Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

קניתי לא מזמן פ'גו 308 שנת 2008 עם בקרת אקלים מפוצלת

והמזגן עובד חלש... אני שם על הכי נמוך וזה מקרר משהו כמו 24 מעלות בקושי מרגישים אבל הוא מוציא קור מרגישים שעובד אבל לא מספיק קר

והחימום שאני שם הוא ישר מוציא חום ל 5-10 שניות בערך ואז מפסיק לצאת חום ויוצא רק אויר רגיל

בדקתי הפילטר אויר חדש

מה זה יכול להיות? האם יש קשר בין החימום לקירור או שזה שתי בעיות נפרדות?

בבקשה עזרה :) תודה

פורסם

קשה לתת מענה מדוייק ללא בדיקה מקצועית אבל ככל הנראה מניסיון ברכבים האלו מדובר ב 2 בעיות נפרדות

1. הרדיאטור חימום נסתם ולכן בעיית החימום. ברכב הזה לא מסובך להחליף את החלק לעומת רכבים אחרים

2. בעיית המזגן צריך לבדוק את כמות גז הקרר ברכב. צריך להיות ממוצע של 450 גרם גז ברכבך

מוסך / מרכז שירות שמתמחה ברכבים האלו יוכל לתת לך מענה מדוייק

בהצלחה

פורסם

למוסך יכלתי ללכת בלי לשאול פה. אבל אין לי כסף כל כך כרגע :/ וממש יקרנים שם

רציתי לפתור את זה בעצמי. איך מומלץ לנקות את הרדיאטור הפנימי ואיפה הוא יושב?

ועשו לי מילוי גז לפני חודש , דרך אגב הצינורות של המזגן ממש קרים קפואים.

• ספונסר פורום
פורסם

תוכל לנסות בעצמך בעזרת צינור לפתוח את הרדיאטור חימום פנימי, אך זה מצריך ידע וכלים, לאחר מכן תצטרך לנקז אוויר ממערכת הקירור, פעולה קצת מורכבת במנועים האלו.

• תוכן חדש...