Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוניר 5650 או 5750 החדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ידידי..

אני מתכוון ביום רביעי לבצע התקנה של מערכת עם סאב בזוקה 8 אינטצ מגבר 4 יציאות V12 החיקוי אבל נותן בראש לא רע בכלל .

ורמקולים 200 4WAY של קנווד.

עכשיו לגבי היחידה חשבתי על ה560 עד שהבנתי שלא כדאי לגעת בגלל המקור המפוקפק שלהם ובגלל השינוי שעושים להם בארץ.

וחשבתי על ה5650 עכשיו אדם נחמד מאוד אמר לי שבקרוב מאוד הוא מקבל את 5750 . ביררתי קצת באינטרנט ולא מצאתי שינויים בכלל . מישהו יכול לבדוק את המפרט שלהם בעין מקצועית ולמצוא לי את ההבדל . כי מבחינה כספית זה 100 שקל שזה עדיין מכובד בשביל הפרש בלתי מורגש בעליל.

בתודה

TECHNET

פורסם
עכשיו לגבי היחידה חשבתי על ה560 עד שהבנתי שלא כדאי לגעת בגלל המקור המפוקפק שלהם ובגלל

לא ראתי את כול מה שרשמת עצרתי פה

מי בלבל לך את השכל ?

עוד "מתקין" מקצועי ?

פורסם

מה זה קשור למה ששאלתי ?

אם יש לך מחיר טוב לפיונר 560 תקנה אותו הוא נותן תמורה מצויינת למחיר שלו ותפסיק להקשיב לאנשים שלא יודעים הרבה חוץ מלעשות עסקים

פורסם

המחיר הוא דומה בין 5650 לבין 560 הבעיה שעם ה560 יש רק שנה אחריות במעבדה בלתי ידועה. וזה קצת מדאיג אותי.

אני גם לא ראיתי הבדלים משמעותיים חוץ מהקטע של הפרמייר שזה בעיקר שנתים אחריות בארה"ב והתקנה חינם אם אני לא טועה.

פורסם

לפותח הת'רד - מה שאמרו לך הוא לא בלבול או קישקוש מוחלט כמו שמתן חושב.

הרבה מכשירים של פרימייר מגיעים לארץ לאחר שנרכשו בארה"ב כמשוחזרים (אגב - זה נכון לגבי הרבה מכשירים מיבוא מקביל) וזאת אחת הנקודות שצריך לתת עליה את הדעת כאשר רוכשים מכשיר חדש מספק שהוא לא היבואן הראשי של אותו מותג לארץ.

ואם תריץ חיפוש טוב בפורום תראה שנק' זו אף היא נדונה בעבר.

לכל אותם אלו שאוהבים לא להבין מה שאומרים להם - אני לא אומר שכל המכשירים הם משוחזרים או אפילו שאחוז נכבד - אין דרך ממשית לדעת מי,כמה ולמה מוכר משוחזרים (למה דווקא ניתן - עלויות נמוכות יותר למייבא).

לפיכך - כמו שאמרתי לך - צריך להזהר ולרכוש מחנויות ובעלי עסקים מכובדים שאתה מכיר וסומך עליהם.

המלצה שלי - לך על ה-5600 מווקאל.

לי לפחות, הם נראים אמינים וטובים.

או שתחכה לליין החדש שלי אישית לא יצא לראות אפילו את המפרט שלו.

לשיקולך ועירנותך.

פורסם

זה שהם נפתחים זה לא אומר כלום הם נפתחים על ידי מעבדה עם אנשים מקצוענים

זה לא שחנות פותחת אותם

זה ממש מצחיק להגיד שבגלל שהם עוברים כיול בארת זה אומר שהם ממוקר מפוקפק

וזה סיבה לא לרכוש אותם

אני הייתי הולך על פרימייר בלי לחשוב פעמים

פורסם

היבואנם המקבילים לא קונים מהיצרנים. הם קונים מדילרים שונים שלא נותנים להם גיבוי. המכשירים יכולים להיות החזרות של חנויות (או רשתות) וכשאני אומר החזרות זה יכול להיות מוצר שהותקן והוחזר (בארה"ב בהרבה חנויות יש מדיניות החזרה עד מספר מסויים של ימים), ,עודפי מלאי של דגמים ישנים יותר, מכשירים מקולקלים וכו' וכמובן שגם מכשירים ששוחזרו.

לעיתים המכשיר יכול להיות חדש והרבה פעמים הוא לא.

פורסם
זה שהם נפתחים זה לא אומר כלום הם נפתחים על ידי מעבדה עם אנשים מקצוענים

זה לא שחנות פותחת אותם

זה ממש מצחיק להגיד שבגלל שהם עוברים כיול בארת זה אומר שהם ממוקר מפוקפק

וזה סיבה לא לרכוש אותם

אני הייתי הולך על פרימייר בלי לחשוב פעמים

מתן - יש לך כישרון להתעלם מהדברים הקצת יותר רציניים.

השיקול של פתיחת המכשיר לא צריך להוות בעיה כלשהי.

תן דעתך על כך שהרבה מכשירים מגיעים לארץ לאחר שעברו תיקון, נרכשו בארה"ב כיד שנייה ועוד.

לפותח הת'רד - אתה רוכש מכשיר במלוא כספך - רכוש אותו ממקום שאתה תהיה שלם עם הרכישה.

הייתרון העיקרי של ה-560 הוא יציאת RCA נוספת.

עשה כמוני - רכוש 7600 (שיש לו 3 יציאות RCA) מווקאל, שכפי שציינתי הותירו עליי רושם חיובי מאוד ויהיה לך ראש שקט.

פורסם

ביבוא מקביל תמיד יש את "הסכנה" הזו. לא משנה כמה החנות אמינה ונחמדה, חלק גדול מהמוצרים הם משוחזרים. כשרכשתי לאחי פרימייר ידעתי שיש את הסיכון הזה אבל מכיוון שהמחיר היה נמוך בהרבה, בכל זאת העדפתי לקחת אותו.

פורסם

סוף פסוק, עדיף לקחת פרימייר בגלל המחיר אבל אם רוצים לישון בשקט לקחת פיוניר רגיל (7600 8600 וכו'...)

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
ביבוא מקביל תמיד יש את "הסכנה" הזו. לא משנה כמה החנות אמינה ונחמדה, חלק גדול מהמוצרים הם משוחזרים. כשרכשתי לאחי פרימייר ידעתי שיש את הסיכון הזה אבל מכיוון שהמחיר היה נמוך בהרבה, בכל זאת העדפתי לקחת אותו.

מצטרף לכל מילה ולכן גם טרחתי לנקוב בשם של חנות ספציפית.

לפותח הת'רד - התייעצת איתנו לגבי מכשיר - שאלה אלייך - מה אתה מתכנן לשים ברכב? אולי ישנו דגם שיוכל להתאים לך יותר. או שסתם יהיה נחמד לשמוע על הסט-אפ שלך.

פורסם

טוב חברים אחרי המון התלבטויות וגם בגלל שפשוט כבר כמעט אין להשיג את ה560 במקומות נורמאליים.

לקחתי ה5650 עם שלוש שנות אחריות של שקט .

התקנתי את כל הבלאגן היום . ויש לי בעיה שהמתקין זול.. אבל חובבן ולתת לו לכוון לי זה כמו לתת לחרש לכוון כינור.

אני מחפש אדם נחמד מאיזור המרכז עם ידע וקצת חשק ללמד אותי לכוון את המגבר מול המכשיר עם כל הבלאגן וגם אולי יוכל להמליץ לי על קומפוננט.

אין לי בעיה לקבל עזרה מאדם שזה מקצועו. כלומר מתקין.שאיתו אני אוכל להמשיך הלאה בבטחה .

ניתן לפנות אלי בטלפון 0522439578

בתודה משה

• תוכן חדש...