Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לעשות טריידאין על הרכב שלי, סוזוקי ליאנה 2005 (250K+ ק"מ)

אני לא רוצה אוטו צרפתי כי ידוע לי שצריך לטפל בו עם פינצטה.

בגרמנים החלקים והטיפול יחסית יקר (אבל זאת אופציה).

תיבות הילוכים אובטיות שמעתי שעושות בעיות (לפחות ברכבים הישנים).

אני מחפש אוטו יחסית חזק לדוגמא אני לא אוהב את טויוטה יאריס 2013 כי ממש צריך לסחות את הגז כדי שהיא תזוז מהר.

האוטו המושלם או לפחות מתקרב למושלם זה סיאט איביזה 2016 אבל כרגע אין לי כסף בשבילה.

אני מחפש רכב עד 50K וכמובן שעדיף יותר זול.

אשמח לשמוע הצעות.

פורסם

ידנית או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא רוצה אוטו צרפתי כי ידוע לי שצריך לטפל בו עם פינצטה.

בגרמנים החלקים והטיפול יחסית יקר (אבל זאת אופציה).

תיבות הילוכים אובטיות שמעתי שעושות בעיות (לפחות ברכבים הישנים).

אתה מצטט כאן מיתוסים לא ממש מדויקים. הניסיון שלי עם מכוניות צרפתיות וגרמניות לא תואם את מה שכתבת, אם כי יש דגמים אמינים יותר ופחות אצל כל יצרן.

האוטו המושלם או לפחות מתקרב למושלם זה סיאט איביזה 2016 אבל כרגע אין לי כסף בשבילה.

סיאט איביזה היא מכונית מקונצרן VAG שחולקת חלקים עם הגרמניות

ב- 50K יש הרבה מכוניות אמינות ממוצא אסיאתי.

פורסם

פסלת את הגרמניות והצרפתיות שמציעות מנועי טורבו.

נשארת עם קוריאניות שמגיעות עם מנוע 1.4 שמשודך לגיר ישן, יפניות עם גיר רציף (ג'אז ויאריס ובלנו) .

אולי מאזדה 2 תתן לך מענה לדרישה , קח בחשבון שהיא יחסית צפופה.

פורסם

גם לא מובן מה יש לטפל ב 208 כמו בפינצטה,הרכב עובר טיפולים רגילים כמו מזדה וטיוטה.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

208 חשבתי שזה אוטו גרמני.

בכל מקרה, יכול להיות שאני טועה בזה שאני פוסל רכבים אני לא מקצוען בתחום ולכן רציתי לשמוע דעה.

פורסם

כדאי לך לחפש מזדה 2. רכב זריז יחסית לרכבים עם מנוע ללא מגדש טורבו. ב 50k ממילא לא תמצא פיג'ו 208 1.2 טורבו אלא אולי את ה 1.6 וכן, הוא יחסית חזק אבל שילוב מנוע גיר די מיושן. ה 208 רכב צרפתי (פיג׳ו..) ולא גרמני, אבל אולי אתה מכוון לכך שבעבר, השתמשו ברכב במנוע משותף עם BMW.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

יש לי הצעה לרכב סיאט איביזה ST 2012, מה אתם אומרים עליו?

איך הגיר שלו ומה ההבדל ביחס לדגם החדש?

עריכה אחרונה על ידי BlackLion
פורסם

מהחיפוש שעשיתי זאת הסטיישן. בכל מקרה ראיתי שאין באמת הבדל משמעותי חוץ מהעיצוב שנראה על הפנים בגלל התוספת של התחת וגם הצבע שלה אדום וזה לא בא בחשבון.

• תוכן חדש...