Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Best Seller Mastery - מישהו שמע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב שלי מציק לי בנושא כבר הרבה זמן, מדובר בחברה שמדריכה כיצד למכור מוצרים באמאזון, תעשו חיפוש קצר באינטרנט ותבינו.

אני מאוד מאוד סקפטי, לפי דעתי אין דבר כזה התעשרות מהירה בלי המון עבודה קשה,

למישהו בפורום יש ניסיון איתם, מישהו שבאמת עשה את הקורס?

אשמח לתגובות,

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לי זה נראה כמו הונאה, בעיקר בגלל האמונה הפנימית שלי שאין ארוחות חינם.

כמה עולה כזה קורס?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

נהיה טרנד לאחרונה לכל מיני קורסי מסחר באיבי/אמאזון/שוק ההון.

מנסים למכור חלומות על מנת שתירשם לקורס ולא מפסיקים לשלוח לי מיילים על כך.

לדעתי, יש הרבה ספרים להורדה חינם מהאינטרנט המסבירים איך להתחיל לסחור. תתחיל משם.. אולי תגלה שזה בכלל לא בשבילך?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אישית לא הייתי הולך לקורס שחיפוש אחרי ביקורות עליו בגוגל מביא תוצאות ממומנות ב5 עמודים הראשונים.

פורסם

אותו החרטא כמו הקורס במסחר במניות שהציף לאחרונה את האינטרנט.

על פי ניסיון של חבר זה אפשרי אך מצריך המון עבודה קשה וראש על הכתפיים גם כן התחרות מצד הספקים הסיניים מאוד קשה ושוחקת כול רווח.

בקיצור אין רווח קל כמו שמפרסמים בסרטונים שלהם.

פורסם

היום יש איזה קטע כזה שהשוק מלא בקורסי "איך לעשות כסף מהיר בלי להתאמץ" ובמומחים מטעם עצמם לכל דבר שבעולם.

פעם היה צריך ללמוד באקדמיה, היום אתה פשוט מדפיס כרטיס ביקור, פותח עמוד פייסבוק, ויוצא למכור את התובנות שלך לעולם הגדול.

פורסם
היום יש איזה קטע כזה שהשוק מלא בקורסי "איך לעשות כסף מהיר בלי להתאמץ" ובמומחים מטעם עצמם לכל דבר שבעולם.

פעם היה צריך ללמוד באקדמיה, היום אתה פשוט מדפיס כרטיס ביקור, פותח עמוד פייסבוק, ויוצא למכור את התובנות שלך לעולם הגדול.

מזכיר לי את העובדה שהפייסבוק מוצף כרגע במומחים מטעם עצמם כגון עורכי סרטים אנימטורים "מומחי מרקטינג ושיווק דיגיטלי" שעושים עבודות ברמה של ילד ביסודי.

פורסם

דווקא עורכי סרטים ואנימטורים זו דוגמה לא טובה - הם אנשי מקצוע (טובים יותר או פחות) שלפחות במקרים שאני מכיר למדו היכנשהו, רכשו ניסיון בסטודיו כזה או אחר, והחליטו לפצוח בקריירה עצמאית (אלא אם לא הבנתי את כוונתך).

• תוכן חדש...