Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אפשרי לעשות ביטוח לרכב על אבאשלי הוא כאילו הנהג לרוב ואני רק בסופי שבוע?

אם כן בכמה זה מוריד תפוליסיה

*** תפוליסה = את הפוליסה ***

? [מאשר אני עושה על שמי נהג צעיר ]

פורסם

לא מוריד במחיר כהוא זה. הפוליסה מתומחרת לפי הנהג ה"מסוכן" ביותר (סטטיסטית) הצפוי לנהוג ברכב, בלי קשר לשמו של בעל הפוליסה. לכן, גם אם תרשום את הפוליסה על שם אבא, כדי שהפוליסה תכסה אותך יהיה עליך להצהיר על גילך ועל הותק בנהיגה כאשר תרכוש אותה. אין טעם לרכוש פוליסה לנהג מעל גיל 50 כאשר ינהג בו נהג בן 21 - במקרה שתהיה מעורב בתאונה לא יהיה כיסוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

Sizo - אם אתה לא בטוח, אל תרשום סתם דברים.

ניתן לעשות ביטוח עם השם שלך גם אם הרכב הוא על שם אבא שלך.

sperial - לא בטוח שזה לא מוריד, אם לאבא יש עבר ביטוחי נקי ולבן לא היה בכלל ביטוח, האבא יעשה ביטוח לכל נהג מעל גיל 21 ויש מצב שזה יהיה יותר זול מאם פות"ש שהוא ילד בן 21 יעשה ביטוח על שמו בלבד.

בכל מקרה מסייג את דברי כי אני לא בטוח וצריך לבדוק זאת מול חברת הביטוח ולקבל הצעות מהם או לחלופין יבוא מישהו עם קצת יותר ניסיון ויענה על זה בצורה ברורה.

לפות"ש- במקרה שלך הייתי ממליץ לעשות את הביטוח על שם אביך ולהוסיף את השם שלך גם לביטוח כמובן שיהיו כל התנאים הנדרשים לביטוח (נהג צעיר ואם צריך נהג חדש)

פורסם

אלירן - אני מבטח את המכוניות שעל שמי עבור הבנים שלי. בהחלט משלם לפי הגיל והוותק שלהם (נכון להיום 24, רכב אחד עם עבר נקי ואחד עם תביעה לפני שנתיים). בשלב זה הוספתי את שמו של הבכור לפוליסה על מנת שהוא יוכל לצבור וותק ביטוחי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה יכול לרשום את הרכב על שם אביך כמו שאמרו לך אך סביר שזה לא יוריד במחיר הפוליסה,

אלא בהתקיים התנאים הבאים ולי באופן אישי זה עזר,

אבא שלי ביטח בשלושת השנים האחרונות את רכבו עבור כל נהג מגיל 21 כך שגם אני הייתי בפנים, (אך לא עם השם שלי)

לאבא שלי עבר ביטוחי נקי, כשבאתי לבטח את רכבי רשמתי אותו על שם אבי והשתמשתי בהעדר התביעות שלו לטובתי,

שוב, אפילו שלא היה העדר תביעות על שמי, כיון שהיה על שמו,

ואני בנו וסביר להניח שנהגתי ברכב כי הוא ממילא מבוטח לכל נהג,

אני קיבלתי העדר תביעות.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

אם רק אתה ואבא נוהגים ממליץ לך להוסיף את עצמך כנהג רשום כדי שיהיה לך עבר ביטוחי, למקרה שתרצה לרכוש רכב לבד בעתיד ולא ללכת לחפש אחות היעדר תביעות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ATNT7 - בכל מקרה אני מבטח את הרכב לכל נהג מעל גיל 24. עד לפני חודש זה היה 21. המחיר הוא לפי גיל זה, עם ה.ה.ת. לגבי התקופה ללא תאונות. למה הוספתי את הבן? כך הוא יצבור ותק ביטוחי, כאשר ירכוש רכב וירצה לבטח אותו על שמו יהיה לו ותק ביטוחי, בתקוה שיהיה נקי, נניח בן 30 עם 3 שנות ביטוח, לא בן 30 מבוטח חדש. הסיכון הוא שאם מישהו מבני המשפחה יעשה תאונה הוא יפסיד את הותק (שממילא אין לו).

פורסם (נערך)

אתה יכול לעשות ביטוח על מי שבא לך - יותר מזה, הנציג ירשום כל מה שתגיד לו ולפעמי םגם דברים שלא אמרת לו.

עד התאונה הכל יהיה בסדר לא תשמע מהם - אבל כשיקרה משהו, שתצטרך אותם - אז יבואו וישאלו שאלות.

לרשום ביטוח על אבא נהג עיקרי שהרכב אצלך בכלל - הכל טוב ויפה, זה מה אמרת זה מה הנציג ירשום.

אתה והמזל שלך, זה היה בדיוק בדרך לעבודה .

ואז יבואו ויגידו רגע, אבא שלך נהג עיקרי אבל אתה נהגת לעבודה עם הרכב ?

האם זו פעם ראשונה שנהגת עם הרכב לעבודה ?

במידה ותחליט לשקר ותגיד להם כן, רק הפעם הזאתי, יש מצב, לשיקולם, שיביאו חוקר פרטי, שישיג תצלומים שלך עם הרכב, שנסעת לעבודה בעבר, ועל זה ורק על זה, יכולים להפיל לך את כל הפוליסה- הרי שיקרת. להם.

קיצר אתה מכניס את עצמך לפלונטר שלא בטוח שיעזור לך אם יקרה משהו.

עריכה אחרונה על ידי stum
  • תוכן חדש...