Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לחידוש הפוליסה ולשמחתי הוסרה הדרישה לאיתוראן SAVE פעיל. הם גם לא ביקשו קודן במקום.

שניה לפני שאני מתקשר לאיתוראן להפסיק את גביית דמי המנויי החודשיים האם יש לי אינטרס מסוים להשאיר

אותו פעיל גם ללא דרישת חברת הביטוח?

S60 Rdesign

פורסם

אתה לא צריך להתקשר אליהם.

תוריד את הטופס באתר שלהם של ניתוק שירות, מלא אותו (בסיבת ניתוק תרשום, לא נדרש על ידי ביטוח) ופקסס להם.

הנציגים כבר יחזרו אליך עם הצעה זולה יותר, תגיד להם שאתה רוצה לנתק. (או שתמשיך עם מחיר נמוך יותר).

אם כבר יגנבו את הרכב, אז עדיף שהוא לא יחזור (בגלל הנזק שיעשו לו) בתנאי שיש לך ביטוח מקיף.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

^ יש לנו במשפחה פולו כבר 4 שנים עם איתוראן SAVE, לא רק שאין "הנחה משמעותית ללקוחות ותיקים", הם גם מעלים את המחיר כל שנה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לא רואה שום יתרון.

הסיבה היחידה שהחברות האלה ממשיכות להתקיים היא בגלל קשר פסול בינם לבין חברות הביטוח שמחייבות את ההתקנה.

הסיכוי שלך למנוע גניבה עם המערכת הזו אפסי.

גיבוב של שטויות.

אם הרכב חשוב לך, הסיכוי למניעת גניבה נע סביבות ה70 אחוז וממש לא "אפסי".

אם אין לך רכב מיוחד או ציוד יקר ברכב לדעתי פחות קריטי האיתוראן.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כמה שאלות:

מאיפה לקחת את המספר 70%?

יש לך נתונים למציאת רכבים גנובים/סיכולי גניבות בעלי איתוראן SAVE?

יש לך נתונים למשל כמה רכבים בשנת 2015/2016 ניצלו תודות לאיתוראן SAVE?

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

גילוי נאות, עבדתי במשך קרוב ל4 שנים במערך אכיפה של איתוראן.

סטטיסטיקות אני מכיר מקרוב.

ואיתוראן save זו ממש לא המערכת היחידה שקיימת.

ואני די בטוח שהם לא מפרסמים סטטיסטיקות כאלו ואחרות מהרבה מאוד סיבות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בכוונה שאלתי על save, כי זאת המערכת שחברות הביטוח מחייבות למכוניות זולות יחסית.

לדעתי ה-save לא שווה הרבה (שווה אולי רק לאיתוראן). ולכן בקשתי נתונים עליו.

אם הם לא מפרסמים נתונים, אז לדעתי יש להם מה להסתיר, ראה לדוגמא יוניליוור.

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

זה לא קשור לזול או לא.

סייב זו מערכת שאין ללקוח שום אינטרקציה איתה, אין קודן ברוב המקרים, אין שלט.

רצו מינימום התעסקות של הלקוח עם המערכת.

דעתך מבוססת על מה בדיוק?

אין להם מה להסתיר ואם הם לא היו עובדים כמו שצריך לא היה להם כ"כ הרבה לקוחות, שרובם המכריע הם חברות ליסינג ולא אנשים פרטיים.

אני לא יודע בוודאות אם הם מפרסמים או לא, אני מכיר את הנתונים שלי מבפנים.

בכל מקרה זו חברה שבאמת היה לי את הכבוד לעבוד בה, והם עושים עבודת קודש, נלחמים על פיקנטו כמו שנלחמים על ml חדשה, ואפילו תופסים רכבים בלי איתוראן על בסיס קבוע, וללא שום תמורה.

אם לא החברה הזו המצב בארץ היה הרבה הרבה יותר קשה מבחינת גניבות, תפיסות כמו שעשינו שום יחידה במשטרה כולל אתג"ר לא עשו גם ביחד.

במיוחד שמערכת המשפט מקלה מאוד עם גנבים, הייתי לא פעם בדיונים והשופטים פשוט ליצנים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
גיבוב של שטויות.

אם הרכב חשוב לך, הסיכוי למניעת גניבה נע סביבות ה70 אחוז וממש לא "אפסי".

אם אין לך רכב מיוחד או ציוד יקר ברכב לדעתי פחות קריטי האיתוראן.

לא עבדתי באיתוראן, לצערי נאלצתי להיות לקוח שלהם ושל פוינטר לחילופין בעקבות דרישת ביטוח. לא היתה פעם אחת שהמערכת תפקדה כמו שצריך. זה אף פעם לא היה סביב גניבה אלא סביב עניינים במוסך כולל פעם אחת שהרכב נגרר עקב תקלה במצבר וקיבלתי טלפון מאיתוראן שעות רבות אחרי שכביכול התריע. אז אולי הסטטיסטיקה שלך (לא מתווכח איתה כמובן) היא של 70% הצלחה. אצלי זה היה בלפחות חמישה מקרים 100% כשלון. זה לפני העובדה המאוד מטרידה שכל התקלות שהיו לי ברכבים היו קשורים בצורה זו או אחרת להתקנת המערכת הטפילית הזו.

אם היתה בחירה אמיתית ללקוחות של האם להתקין או לא ניחא, כל אחד שיעשה את החשבון שלו אבל לעמוד מול מצב שאף חברה לא מוכנה בכלל לבטח בלי הדבר המיותר הזה הופך את כל העסק לפישי ברמה של תיאוריות קונספירציה על קשרים פסולים בין חברות הביטוח ליצרני מערכות המיגון.

פורסם

לא יודע לגבי הסייב, אבל האיתוראן המלא בהחלט הציל את הרכב של אבי. טלפון בזמן אמת, יציאה לרחוב והגנבים ברחו.

לא הספיקו להחליף את מחשב הרכב.

אבל באוקטביה הנוכחית שלי כבר פעמיים איתוראן צלצלו אלי באמצע הלילה שארד מהר כי מישהו מתעסק עם הרכב, וכשאני יורד אין כלום, הרכב יושב כרגיל בחניון התת קרקעי.

• תוכן חדש...