Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קניתי לפני שבועיים רכב חדש הונדה סיוויק 2016 האצ׳בק.

בצבע אפור עכבר.

אני שוטף את הרכב פעם בשבוע וכל הזמן מגלה סימנים ונקודות של פתיחת דלתות.

אתמול גיליתי פתיחת דלת על הידית.

אני חייב למצוא פיתרון לבעיה הזאת,ניסיתי להחנות רחוק מאנשים וכל הזמן אני מתיישר בחניות אבל גם זה לא עוזר.

יש למישהו אולי פיתרון?

הרכב חדש ואני לא רוצה עוד מכות בפח.

תודה לעוזרים ושבת שלום!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

הפתרון הוא או להחנות מאוד רחוק משאר הרכבים או למצוא חנייה ליד עמוד/משהו שלאיוכלו מכיוון אחד להחנות ואז להיצמד לשם.

או לעשות ציפוי ניילון לרכב שיגן משריטות. (ספוילר: זה יקר).

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם (נערך)

1.טרייד אין לסיטרואן קקטוס.

2.למכור את הרכב ולקנות רכב ישן, שכבר קיבל מלא מכות ( לא חבל ולא רואים מכות חדשות )

וברצינות - יש לך חניה פרטית מתחת לעמודים, הרחק מרכבים אחרים בשני הצדדים? גם בעבודה? אם לא, לא תוכל למנוע את דפיקות האלה ( תוצר של מנטליות ישראלית, אין כבוד לרכוש הזולת ). תוכל אולי להקטין את הכמות שלהן אם בכל חניה תראה סכנה פוטנציאלית ( בעיקר מדלת הנהג, אבל לא רק ) ותעמיד את הרכב שלך בהתאם. תחפש חניות לאורך הכביש ולא לרוחב.

יש לך פסי קישוט על דלתות הרכב ? אם לא, תחפש משהו שנראה נורמלי ולא יהרוס את מראה הרכב.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם אני כמוך ידידי, אי אפשר להמנע מזה ב100%.

כשאני יכול אני חונה במקביל למדרכה, חניונים אני חונה בקצוות כדי שלפחות צד אחד לא יפגע והשני יהיה כמה שיותר רחוק מהרכב שליד.

פורסם

כמה שזה מעצבן.

למה אנשים לא יכולים להיזהר יותר? אני פותח את הדלתות בכל רכב שהיה לי משנת 2002 עד עכשיו בצורה הכי זהירה,אנשים לא אכפת להם מכלום.

אשמח אם למישהו יהיה פיתרון לקניה מאייבי איזשהו חלק כי ראיתי כמה דברים שהורסים את המראה של הרכב.

תודה לכולם על העזרה!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

התרון היחיד הוא להצמד ככל האפשר לחניות ליד אדם שאתה מכיר או לקירות / עמודים חניונים.

אני עושה את זה עם אחד העובדים אצלנו בחברה, יודע שהוא שומר על הרכב שלו לכן אני חונה צמוד אליו כל הזמן.

להמנע מ 100% לא תצליח, יש אנשים שיותר חשוב להם עצמם מאשר רכוש של אחרים.

Opel Adam S 2017

פורסם

תעמוד בצד בחניון גדול של סופרמרקט ותראה מה נעשה שם. אנשים ( לרוב נשים, לצערי) פותחים דלתות על מכוניות שחונות לידם ללא רחם. רובם בעלי רכב חברה ולא שמים &₪@; על רכושם של אחרים, חונים בצורה עקומה, חונים בצמוד למכונית שלצידם למרות שיש די מקום בצד השני. זהו עמנו וזהו תקן החניה בישראל ( קטן משמעותית מהמקובל בעולם המערבי) ולכן לצערי זהו גורלו של כל בעל מכונית שאיכפת לו.

אבל הצרה הזו מוכרת היטב גם באירופה ואכן הקקטוס הוא האוטו הראשון שמתכנניו מצאו פיתרון לצרה זו.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אני משתדל להחנות במקביל למדרכה ובמקומות רחוקים. אם אין ברירה אז אני לפחות מחפש חניה ליד רכבים שנראים שמורים או רכבים יקרים אני חושב שהבעלים של רכבים כאלו יותר שפויים בנושא הזה.

פורסם

רכבים יקרים זה לא מדד לכלום, יש המון בעלים של רכבים כאלו שלא אכפת להם מכלום.. החוכמה היא למצוא את הרכבים השמורים עם בעלים פדנטי.. וזה לא משנה מחיר הרכב.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

יכול לקחת קצת זמן ביציאה מהרכב וההגעה אליו, אבל:

bubble-wrapped-car.jpg

וברצינות - פסי קישוט, חניה טאקטית, פיתוח עצבי ברזל או שלושתם יחד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אולי תצחקו (לא, בטוח תצחקו), אבל לאחר מספר פעמים שדפקו לי את הפגוש הקידמי, שפשפו אותו והעיפו את מגיני הפגוש שהיו דבוקים בצדדים (שעשו את עבודתם והצילו את הפגוש מנזקים יותר כבדים), גזרתי "מגיני פגוש" מאולתרים מכפכפים ישנים והדבקתי אותם עם דו"צ במקום הישנים. מאז, כשרואים כפכפים דבוקים לפגוש, אפילו חתולים לא מתקרבים לרכב. 8) בקיצור, קונים סטוק של כפכפים, גוזרים, ומדביקים סביב כל הרכב. לא יתקרבו אליו יותר. בדוק!

פורסם

בג'יפ יש לי מדרגות צד שדי סופגות את הדלתות לתוכן. בלקסוס יש לי PPF בדלתות שגם עושה את העבודה די טוב נגד פתיחת דלתות. פתרונות לא זולים, אבל יעילים ביותר

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
בג'יפ יש לי מדרגות צד שדי סופגות את הדלתות לתוכן. בלקסוס יש לי PPF בדלתות שגם עושה את העבודה די טוב נגד פתיחת דלתות. פתרונות לא זולים, אבל יעילים ביותר

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

PPF לא מונע לחיצות פח וסדקים בצבע. רק חינוך נכון וכפכפים יפתרו את הבעיה.

• תוכן חדש...