שלפחות במאזדה 3 2005 אמורה להיות תמיכה )

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
ניסיתי לחבר סורק בטויוטה היילקס 2006 גם לא עבד. חיפוש קצר באינטרנט(לא נכנסתי לעומק) טויוטה עובדת בפרוטוקול אחר וקורא פשוט לא קורא.

במקרה שלי גם במאזדה זה לא עובד

לעיתים קורה שהם מגיעים פגומים! תזמין את ה elm327 בלוטוס.

זה מה שהזמנתי.

19068.jpg

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

גם בטויוטה וגם במאזדה הוא צריך לעבוד.

אם הוא סורק את כל הפרוטוקולי ולא מתחבר - כנראה המכשיר לא תקין. במחיר הזה מדובר במכשיר באיכות לא מי יודע מה, חלקן מגיעים כבר לא תקינים.

אצלי היה כזה, עבד כמה פעמים ואז הפסיק, הייתה בעיה בדיוק כמו שאתה מתאר.

האמת שהזמנתי כבר איזה 4-5 כאלה מדגמים שונים. לפחות 2 לא עבדו כמו שצריך.

פורסם (נערך)

נראה לי שאדבר עם המוכר שישלח לי אחד חדש וזהו.

אגב ראיתי שהelm 327 קיים בשתי גרסאות, האחת 2.1 והאחת 1.5. מה שהזמנתי זה ה2.1.

יש איזה הבדל בינהם ?

עריכה אחרונה על ידי Gsofer
  • תוכן חדש...