Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

רכשתי שברולט מאליבו 2006, והייתי מעוניין לדעת ממישהו שמכיר או יש לו כזה רכב:

א. המכסה של מיכל הדלק לא נעול בשום מצב. אפשר לפתוח אותו גם אם הרכב נעול. תקלה מוכרת? יש למישהו פתרון?

ב. היום כשנסעתי היה כתוב לי LOW COOLANT. בדקתי את המים אמנם חסר אבל רואים עדיין מים במיכל. מה התדירות שצריך למלא מים?

ג. בנסיעה בתוך העיר החום מנוע היה קצת מעל החצי כמו בתמונה. מחר אגש לקנות מיכל של מים אדומים. איזה כדאי לקנות?

ד. בטיפול הבא יש לבצע החלפת פלאגים. אני יודע להחליף לבד. מה החברות והדגמים המתאימים ומאיפה מומלץ לקנות?

ה. בעניין שדרוג מערכת השמע האם יש מכשירים שיכולים להציג את ההודעות של הרכב ולהתחבר לשליטה מההגה?

תודה

לוח מחוונים.jpg

פורסם

שלום.!

1) למיטב ידיעתי ברכב זה לא אמורה להיות נעילה לפקק מיכל הדלק אך כיום זה לא נחוץ מפני שיש רשת שמונעת הכנסת צינור למיכל ובכך מונעת גניבת דלק. במידה ואתה לא סומך על זה אני חושב שאם תחפש טוב תוכל למצוא בEBAY מכסה למיכל עם נעילה.

2) במידה ונדלקה לך נורת גובה מים אני ממליץ לך לגשת למוסך לבדיקת נזילות מים, מים כמעט ולא צריך למלא בכלל מפני שמערכת המים הינה מערכת סגורה. שים לב כשאתה ממלא מים לקווים המנחים!.

3) הטמפרטורה ברכב הזה אמורה להגיע עד 108 מעלות בטמפרטורה הזאת המאוורר אמור להיכנס לפעולה ולהוריד את חום המנוע ל 90 מעלות.

הגיוני שהטמפרטורה תעלה לקצת אחרי החצי באיחוד בעיר ובנסיעה עם מזגן שהרכב לא מקבל רוח פנים. בדוק כניסת מאוורים לפעולה!

במידה ויש לך מאוורר אחד הוא צריך לפעול בשתי מהירויות במידה ו2 זה יותר קל להבחין.

בנסיעה עם מזגן מאוורר חייב לפעול (אם מאוורר אחד אז יעבוד על עוצמה נמוכה ועם שני מאווריים אז אחד עובד) בעמידה כאשר חום המנוע עולה לקצת אחרי החצי (90) (אם יש מאוורר אחד אז יעבוד על עוצמה חזקה ואם שתי מאוורים זה תלוי אם אתה עם מזגן או ללא במידה וכן 2 מאוורים במידה ולא מאוורר אחד ) .

כדאי לקנות נוזל קירור מקורי של AC-DELCO.. מגיע בגריקן לבן עם פקק כתום.

4) החלפת המצתים הינה פעולה באמת לא מסובכת אך במידה ואין לך ניסיון לא ממליץ להחליף לבד מפני שבמידה ותעדק מצת חזק מדי ותשבור אותו זה יעלה לך כמו 10 פעמים להחליף מצתים אז חבל סתם לחסוך בשטויות.

מומלץ לשים פלג מקורי AC-DELCO 41-101.

5) ניתן לכוש מתאם למערכת לשליטה מכפתורי ההגה. ובקשר להתרעות אין לי מושג אבל לאנ נירא לי.

בברכה תומר.

פורסם

בכל האמריקאיות שאני מכיר אין נעילה למיכל הדלק (כנראה תקן אמריקאי). תדירות הוספת מים רגילה היא אף פעם. מערכת הקרור היא מערכת סגורה וחוסר במים עלול להצביע על תקלה.המים שאתה צריך הם כנראה dexcool בדוק בספר הרכב אם יש או שתתקשר לumi ותשאל. לגבי פלאגים, ac delco מייצרים את החלפים של שברולט.

פורסם

נכנסתי למוסך UMI, בדקו עם לחץ אוויר והתגלתה נזילה מהצינור שבתמונה. הצינור הוחלף בחדש ומילאו נוזל DEX COOL.

MALIBU PIPE.jpg

• תוכן חדש...