Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רחפן, אני רוצה רחפן!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופנת הרחפנים נעשית חזקה מתמיד. יש ל GoPro רחפן קומפקטי חדש שאוטוטו יוצא לשוק ו DJI ששולטים בשוק הרחפנים השיקו לא מזמן את Mavic שהוא גם סופר קומפקטי ונראה שיכול לטוס יותר זמן מהפנטום עם הסוללה שלו.

אני צופה ב Casey Neistat ביוטיוב והצילומי אוויר שלו פשוט מעולים! אני מטייל הרבה בעולם וחושב שזה יכול להיות ממש מגניב להתחיל לעשות צילומי וידאו כאלה.

למישהו יש ניסיון עם הרחפנים האלה ? מה מומלץ, ממה להזהר ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תצטרף שלב ראשון למישהו, יש בפייסבוק מספר קהילות, אנשים מאוד נחמדים שישמחו להראות ולהדגים את ביצועי הרחפנים שלהם.

תוכל להתרשם מאיכויות צילום, מצורת שליטה ועוד.

כדאי לשים לב לכל התהליך כולו. כמה מקום תופס ברכב הציוד. כמה זמן לוקח לפרוק את הציוד מהרכב, להרכיב את הרחפן, אולי להוציא כיסא או שטיחון עד שרואים רחפן ממריא באוויר.

אחרי שהמריא, כמה זמן הרחפן שוהה באוויר (נגלה לך שכרבע שעה, עשרים דקות).

כמה זמן לפרק ולארוז הכל.

עכשיו תעשה חישוב כמה זמן ברוטו השקעת מול זמן נטו של טיסה.

כדאי שתעיף מבט בחוקים של טיסת רחפנים, למי מותר להטיס ואיפה, חלקים נרחבים משטחי ישראל אסורים לטיסה בכלל או מעל לגובה מסויים.

מדובר על תחביב שעלול להיות יקר, עקב נזקים לרחפן/להבים וכו'.

אבל דבר נחמד, אפשר להוציא סרטונים נחמדים... אז לשקולך.

תחזור ותקרא את המשפט הראשון, תצטרף להטסות שמתקיימות כמעט כל שבת, תתרשם. תוכל לראות מספר חברות מובילות ולהבין את ההבדל בינהם.

אז אולי כדי שתקנה בשלב ראשון ציוד יד 2 כך תוכל להתרשם עד כמה הנושא מעניין אותך באמת, אם כן תמכור את הציוד ותוכל לקנות משהו חדש ומשוכלל יותר.

פורסם

יש לי פאנטום 2 שקניתי בתור פרוייקט שיקום והחזרתי אותו לחיים.

להטיס אותו זאת עקומת למידה, אל תקפוץ מעל הפופיק ותנסה לשחזר פעלולים שראית ביוטיוב, תתחיל בקטן, מקום שטוח ושומם ולטוס נמוך.

השלט משדר בתחום ה-2.4GHZ, ככה שהרחפנים מאוד פגיעים לרעש מרשתות אלחוטיות, ולכן בסביבה אורבנית הטווח שלו יהיה נמוך בהרבה.

חשוב לתת לרחפן את הדקה-שתיים שלו כשהוא בסרק על הקרקע ע"מ שיתאפס על אות GPS, ככה שאם אתה מאבד עליו שליטה, הוא יוכל לחזור אוטומטית לנקודה ממנה המריא.

הפרופלורים שלו הם מאוד חזקים ויחתכו לך עמוק בידיים, לכן בחיים אל תאחוז ברחפן כשהם עובדים, אפילו בסרק.

כמו ברכב, הכלי הזה בשימוש לא אחראי יכול להרוג, לכן חשוב לטוס באחריות תוך כדי שמירה על החיים שלך ושל האנשים שבסביבה.

אל תטיס אותו באיזורים "חמים" כמו התנחלויות או ליד בסיסים צבאיים, אלא אם אתה רוצה חור יפה במרכז המסה של הרחפן.

תהנה.

פורסם

תקציב לא הבעיה ככה שאני לא קונה משומש.

אני גם לא גר בישראל ככה שההצעה הנדיבה שלך לצערי לא תהיה רלוונטית עבורי.

תודה בכל זאת!

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הפנאטום 4 בעל איכות צילום קצת יותר טובה מהMAVIC החדש, אבל הוא יותר גדול קצת ומסורבל.

יש גם את הרחפן של גו פרו KARMA.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אז ככה...

רכשתי לא ממזמן רחפן dji פאנטום 4, קלי קלות ללמוד להטיס לבד, אך כדאי להסתכל בכמה סרטונים במרשתת כדי להראות פעולות בסיסיות כמו כיול GPS שהזכיר שי ועוד.

לבסוף מכרתי אותו בגלל שהוא גזל ממני יותר מדיי זמן לעומת התועלת שהפקתי ממנו, בנוסף עם הארגז האחסון תפס הרבה מקום בבית.

הודה על האמת, גם אני נתקלתי בשבוע שעבר בפרסומות של ה maivc ונדלקתי עליו, כלי קטן וחמוד. בניגוד למה שציינת לא התרשמתי שזמן הטיסה שלו ארוך משל הפאנטום, מה שכן התרשמתי שאיכות הצילום פחות טובה.

ה mavic גם קטן משמעותית, נראה לי שיהיה נתון בגלל זה ליותר טלטלות.

ציינת שתקציב לא בעיה, אז לך על זה. כאמור גם אני קניתי, נהנתי חודשים ומכרתי בהפסד...אז מה? נהנתי חודשים, הפסדתי כסף , היה שווה.

פורסם

חשבתי על משהו אחר - האם יש טעם לרכוש רחפן סיני זול, כדי לראות אם זה בכלל בשבילי, ואז, אם אכנס יותר חזק לתחביב, להשתדרג לכלי רציני יותר?

Sent from my ASUS_Z00A using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חשבתי על משהו אחר - האם יש טעם לרכוש רחפן סיני זול, כדי לראות אם זה בכלל בשבילי, ואז, אם אכנס יותר חזק לתחביב, להשתדרג לכלי רציני יותר?

אתה מתכון למשהו בסגנון הזה?

http://www.toyhouse.co.il/Product/%D7%A8%D7%97%D7%A4%D7%9F-24gh-ls-126-1

אולי זה יהיה נחמד בתור ניסיון אני חושב.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם (נערך)

ממשרשמן בדיוק! תתחיל מרחפן סיני זול ולאט לאט תתקדם.

זהו עולם ומלאו.

אני ממליץ לך ללכת על חרפן DIY זה ממש כיף לבנות, להתעסק עם פרוטוקולים של תקשורת מנועים וכו' .לא חסרים קטים באתרים הסינים.

אני עורך כאן .

הרחפן בלינק של רנו עולה משום מה 500שח בחול 160 שח http://www.banggood.com/Syma-X5C-Explorers-2_4G-4CH-RC-Quadcopter-Mode-2-With-Camera-p-913827.html?rmmds=category

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם
אתה מתכון למשהו בסגנון הזה?

http://www.toyhouse.co.il/Product/%D7%A8%D7%97%D7%A4%D7%9F-24gh-ls-126-1

אולי זה יהיה נחמד בתור ניסיון אני חושב.

כזה, אבל מאליאקספרס, שיהיה יותר זול

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הבעיה ברחפנים זולים היא שבדומה למטוסי/מסוקי שלט-רחוק מהדור הקודם,

הם קשים יחסית להטסה ועלולים לתסכל. לחובבי אתגרים עם אצבעות עדינות ורגישות זה לא יפריע.

הסיבה שהפנטום כל כך מצליח היא קלות השימוש בו - הוא יציב כמו טנק הודות לתיקון רציף של המיקום

שמשלב gps, כמה מצלמות, ג׳יירו ועיבוד תמונה חומרתי ברמות שפשוט אין לשאר. המחיר בהתאם.

כתחביב זה באמת בעייתי - יצא לי להטיס מספר פעמים את הפנטום 4 כולל סשנים של צילומים,

וממש לא מושך אותי להיות בעלים של דבר כזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זאת לא בעיה, זאת תכונה שישנה לרוב ברחפנים הגדולים שלרוב אין אותה בקטנים (מסיבות של כוח עיבוד ומשקל).

נקראת READY TO FLY או לפעמים בקיצור RTF.

חפש READY TO FLY DRONES.

פורסם

אל תתחיל עם סיני פשוט,זו דרך לצאת מהר מהתחביב.

אני מטיס 3 אדוונס,לפני זה הייתי בונה להנאתי,אך הבנויים יותר טובים וזולים לדעתי.

אתה מוזמן להצטרף לקבוצת הפייסבוק,מפגשי רחפנים בשמי ישראל .

כמו כן יש מלא ריסוקים גם למטיסים מנוסים,ואז התחביב לא זול בכלל.

מצורף סרטון שצילמתי אתמול עם הרחפן.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...