Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב למשפחה עם ילדים עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בהמשך לפוסט שלי אני מגדיר מחדש את החיפוש שלי אחר רכב:

עד היום נסענו על רכבים ישנים. עד שכבר קנינו רכב יחסית חדש (היה בן שנה כשקנינו אותו) זה היה פיאט פנדה שאני מאוד אוהב אבל זה רכב עירוני בסיסי מאוד.

היום אנחנו מחזיקים 2 רכבים - הפיאט פנדה המדוברת ומאזדה לאנטיס 2001 שאני מנסה למכור. החלטנו להשתדרג גם ברכב וגם בחוויה. אנחנו חייבים שני רכבים בגלל איזור המגורים שלנו, ואנחנו גרים רחוק משתי המשפחות שלנו.

את הנסיעות הארוכות אנחנו עושים כיום עם הפנדה בגלל שהלאנטיס זללנית מאוד בדלק.

ואחרי ההקדמה הזאת, הגדרות הרכב שאנחנו מחפשים:

• שיהיה נוח לנסיעות ארוכות
  • מרווח מספיק ל2 בוסטרים + סלקל מאחורה (או לפחות לשני בוסטרים ואדם מבוגר מאחורה למידה ונשים את הסלקל במושב הקדמי)
  • חסכוני בדלק (עדיפות ל-1:14 ומעלה)
  • אוהבים תנוחת נהיגה גבוהה
  • שיהיה מפנק באבזור (יש לנו חסכים עם הרכבים הישנים שלנו)
  • ואמינות גבוהה כמובן

אנחנו מעוניינים לרכוש רכב יד שניה כדי לא לספוג את ירידת הערך. הסתכלתי קצת על פיג'ו 2008, 3008, סוזוקי קרוסאובר ועוד ממשפחת הג'יפונים. גם אני וגם אישתי מאוד נמשכים לג'יפונים. לא יורדים מהאספלט אז אין צורך ברכב שטח.

אשמח לעזרתכם. תודה.

פורסם

מה עם סקודה יטי ידני?

בתקציב שלך נכנסת גם לאון 1.2 ידנית מהדגם הנוכחי. בתקציב שלך רכבים מ-2013-14. היא לא ג'יפון אבל היא מאובזרת ונוחה ותהיה התקדמות עצומה מהלאנטיס שלכם.

גם הונדה סיויק האצ'בק הגיעה עם גיר ידני, יכולה להיות אפשרות סולידית יותר.

סיור ביד 2 העלה את זה, חורג מהתקציב אבל שווה לעקוב ולראות אם יפורסמו רכבים קצת יותר ישנים.

פורסם

מנסיון הספסל בייטי די צד ולא שיכנסו שני בוסטרים ומבוגר בנוחות.

קשקאי ידנית כמו שהזכרת בשרשור הקודם יכולה להיות מעניינת.

גם טויוטה פריוס יכולה לבוא בחשבון, אבל היא לא גבוהה ותצטרך לרדת בשנתונים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סקודה ייטי היתה הבחירה הראשונה שלי כשהתחלתי לחפש אבל לא הצלחתי למצוא אחת עם קילומטראז' נורמלי. כולן באיזור ה30K בשנה.

עכשיו כשמתחתי מעט את התקציב אז מצאתי ביד 2 את זו שיכולה להיות רלוונטית רק לך תגיע מכפר סבא לנצרת כדי לראות רכב...

את תיבת הDSG אני לא מכיר, אבל שמעתי שיש איתה בעיות אז זה יורד מהחיפוש שלי.

קשקאי, לצערי לא הצלחתי למצוא אחת ראויה. היחידה שהיתה נמכרה תוך יום למישהו אחר.

קשקאי שלאחת מתיחת הפנים קצת חורגת מהתקציב שלי.

מה עם הרכבים שציינתי בהודעה הראשונה של השרשור? מה עם דאצ'יה סנדרו סטפווי? צרות מידי?

פורסם

שלום,

יש קצת טריידאוף בין הרצון שלך לג'יפון לבין הרצון לרכב שיעשה 1:14.

ג'יפון לא יהיה ממש חסכוני, בוודאי לא בהשוואה לפנדה שלכם.

יכול להיות שהפתרון הוא גם לסגל סגנון נהיגה חסכוני יותר, האצות מתונות, נהיגה במהירות של כ 90 קמ"ש בכביש פתוח וכד' על מנת להפוך את הג'יפון לפחות בזבזן.

יש לי רכב שעונה על הדרישות שלך למעט הדרישה ל 1:14, מרווח, נוח, חדש יחסית, ואוכל גם לבחון לתת לך הצעה על הלנטיס.

בכל מקרה - זה האוטו. שברולט קפטיבה. תסתכל קצת על התמונות של האוטו. אם זה נראה לך, אתה מוזמן להיכנס ולהתרשם.

אמיר

פורסם

יסלח לי האדון ב-Buy&Drive קפטיבה "עושה" 1:7 - יש עוד כמה כלי רכב באמצע...

סוזוקי קרוסאובר ידני - יתאים ויש היצע (לא גדול) בשוק.

עוד משהו שיכול להיות מעניין אך יהיה קצת פחות חסכוני מ1:14 הוא דאצ'יה דסטר 1.2 בנזין 4x2 משומש.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

יש ג'יפון חסכוני מאוד, קוראים לו אאוטלנדר PHEV והוא עולה באיזור ה 200.0 אלף שקל. גם RAV4 היברידי יהיה חסכוני מאוד ויעלה באיזור ה 200.0 אש"ח.

אפילו קשקאי 1.2 ליטר טורבו לא יגיע ל 1:14 בממוצע, והוא גם לא עולה 80.0 אש"ח.

מה שפות"ש רוצה - לא ממש קיים. גם ג'יפון וגם חסכוני, וגם עד 80.0 אש"ח.

צריך לחשב מסלול מחדש. או שמוותרים על צריכת הדלק, או שמוותרים על ג'יפון, או שמגדילים את התקציב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אני היחיד שקופץ לו לעיניים שאתה מתכוון לשים סלקל (עם תינוק אני מניח) במושב הקדמי של רכב עם כרית אוויר?

בכל הדגמים שהוזכרו כאן עד עכשיו יש אפשרות לבטל את כרית האוויר של הנוסע באופן זמני. (למעשה כיום, כמעט בכל הדגמים הנמכרים בישראל קיימים האופציה הזאת)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

Buy & Drive, אני מוותר. תודה.

discoTD, אני מסתמך על נתונים שראיתי באתר KML ובתוצאות של מבחני נסיעה.

לדוגמא - על הפיג'ו 2008 קראתי באחת האתרים שהיא עושה 1:16. נכון או לא נכון? לא יודע. בשביל זה אני כותב פה. מצפה לקבל תשובות.

בטח שיש אאוטלנדר וRAV4 אבל לפי הפוסט הראשון בשרשור שלי אתה יכול להבין שזה לא הכיוון שלי.

אולי גם הטעות שלי שרשמתי 1:14 ומעלה. בוא נגיד שיותר נכון סביב 1:14. גם אם יהיה 1:13 בממוצע אז זה אחלה.

אבנר.אלקיים, אתה חושב שלרגע הייתי מסכן את החיים של התיקונת המדהימה שלי? חצי סיבוב של מפתח מבטל את כרית האוויר.

תודה לכל העונים. מה אתם אומרים על הרכבים שרשמתי בפוסט הראשון?יש מה לדבר עליהם בכלל מבחינת מרווח בכסא האחורי?

פורסם

אני הייתי לקוח את הנתונים באתר KML בעירבון מוגבל.

1:16 אולי בנסיעה בינעירונית בגירסה הידנית. בגירסה האוטומטית 1.6 שנכנסת בתקציב שלך -אולי1:11.

ה-1.2T יש מצב שצורך 1:14 -אבל הוא רחוק מהתקציב.

צריכת דלק ריאלית על בסיס מבחני דרכים ונותנים אחרים תוכל למצוא כאן

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

כבעלים של קרוסאובר אני יכול להעיד על צריכה ממוצעת של 1/13.5 בחיים האמיתיים.

הרכב מומלץ מאוד.

עליך לבדוק אם רוחב המושב האחורי אכן מספיק לכם.

.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אוטומטית מודל 2014 עם 33000 ק"מ.

אנחנו עם 3 ילדים. 2 מתבגרים + כיסא בטיחות אחד.

המושב האחורי מספיק בהחלט.

תא המטען גדול יחסית ומאוד נוח לשימוש.

אני חושב שעם מתיחה קלה של התקציב, תצליח להשיג אחת פרטית מסוף 2013 (תחילת שיווק הדגם בארץ).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...