Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני שנה וחמישה חודשים הצטרפתי לגולן טלקום עם 2 קווים במחיר של 55 ש"ח לחודש בסה"כ.

בד"כ אני אחד שבודק ותמיד תמיד מנוהל ורושם הכל, אבל כאן - מה לעשות נפלתי :-)

לפני חמישה חודשים, כלומר בתום השנה להצטרפות, מחיר החבילה קפץ ל 99 ש"ח לכל מנוי, דהיינו - כ 200 ש"ח לשתי הקווים. רק אתמול גיליתי זאת (ואני שוב מציין לצערי).

כלומר חמישה חודשים גבו ממני 200 ש"ח ללא ששמתי לב ( אני לא מאמין שאני רושם את זה כי לא חשבתי שלי זה יקרה :-) )

לא שלחו לי או לקו השני SMS להודיע, לא שלחו לי באי-מייל שרשום אצלם(ואני פעיל באימייל הזה יום יום), לא התקשרו לפני כן וגם לא שלחו דואר ישראל.

בכל אופן, אני אקצר:

התקשרתי למוקד של גולן - וקיבלתי סירוב מוחלט לזיכוי, למרות שהסברתי לה שלא ייתכן כי פשוו באמת שלא ידעתי ולא טרחו ליידע אותנו!

הסירוב עדיין עמד על תוקפו ! מה גם - שבשביל לעבור למסלול זול גולן גובים דמי מעבר/טיפול של 49 שח ?!

בכל מקרה, מייד התניידתי לחברה אחרת ב 49 ש"ח לחודש ל 2 המנויים והסימים - בחינם!

ברור לי שהייתי צריך לבדוק, לשמור, לשים לב וכו' וכו'.... אני יודע !

רשמתי מכתב לפניות הציבור של גולן ופתחתי תלונה באתר של פניות הציבור של משרד התקשורת וצירפתי להם את ההעתק.

מה דעתכם?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם (נערך)

בעבר רוב התוכניות היו לשנה במחיר מוזל ולאחר מכן המחיר היה מכפיל או משלש את עצמו, זה נאמר במעמד הרכישה וזה החוזה שאתה חותם עליו ביום ההצטרפות.

אני יודע שהכי טוב אם הם היו מודיעים חודש-חודשיים מראש אבל ברור לך שחלק מהלחם והחמאה שלהם זה אנשים כמוך ששוכחים ואז החברה מרוויחה יותר, השיטה פועלת בכל החברות וגולן לא המציאה כאן משהו חדש..

Peace

עריכה אחרונה על ידי Gattuso8
פורסם

תסתכל בחשבונית האחרונה שבה היית במסלול המוזל, אמורה להופיע שם הודעה.

שכשמניידים קו עם הנחה לשנה, כדאי להוסיף תזכורת בלוח השנה שתודיע מספר ימים לפני סיום המסלול.

פורסם

כן מופיע שם הודעה בכתב כל כך קטן

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אין בהכרח הערה בנושא סוף תקופת המנוי בחשבונית.

ההערה המדוברת היא בעקבות חוק שמחייב את החברות לציין ללקוח כי תום תקופת החוזה מתקרבת.

אם אינני טועה, סעיף החוק נחקק בערך בתקופה בה נגמר לו החוזה - ולכן לא אמורה להופיע לו הערה בחשבונית.

לפות"ש - אינני מאמין כי יצא לך משהו שהתלונות שהגשת. אמנם מבחינה צרכנית אתה צודק, אך מבחינת החברות - הן פעלו כשורה.

פורסם

גם אני שילמתי לגולן מחיר מלא בטעות למשך כמעט חודשיים. לא חשבתי לרגע לבקש החזר. ידוע שלא יחזירו. אכן היה נחמד לקבל מכתב או SMS על עליית התעריף, אבל זה היה ידוע בעת ההתחברות, וגולן לא יותר גרועים מחברות אחרות בעניין הזה.

דווקא באתר שלהם מופיע באופן ברור עוד כמה חודשי הטבה נותרו.

דבר אחרון שארשום כנראה לטובת גולן נוגע להסטוריה:

גולן נכנסו לשוק במטרה להפוך את החשבון למאה ש"ח לאדם פיקס, כחיוב הוגן. כל ההוזלות מעבר לכך התחילו כנראה כנסיון של חברות אחרות לנשל את גולן מהשוק, ואז לחזור לחגיגה טרם המהפיכה. גם להתחייבות של גולן למספר מינימום של לקוחות היה משקל.

פורסם

כל התלונות והמכתבים שווים לנפיחה;

אם אתה משתמש בחשבוניות נייר - באחרונה רשום בבירור (כן קטן לא קטן, זה רשום) שהתוכניות עומדות להיגמר

אם אתה הייטקיסט - זה מצוין באופן מאוד ברור באתר ברגע שנכנסים, באזור המבצעים וגם בחשבוניות PDF להורדה

לא עקבת? תתלונן עד מחר, אין לך על מה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני כמעט שנתיים עם רמי לוי

כל מנוי ב 20 שקל

פעם אחת פספסתי שני מנויים ומחירם קפץ ל89 אך השאר תפסתי בזמן

שים תזכורת בבגוגל קלנדר, ותעדכן כל שנה

הכי נוח וזול, ואגב ברמי לוי החלפת תוכנית ב 29, נראה שהגולן האלה מהיקרנים בשוק וכל הזמן בוכים!!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בקטע הזה גולן נאצים.

היה לי איתם אותו הקטע לפני כמה חודשים. פתאום בום חשבונית על 300 שקל.

רשמתי את זה באשכול ההללויה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

מבחינה זו כל החברות זהות. חבילה לשה או שנתיים - ואז המחיר קופץ.

התראה מופיעה בחשבונית 3 חודשים מראש.

החזרה לתוכנית סבירה עולה "דמי שינוי תוכנית".

עם כל רכישת\חידוש חבילה אני שם תזכורת ב-Google Keep.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני ב012 שלחו sms חודש חודשיים לפני העלייה במחיר .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
מבחינה זו כל החברות זהות. חבילה לשה או שנתיים - ואז המחיר קופץ.

התראה מופיעה בחשבונית 3 חודשים מראש.

החזרה לתוכנית סבירה עולה "דמי שינוי תוכנית".

עם כל רכישת\חידוש חבילה אני שם תזכורת ב-Google Keep.

ב019 הוא עולה בעשרה ש"ח וזהו. יש אבל הגבלות אחרות (כמו העדר שירותי חו"ל בינתיים)

פורסם

אתם צודקים.

יודע שהיה עליי לשים יומן / התראה וכו'...

האמינו לי אני אחד כזה שכל דבר רושם ומבצע, מה לעשות... נפלתי. טעיתי.

אבל באמת באמת,

לא הודיעו ולא התקשרו ולא שלחו SMS או בדואר או באימייל.

אבל,

באתר שלהם תחת שם המשתמש שלי ברור שאם הייתי נכנס הייתי מגלה, פשוט גם בחודשים רגילים לא נכנסתי לאתר כי הרי אני יודע שהכל קבוע אז מה יש לי כבר להסתכל?

לא שאני מצדיק את עצמי אלא רק משקף את מה שבאמת קרה.

בכל מקרה,

אני כרגע ממתין לתגובת גולן ואם תהיה לי השגה על תגובתם או אם לא תהיה תגובה כלל תוך 30 יום אפנה לתלונות הציבור של משרד התקשורת...

תודה לכולם

פורסם

קרה לי משהו דומה.

לשאלתי - החל מחודש מאי הם כבר שולחים SMS למנוי קודם סיום התכנית.

בכל מקרה כאמור לעיל זה נכתב בחשבונית ובאתר.

זה מעצבן ומרגיז אבל אנחנו אשמים שלוקחים את החשבוניות וזורקים בלי להציץ בהם "כי גולן זה זול ו30 שקל"

• תוכן חדש...