Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההרוג ה11 יכול להיות אתה ,אז סטטיסטיקות זה יפה אבל אם אתה כלול בהם ,לא נעים .

באתר הריקול של יצרן הכריות מופיעה השאלה: האם עדיף לבטל את פעולת כרית האוויר עד שהיא תוחלף?

התשובה (תרגום חופשי שלי): אל תשבית את כריות האוויר ברכבך. זה לא חוקי ולא בטיחותי להשבית כרית אוויר ברכב. המינהל הלאומי האמריקני לבטיחות בדרכים מעריך כי כריות אוויר הצילו חייהם של כ-2,400 בני אדם בשנת 2014 לבדה. אם אתה מעורב בתאונה, סביר יותר כי כרית האוויר תבצע את תפקידה כראוי ותגן עליך מאשר תפגע בך. זאת לעומת כרית אוויר שהושבתה אשר לא תספק הגנה ב-100%. הרוב המכריע של כריות אוויר טקאטה יבצעו פעולתן כמתוכנן. אם אתה מרגיש לא נוח להמשיך לנהוג ברכב שלך לפני התיקון זוכר שבוצע, כדאי ליצור קשר עם יצרן הרכב ולבקש רכב חלופי עד שרכבך יתוקן.

בהמשך למה ש-sperial אמר ובצדק, אם מישהו בישראל חושש לחייו ברמה כזאת שהוא חושש לנהוג ברכב, אני הייתי ממליץ למכור אותו. התיקון ימשך זמן רב - כנראה מספר שנים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

אני נוהג בסוזוקי, כך שהריקול לא נוגע אלי. ד"א - היה לסוזוקי ריקול על כריות אויר צדדיות, אבל לא בהיקף של פרשת טאקאטה.

שים לב שדיברתי על ארה"ב, שבה ב-3 שנים היו כ-100,000 הרוגים בכבישים, כלומר מדובר ב-1 מבין 10,000 הרוגים בהערכה גסה זה מתורגם להרוג אחד בישראל כל 25 שנים כתוצאה מהתקלה (לפי כ-400 הרוגים בשנה).

הסיכון שאפגע כתוצאה מחוסר חינוך תעבורתי או אכיפת החוק הרבה יותר גדול מהסיכוי שאפגע בגלל כרית אויר פגומה, מכל תוצרת שהיא.

מדינת ישראל - ובעצם, כל מדינה בעולם, צריכה לנצל את משאביה בצורה המיטבית. ה-cost effectiveness של השקעה גדולה בריקול כנראה נמוך משמעותית מאשר השקעת סכום דומה בחינוך הציבור או ברכישת עוד כמה ניידות ותשלום שכר לשוטרים ולשופטים, או השקעה בתשתיות\תח"צ.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא ברור למי מחכים שם בטויוטה ובמשרד התחבורה.

בבדיקת מספר הרכב שלי כבר לפני מספר חודשים הופיע ריקול לחיבור צינור אדי דלק למיכל דלק.

כשהתקשרתי למוסך בבקשה לטפל בריקול קיבלתי תשובה שעד שלא אקבל מכתב שיזמין אותי לריקול, הם לא מבצעים אותו.

בינתיים תיסע ברכב שידוע שיש בו בעיה שעלולה לסכן את היושבים בו. מה אכפת להם?

מדובר לפחות על חצי שנה באתר טויוטה מופיעה הקריאת תיקון הזו ואין כל מכתב או זימון לתיקון. עכשיו גם הכרית אוויר מצטרפת לחגיגה.

פורסם

מתי נכיר כולם בכך שכאשר מדינת ישראל

נבחנת על פי אמות המידה בינלאומית המדינה נכשלת.

הכישלון בנושאי ניהול תחבורה והתעופה בולט לעין -

כישלון בניהול התחבורה הציבורית.

כישלון בניהול הרכבת,

כישלון בניהול תחום הרכבת הקלה.

כישלון בניהול הנמלים.

כישלון באכיפה משטרתית.

רק שלהבדיל מתחום התעופה,

בכל התחומים האחרים שציינתי הכישלון הוא בעיה פנימית שלנו.

איש אינו מכריח אותנו לעשות מאמץ ולהשתפר,

לכן לא חל כל שיפור לאורך שנים רבות.

פורסם

סטטיסטית יש גם סיכוי שייפול עליך פסנתר. אתה עדיין לא הולך ברחוב עם קסדה.

כשהסטטיסטיקה קובעת שהסיכוי שלך להפגע ממשהו הוא 1 למיליון, אתה לא עושה עם זה כלום.

ככה שאין מקום להיסטריה, אבל אולי יש מקום להאיץ תהליכים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קראתי על הבעיה הזו בפורומים של ב.מ.וו בחו"ל (כבר באוגוסט שנה שעברה). נכנסתי לאתר של ב.מ.וו ישראל והכנסתי את מספר הרכב שלי בדף של קריאות השירות. גיליתי שהרכב שלי אכן צריך החלפה של כרית אויר אחת וביצעתי אותה במוסך המורשה ללא עלות כמובן.

אז מי שיש לו ב.מ.וו לפחות יכול לסגור את הפינה הזו ביוזמתו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

ואם החלק לא קיים במלאי מה אתה מצפה שהיבואן יעשה? יגדל בחצר עץ שאולי ביום מן הימים יניב פירות בצורת החלק שאתה צריך?

אף יבואן לא רוצה להופיע בכותרת מפוצצת שהדגם שלו כשל כתוצאה מליקוי בטיחותי. במיוחד לאור העובדה שהמוסכים מקבלים תשלום על ביצוע הריקול.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יבואנית טויוטה בישראל, שלחה הודעות אישיות ל- 47 אלף

בעלי כלי הרכב הרלוונטים בישראל לקריאה יזומה לתיקון -

החלפת רכיב ניפוח כריות האוויר הקדמיות.

מקבלי ההודעה מחויבים לגשת לתיקון הליקוי

בפרק זמן של 6 חודשים מקבלת ההודעה.

פורסם

אתה מבין שלמרות כל הבעיות הללו המנייה של טאקטה עלתה אתמול בכמעט 8%, ההשקעה הכי טובה שלי עד היום הייתה עם החברה הזו. החל בשורטים כאשר נתברר המחדל, וכלה בקנייה אגרסיבית ברגע שיצעו להסכם עם חברת קארבון להספקת ציוד קרמי, שתרם לעלייה אמש לטאקטה אבל הצניח את קארבון בכמעט 3%. אומדנים כספיים? כרגע המצב שנוצר טוב לכולם, במיוחד למשקיעים. אם אני שמבין די מעט, ואין לי מידע פנימי מהחברות הללו הגעתי לתשואה של 670% מאז כל הברדק, יש מלא כוחות שרוצים שהמצב יישאר ככה, ולפי דיווחים קצב הייצור של טאקטה גובר, מה שגורם ךמנחיה לעלות עוד עקב דרישה מוגברת. יש לציין שהמנייה הזו מאוד מאוד תנודתית, ביום אחד אתה יכול להפסיד כמעט 10 אלפים שקלים, ויום למחרת להרוויח 15 אלפי שקלים.

זה מצב שהוא טוב לכלכלה, ממש לא מעניין את הכרישים הגדולים בבורסות הבטיחות שלך או שלי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לאור הבדיקה שהתקיימה בישראל

ע"י צוות בדיקה של משטרת ישראל ואגף הרכב של משרד התחבורה,

בהשתתפות נציגי חברת טויוטה ויצרנית מנגנוני הניפוח של כריות האוויר.

פורסמה באירופה קריאה לתיקון של מכוניות טויוטה קורולה

שיצורו בתורכיה בנובמבר 2002 עד לינואר 2003.

קריאת התיקון הוגדרה כסיכון רציני.

• תוכן חדש...