Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

כרגע יש לי חשבון בנק בלאומי, החסכון שלי "תקוע" ולא זז כיוון שהריביות שואפות לגובה האסלה.

השאלה שלי אם אפשר לפתוח חשבון בבנק אחר ולהעביר לשם את הכסף, כך שהוא יישאר בעו"ש ואוכל להפקיד לשם בכל פעם סכום שארצה, במקום להיות תלוי ב"חסכון" שניתן לפתוח אחת ל 3 שנים וכדומה (לא אוהב להיות תקוע באולטימטום).

מה דעתכם בנושא?

האם זה כלל אפשרי לפתוח חשבון בבנק בלי להעביר אליו משכורת קבועה? האם בכלל מומלץ?

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

- אתה יכול לפתוח חשבון נוסף באותו הבנק.

- אפשר לפתוח חשבון בלי להעביר משכורת אבל לא תוכל להכנס למשיכת יתר, מה שכנראה גם מתאים לך במקרה כזה.

- בחשבון עו"ש אתה לא מקבל ריבית על היתרה ולמעשה שוחק את הכסף (=מפסיד).

אולי כדאי לך לפתוח חשבון השקעות (בבנק שלך או באחד אחר) ולפזר את הכסף בכל מיני מסלולים: מניות, אג"חים, סלי מדדים וכדומה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

למה לא פשוט להפקיד לפק''מ / פר''י, בתוך החשבון שלך?

הנזילות מוחלטת, הריבית אמנם מזערית אבל בוודאי יותר מסתם כסף ששוכב בעו''ש.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תודה רבה על התשובה, חשבתי שבבנק ניתן רק חשבון אחד לאדם.

הסכומים שאני אעביר הם לא גדולים ובאים פשוט בתור חיסכון כי אחרת זה כמו שאמרת, יושב לי בחשבון הרגיל ומתבזבז לו (אני כמו אישה, רואה כסף בחשבון ומוציא).

מעדיף שיהיה במקום סגור יחסית בלי לגעת בו יותר מדי, בכל הנוגע בהשקעות זה משהו שאצטרך ללמוד כי אין לי מושג בזה ואני מתאר לעצמי שזה יהיה בעתיד.

AVARGEL - מה זאת אומרת? כל חיסכון או פק"מ כזה או אחר שראיתי הינו להפקדה חד פעמית או כזו עם נקודת יציאה אחת לתקופה או ביום ספציפי בחודש ואני לא רוצה להיות מוגבל או נעול למקרה ואני אצטרך את הכסף מיידית למשהו וכו'.

Opel Adam S 2017

פורסם

אברג'ל - תיקון קטן: העמלות שוחקות את הרבית הזעומה. נדרשת השקעה לתקופה משמעותית על מנת להתגבר על הבעיה (צריך לברר פרטנית לגבי כל בנק, סכום פקדון וסוג פק"מ).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי אין עמלות בכלל בהוראות אינטרנטיות.

מה גם שבטוח זה יותר זול מלהחזיק חשבון נוסף עם עמלות מינימום וכו'.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בכך אין ספק. אבל עם כך אפשר להשאר עם חזקון יחיד. זה מה שאני עשה. כשמצטבר סכום מספק - פונה לפקידת ההשקעות.

עםז את - בדוק היטב שאין לך עמלת קניה או מכירה בפק"מ.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שאלה נוספת

שמתי לב שרוב הבנקים מבקשים תלות בהעברת משכורת בכדי לפתוח חשבון בנק - יש בנקים שלא עושים זאת?

בלאומי ממה שראיתי (איפה שאני נמצא כרגע) - מבקשים העברת משכורת מסכום מסויים.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני בספק אם התנאי הזה חוקי. אבל העברת משכורת (או מקורות כספיים אחרים) בהחלט עשויה לשפר את התנאים.

פורסם

אנשים, אם אתם לא יודעים מה התשובה בכל נושא, פשוט אל תגיבו. אתם סתם מטעים ורושמים שטויות.

אין שום בעיה לפתוח חשבון בנק גם ללא העברת משכורת.

בבנק אומרים את האמת, גם בגלל שהבנק מחוייב לתהליכים מול הרשויות למניעת טרור והלבנת הון וחייב להבין מה הפעילות שבחשבון, וזה גם נרשם במחשבים.

לגופו של עניין, אין בעיה לפתוח חשבון נוסף בבנק לצרכי השקעה. יש לזה שם "חשבון תמורה". בחשבון כזה אתם יכולים להשקיע כספים מבלי שיהיו לו עמלות בעו"ש בכלל, בתנאים מסויימים. את החשבון הזה ישמחו לפתוח לכם בכל הבנקים.

יש מידה מסויימת של נוחות שהחשבון הנוסף הוא באותו בנק. הבנק רואה את הפעילות, רואה את החסכון וזה מסייע לקבלת ההחלטות בעניינים שונים.

במקרה של פות"ש אין שום צורך לפתוח חשבון נוסף. פשוט מפקידים לפקדון יומי או שבועי, מקבלים ריבית 0.01% שנתי. לא, לא ניתן 'לחיות' על הריבית הזו. זה כן מאפשר לשים בצד כספים. מי שיקפוץ עכשיו ויאמר שאפשר להשקיע באג"ח ומניות וכד' - נכון. אבל פות"ש רצה לפתוח חשבון נוסף ולהשאיר את הכסף בעו"ש.

אם הסכומים מצטברים, שווה לדבר עם יועץ השקעות. קחו בחשבון שהעמלות על ני"ע בסכומים קטנים יכולות להגיע לאחוזים ניכרים מסכום ההשקעה, ולא יכוסו על ידי התשואה שההשקעה תניב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

^^^

מה שהוא אמר.

יש הטוענים שעדיף שהתא המשפחתי יתנהל בשני חשבונות שונים בבנקים שונים שבאחד תיכנס המשכורת של הבעל באחת של האשה, למקרה של צורך בהלוואות דחופות לשעת חירום, מחד , ושיפור יכולת התימרון לשיפור תנאי העו"ש מאידך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

מצד שני, אם יש בחשבון הכנסות יותר גדולות, יש סיכוי גבוה יותר לקבלת תנאים משופרים.

בעבר התנהלתי בשיטה של שני חשבונות (משותפים). זה היה די מעיק, בגלל הצורך לאזן את החשבונות ולבצע העברות כדי למנוע אוברדרפט, פעולות שבעצמן עולות עמלות. בסופו של דבר איחדנו את הפעילות בחשבון אחד שבו קיבלנו תנאים משופרים מאד.

דיסקו - הזכרת את הפק"מ בריבית תת-סמלית. מה עמלות הקניה והמכירה שלו?

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אין עלויות.

עושים לבד באינטרנט.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...