Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תתחדש.

אני לא התכוונתי שאני עשיתי את הבדיקה, התכוונתי שזאת בדיקה שהמוכרת עשתה.

תבדקו תראו שהכל תקין בכל הדפי בדיקה.

פורסם
מה שלי מדליק נורה אדומה זה שהאיש לקח רכב לבדיקה לפני טרייד והטרייד לא בוצע.

בטרייד קודם מסכמים מחיר בכפוף לבדיקה ובדיקה כזו לא אמורה להוריד שקל מההצעה של הטרייד. למה אחרי שהשקיע כסף בבדיקה הוא (או הם) נסוגו מהעסקה.

כנראה שאף פעם לא עשית טרייד עם טרייד מוביל - הם כנראה ניסו לנקנק אחרי בדיקה. מספיק שרשום מצבר ישן, לחיצות פח וזה הורדה של כמה אלפיות אצלהם.

לא הייתי דואג מזה בכלל.

הרכב נראה במצב חדש לפי הבדיקה.

פורסם

אז מה אתם אומרים ??

הבדיקה בסדר ?

כמו שראיתי יש בראשל"צ רק את קומפיוטסט.

מישהו יודע על מכון בדיקה אחר בראשל"צ ? או אולי כדאי ללכת לקומפיוטסט אחר שהוא לא באיזור תעשיה הישן בראשל"צ ?

פורסם

הבדיקה טובה מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לגבי ה ק"מ זה טעות שלי , זה 27000 קמ

לגבי השאלה למה הלקוחה לא ביצעה טרייד אין - דיברתי איתה -

היא אומרת שאחרי הבדיקה אמרו לה שהתוצאות תקינות והכל בסדר אבל הורידו לה עוד במחיר בגלל שלטענתם לפי מחירון לוי יצחק יש ירידת ערך חודש הבא ורצו להוריד לה עוד 3000 ש"ח.

לפני זמן מה, עשו לי את אותו תרגיל מסריח, במכשירי תנועה. רציתי לעשות טרייד אין, וביום שרציתי לסגור הם אמרו ש"עוד 10 ימים סוף חודש, המחירון יירד, אנחנו רוצים עוד כמה אלפים". למזלי לא לקחתי את האוטו לבדיקה. ככה סיכמתי מראש. העיסקה כמובן התבטלה.

לגבי הבלמים דווקא, ברכב הזה עם הק"ם הנ"ל, כדאי לשים לב. הרכב ידוע ב"אכילת" רפידות קדמיות די מוקדם. זה קרה ברכב ליסינג מהעבודה שלי לשעבר, ובעוד כמה רכבים מהחברת ההשכרה שלו. בטיפול 20000, אצלי הוחלפו. הרפידות{בלמים} לא מכוסים תחת האחריות היצרן.

כדאי לבדוק היסטוריית טיפולים ברכב, באם זה בוצע, כולל ההחלפה.

מלבד זה, הבדיקה די טובה.

פורסם

אתה יכול להירגע.... אחלה בדיקה. נראה שעלית על רכב שמור, מטופל בעל ידיים טובות. זה כמו לזכות בפיס. אם אתה לא קונה אני בא לקנות....

פורסם
כנראה שאף פעם לא עשית טרייד עם טרייד מוביל - הם כנראה ניסו לנקנק אחרי בדיקה. מספיק שרשום מצבר ישן, לחיצות פח וזה הורדה של כמה אלפיות אצלהם.

לא הייתי דואג מזה בכלל.

הרכב נראה במצב חדש לפי הבדיקה.

נכון. אני עושה תמיד מול היבואן וא יבואן לא עשה לי את זה (הגדילו לעשות יו אם איי שלקחו רכב עם פגיעת שלדה במחירון משוקלל פחות ירידת הערך לפי שמאי).

הקטע עם המחירון הבא 10 ימים לפני קיים אצל כל היבואנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הרבה יבואנים התחילו לעשות out sourcing לטרייד ולעבוד עם טרייד מוביל - כמו לובינסקי לדוגמא.

מאוד לא נעים להתנהל מול טרייד מוביל, הן כקונה והן כמוכר.

בקשר למכון נוסף בראשל״צ - תנסה את נבדקי רכב. מאוחרי הסינמה תחנת דלק טן, הנחה לחברי הפורום

פורסם
אז מה אתם אומרים ??

הבדיקה בסדר ?

כמו שראיתי יש בראשל"צ רק את קומפיוטסט.

מישהו יודע על מכון בדיקה אחר בראשל"צ ? או אולי כדאי ללכת לקומפיוטסט אחר שהוא לא באיזור תעשיה הישן בראשל"צ ?

מומלץ קומפיוטסט בנס ציונה, גם מקצועי וגם נותן יחס טוב

נוסע בפריוס 2008

פורסם (נערך)

אוקי. אז יש עדכונים.

הרכב הזה נקנה במימון של כלמוביל. והמוכרת הסירה את השעבוד אתמול. בדקתי עם כלמובייל והשעבוד באמת הוסר.

דיברתי עם משרד הרישוי והוא אמר שלוקח להם 14 ימי עסקים לטפל בהסרת השעבוד ולא ניתן לעשות שום העברת בעלות עד שהם לא יסירו את השעבוד.

האם זה באמת נכון ? 14 ימי עסקים ? כלמובייל אומרים שההסרה היא מיידית במשרד הרישוי.

ועוד שאלה - בבוא הזמן ואני אפגוש את המוכרת. המוכרת היא לא בעלת הרכב, האם כדאי לעשות העברת בעלות רק בנוכחותה בעזרת יפוי כח וכל עוד אין שעבוד בכלל על הרכב או להתעקש ולשגע את המוכרת כדי שגם בעל הרכב יהיה ?

לגבי המכון בדיקה - נבדקי רכב בראשל"צ - מישהו מכיר אותו ? היה אצלו ? מקום עם שם טוב ?

עריכה אחרונה על ידי yorai11
פורסם

שיעבוד או משכון? בכל אופן שיעבוד שמבוצע ע״י גורם מוסמך כמו חברת מימון או בנקים מוסר מיידית דרך המחשב, לוקח בדר״כ יום עסקים שזה יתעדכן.

יש לך את הפרטים המלאים להסרת שיעבוד באתר של משרד הרישוי:

http://rishuy.mot.gov.il/he/vehicle/licence/322-registration-charges

• תוכן חדש...