Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון מראות צד ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכב?

יש לך כיוון אוטומטי או ידני?

מה כל כך קשה להסתכל אם זה ידני או אוטומטי ולכוון ?

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

אני יודע לכוון את המראות ברכב (להזיז אותם ימינה שמאלה למטה למעלה),

השאלה שלי היא האם יש שיטה לכיוון מראות כדי לכסות בדיוק את השטח שצריך לראות

פורסם

אני יגיד איך אני מכוון ,אבל אם יש שיטה יותר טובה אני מבטיח לשנות.

קודם כל מכונים את המושב וההגה(עם אפשר) אח"כ משאירים בכל מראה פס דק של הרכב (חלק אחורי ) . בגובה אני מכוון כך שאני רואה ישר אחורה ,זאת אומרת שבכל מרחק שמשהו יהיה ממני אני אראה את אותו גובה מהרצפה במרכז המראה (בדר"כ יוצא גובה הפנסים)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אני יגיד איך אני מכוון ,אבל אם יש שיטה יותר טובה אני מבטיח לשנות.

קודם כל מכונים את המושב וההגה(עם אפשר) אח"כ משאירים בכל מראה פס דק של הרכב (חלק אחורי ) . בגובה אני מכוון כך שאני רואה ישר אחורה ,זאת אומרת שבכל מרחק שמשהו יהיה ממני אני אראה את אותו גובה מהרצפה במרכז המראה (בדר"כ יוצא גובה הפנסים)

אז יש שיטה יותר יעילה.

ע"י כיוון נכון של המראות לא אמור להיות שום שטח מת, במידה ואתה נוהג להסתכל בכל המראות!

תעמיד את הרכב בצורה ישרה כאשר מאחוריו ניצב רכב אחר לצד ימין\שמאל,זה לא משנה. הרכב השני אמור לדמות רכב שנוסע בנתיב נגדי. כוון את מראת הצד שצופה אל הרכב כך שאת החלק של הרכב שרואים בה לא יראו במראה האמצעית, ושאת החלק של הרכב שרואים במראה האמצעית לא רואים במראה הצדדית, והתוצאה היא רכב שלם בשתי מראות, כך שבמצב נסיעה במידה שיעבור לצידך רכב אתה תוכל לראות אותו בכל מצב, או מהמראה האמצעית או מהצדדית.

פורסם

נכון שאתם רואים במראות הצד את צידי הרכב? זוהי טעות לכוון כך את המראות משום שאז אתם רואים בכל שלוש המראות את אותו דבר.. הנכון הוא לכוון את המראות הצידיות מעט כלפי חוץ, עד ש"לא רואים את המוכנית שלכןם במראה" ומתקבל צראה פנורמי של האזור הקרוב למכונית. מקטין שטחים מתים באופן משמעותי. זהירות רק לגבי נקודת ייחוס בנסיעה לאחור, יש להתרגל לכך תחילה.

נכתב ע"י ראם סמואל

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אם ראם סמואל אני לא מתווכח....

אבל תשימו לב שתמיד ישאר שטח מת ,השטח הזה נמצא לידכם ,זאת אומרת שרכב שעוקף אותכם (או אתם אותו) ימצא בשלב מסוים כך שלא רואים אותו בזווית עין ולא במראה ,לכן חשוב להטות את הראש לשניה לפני מעבר נתיב .

לגבי השיטה עם הרכב הנוסף ,נראה לי לא ישים כל פעם שנכנסים לרכב להעמיד רכב אחר מאחורה.

אחי תביא סיבוב...

אי אפשר ...

למה ?

אין פה רכב אחר לכוון ת'מראות....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...