Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול לחו"ל - בזול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה, טיול נהיגה? לובליאנה יום-יומיים- ונציה יום יומיים (שעתיים וחצי לכיוון) וחזרה לשדה תעופה בלובליאנה?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האגם באוחריד מתאים עדיין לשחייה בעונה הזו, אפשר להסתובב בעיר, יש קזינו למעוניינים, באיזור יש את המנזר העתיק והמעיינות היפים לידו בסט. נאום, פארקים, הרים מיוערים וכו'

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אז מה, טיול נהיגה? לובליאנה יום-יומיים- ונציה יום יומיים (שעתיים וחצי לכיוון) וחזרה לשדה תעופה בלובליאנה?

לא הייתי משקיע בלובליאנה יותר מיום, אותו דבר לגבי ונציה.. אם בכלל (ונציה לא עושה עלי רושם כלל וכלל, הייתי שם פעמיים חצי יום ואני דורש את הזמן שלי בחזרה).

יש בסלובניה מקומות מהממים כך שחבל להצמד לערים הגדולות.

אגם בלד ופארק טריגלב בצפון, מערות נטיפים וטירות בדרום זה רק חלק קטן שאני הספקתי בטיול שלי.. הערים זה ממש לא האטרקציה במדינות הללו.

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

השכרת רכב מיני בלובליאנה- 75 יורו. ל3 ימים!

מה נסגר עם יורופקאר ישראל? הם סגרו את הבאסטה?

יגאל- עכשו התכנון זה יום וחצי לובליאנה, לנסוע מלובליאנה לטריאסטה, חצי יום, משם ונציה יום ולחזור. בערך... תכנון של 16 דקות.

עריכה אחרונה על ידי I.G

פורסם
השכרת רכב מיני בלובליאנה- 75 יורו. ל3 ימים!

מה נסגר עם יורופקאר ישראל? הם סגרו את הבאסטה?

זה 100 שקל ליום שתמורתם קיבלתי אאודי A3 עם ניילונים..

בארץ זה מחיר לאלטו.. דווקא נשמע לי סביר.

יום טוב גם לך

פורסם

*סופר מיני, התבלבלתי... קליאו 1.2. ידנית.

גולף עולה 80 וקצת

באתר הראשון שבדקתי

אני יכול לנסוע עם רכב שלקחתי בסלובניה לאיטליה? לעבור גבול וזה

פורסם

ליובליאנה לא מצריכה יותר מיום רגוע. לדעתי כמה שעות יספיקו. העיר בגודל של חיפה וגם כמות האתרים דומה, אפילו פחותה.

זה לא כולל BTC city שמצריכה יומיים.

סה"כ סלובניה מקסימה, אבל אם תקדיש יום-יומיים לטירגלאב\בלד\בוהין\וינגאר, יום למערות בדרום מערב ואולי עו דיום שוטטות כלשה כיסית אתת עיקר האתרים את המדינה. גם המרחקים קצרים. רוצה להקדיש יותר זמן - סע למדינות שכנות, יש להן הרבה מה להציע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
*סופר מיני, התבלבלתי... קליאו 1.2. ידנית.

גולף עולה 80 וקצת

באתר הראשון שבדקתי

אני יכול לנסוע עם רכב שלקחתי בסלובניה לאיטליה? לעבור גבול וזה

יכול.

גם אני הזמנתי קליאו, קיבלתי A3..

יום טוב גם לך

פורסם

אוקי, הבנתי, אבל עדין- יום נוחת, יום מטייל (ארוחת צהוריים, ארוחת ערב, פאב\ מועדון בערב), קם בבוקר ונוסע- 2 לילות. בדרך לונציה עושה סיבוב בדרום מערב, נכנס למקומות באיטליה, בערב מגיע לונציה. קם בבוקר, מטייל, אוכל יושן, נוסע לשדה תעופה. == 4 לילות

פורסם

הייתי ממליץ לך בחום לא לישון בונציה עצמה אלא באחד הכפרים באיזור.

אם אתה לא חובב מוזיאונים מטורף, אל תקדיש לחור הזה יותר מחצי יום.

לך לכיכר סאן מרקו, תעשה סיבוב בכמה תעלות\גשרים מסביבה, זהו ראית הכל. אם אתה ממש בקטע, טפס למגדל השעון בכיכר או כנס לאחד המוזיאונים. באמת שאין שם מה לחפש יותר ואני לצערי טחנתי את כל העיר ברגל..

ה4 לילות שתיארת זה בדיוק הטיול שעשיתי, יש עוד הרבה מקומות בסלובניה לראות.. גם בדרום וגם במזרח המדינה

יום טוב גם לך

פורסם

סלובניה מקסימה.

לגבי ונציה - העברתי שם יום אחד, די הספיק לי. אבל גם ברור לי שהייתי צריך להקדיש עוד כמה שעות למוראנו\בוראנו.

הנהיגה מוורונה לונציה היתה לא קלה בגלל מזג האויר, בערך 2/3 הדרך בגשם שוטף. בהמשך מזג האויר האיר פנים. וכמובן, היינו בהרכב של משפחה שלמה (הבן הצעיר היה כבן 8) מה שגם מאט את הקצב.

אם אתה נוסע מליובליאנה לכיוון דרום מערב בקר בשלוש מערות הנטיפים. לא מעט זמן, בחלקן גם מאמץ פיזי - ושווה כל דקה וכל אירו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

בהמשך לsperial, אם כבר אתה נוסע לpredjama cave, מומלץ מאוד לבקר בpredjama castle. לטעמי זאת אחת הטירות המיוחדות , האותנטיות ועם הסיפור היותר מעניין שיצא לי לבקר. גם רשת המנהרות מתחתיה שווה ביקור. ניתן לרכוש כרטיס אחד לטירה ולמערות (נטיפים+מתחת לטירה).

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

צריך להקדיש יום לשלישיה: מערת Postojna מערת Predjama הסמוכה (הסיור מתחיל במערה ומטפסים עד הקומה העליונה של הטירה), ומערת Skocjan שגם היא יפה מאד, ובה יש גם טיפוס מעניין אל מחוץ למערה (אפשר גם לקחת את המעלית, אבל החוויה היא הטיפוס התלול מתוך הגיא ואח"כ ההליכה בכפר עד חניון הרכב).

פורסם

דבר ראשון- תודה לכולם, יעדים נוספים יתקבלו בברכה.

לגבי המערות- ראיתי שיש אותן ואת הטירה בחיפוש הזריז שעשיתי בצהוריים, נראה לי מוגזם 3 (ראיתי אחת- ראיתי את כולן. סתם. אבל לא כזה מתרגש מזה)

שעה נסיעה מונציה יש את בולוניה. נצתייד בקצת פרושוטו :)

עדין לא עשיתי תוכנית, כן? סך הכול ראיתי קצת בגוגל מאפס את המסלול ומה יש באזור. כשזה יגיע לתכנון אז נדבר על זה שוב :)

אגב, אני יכול לישון גם באיזה כפר ליד ונציה... גם חיסכון וגם יותר מעניין

פורסם

IG - הייתי בשלושתן, ואני אומר לך חד משמעית: מדובר בחוויות שונות לחלוטין.

• תוכן חדש...