Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אז אני לפני קניית רכב לזוגתי, ובדקתי הצעות ביטוח גם עבורי וגם עבורה.

אני בן 22 עם 4 וחצי שנות רשיון ללא תביעות בכלל.

העברתי הצעת ביטוח ב9 מליון ומסתבר שההצעה זולה במאות שקלים ממה שאני משלם כרגע.

אברר גם בaig אבל לפחות כרגע אני מעוניין לדעת מבעלי הנסיון איפה הכי משתלם?

יש לי גטס 05

לחברה שלי קונה כנראה גטס 06

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

ביטוח ישיר נותנים בד"כ את המחירים הכי זולים שיצא לי לראות עד היום (לנהגים צעירים)

קח בחשבון מעל 4000 ש"ח של חובה וצד ג' גם לך וגם לחברה (כל אחד)

פורסם (נערך)
ביטוח ישיר נותנים בד"כ את המחירים הכי זולים שיצא לי לראות עד היום (לנהגים צעירים)

קח בחשבון מעל 4000 ש"ח של חובה וצד ג' גם לך וגם לחברה (כל אחד)

ההצעה של 9 מליון היא 3900 עבורי ו4100 לחברה שלי (כל נהג למרות שאני רוצה רק לי ולה) .

שכחתי לציין שwobi לא רלוונטי כי המערכץ נותנת מגיל 24 ומעלה

מעדכן שבדקתי בביטוח ישיר וזה 3700. תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

אין דבר כזה.

ההצעה הזולה ביותר היא עניין אישי כיון שמעבר לגיל, למין ולותק בנהיגה נכנסים גורמים כמו מקום המגורים (עיר, שכונה, קומה - זה נכון לפחות למקיף). לכן יהיה עליך לכתת רגליך בין כמה סוכנים עד שתמצא את ההצעה המתאימה ביותר.

אם יש לך אפשרות להצרף לאיזו קבוצה - כמו מקום עבודה, ארגון עובדים, מועדון צרכנות או משהו דומה - בדוק גם אפשרויות אלה.

שים לב שמחיר הביטוח אינו המשתנה היחיד שצריך לקבוע היכן תבטח את רכבך - גם משתנים כמו שירות, היקפי כיסוי, מוסכי הסדר וכו' מהוים שיקולים לגיטימיים, לעתים עדיף להוציא עוד כמה קלים ולרכוש ביטוח יותר מתאים לצרכיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ההצעה של 9 מליון היא 3900 עבורי ו4100 לחברה שלי (כל נהג למרות שאני רוצה רק לי ולה) .

אתה יודע מה הכי מצחיק בביטוח ישיר ו9 מיליון? שהן אותה חברת ביטוח תחת מותג שונה(IDI חברה לביטוח).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כבר שנים שאני מבטח את המכוניות כך שרק אני ואישתי מורשים לנהוג בהן.

אם חלילה מישהו אחר צריך לנהוג אני מודיע לביטוח.

אין שום סיבה בעולם שבגלל שמישהו אחר ירצה לנהוג על הרכב שלך, אתה צריך לשלם כמה מאות שקלים בשנה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו - זה אפשרי רק עד שני נהגים נקובים.

לכן המכונית שלי מבוטחת רק לאשתי ולי, אבל שתי האחרות לכל נהג (עד לפני שבועיים מעל 21, עכשיו מעל 24).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם אתם סטודנטים אז שווה לבדוק אצל אגודת הסטודנטים הרלוונטית. לחלק מהן יש הסכמים עם חברות/סוכנויות ביטוח והן מסוגלות להציע הנחות יפות.

פורסם
אם אתם סטודנטים אז שווה לבדוק אצל אגודת הסטודנטים הרלוונטית. לחלק מהן יש הסכמים עם חברות/סוכנויות ביטוח והן מסוגלות להציע הנחות יפות.

נהיה בעוד חודש תודה

פורסם

אני עם ביטוח ישיר ברכב כבר 7 שנים ועכשיו גם במשכנתא, ועד כה אין לי תלונות, המחיר באמת הכי זול ואני מתאים לאותו לשינויים בשוק, חשוב להיות מעודכנים ולדבר איתם כשמחירים מתעדכנים, הם לרוב לא עושים בעיות.

מעבר לזה חשוב להיות פעיל במעקב אחרי התשלום וההסכם איתם, השוק כל הזמן משתנה.

• תוכן חדש...