Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבתי ברור משנת 2006

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפעמים, בתור אחד שמסתכל מהצד, אני חושב לדפוק את הקיר ממה שאני קורא.

מה זה משנה כמה היא חילקה?

למה חברה שעובדת כמו שצריך והחטא היחיד שלה היא שהיא גומרת את החודש בפלוס ענק צריכה לקבל מלקות מהממשלה?

משקיעים מיליארדים בתשתיות ואז בא משרד התקשורת ומתחיל לבקש מאחרים להיות פילנטרופ.

יש תחרות, המחירים זולים, לא מתאים לך בזק? תעבור למתחרים.

שנת 2014 הייתה שנה נהדרת לחברות הביטוח, הראל הגיעה לשווי שיא (22 שקל למניה) ואז התחילו לפנצר את החברה לאט לאט, אותו הדבר יעשו לבזק והתוצאה תהיה לרעתנו. (פחות כסף בבורסה, יותר כסף בדירות, פנסיה קטנה יותר וכו').

----

פורסם

קרנל - מדובר בהשכרת התשתיות, לא במתנת חינם. מקביל בדיוק להשכרת התשתיות של חברות הסלולר למפעילים החדשים.

הזכרתי קודם את התנהגותה של גולן - אני מצטער, אדון גולן צריך לעמוד לדין על מעשיו. הבחור מצפצף על תנאי הרשיון שקיבל ואינו משלם את חובותיו לסלקום ומנסה לעשות כל מיני תרגילים. בכל מדינה מסודרת הוא היה נמצא במקום אחר לגמרי, לא ברור לי מדוע בישראל הוא עדיין מחזיק ברשיון לחברת סלולר. כמובן שבזק והוט שרואות את הנזקים שגולן גרם לסלקום (ולכל שוק הסלולר, מבחינת הבעלים) ויש להן סיבות טובות לא לרצות ללכת בדרכה של סלקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני סתם שאלה של הדיוט

בניתי תשתית במאות מיליוני ש"ח

למה אני צריך לתת למתחרה שלי להשתמש בה?

רוצה, שישקיע גם הוא מאות מיליוני ש"ח ואז נתחרה.

בזק ( שהייתה אז חברה ממשלתית ) רכשה בכסף טוב את כל מה שהיה בזמנו שייך למשרד התקשורת.

אלוביץ רכש אותה כבר אחרי שהופרטה.

מאז שנת 2006 חולקו דיבידנדים של X ש"ח לבעלי המניות של בזק.

המנחש נכונה את הסכום יקבל פרס יקר ערך

למה חברה שעובדת כמו שצריך והחטא היחיד שלה היא שהיא גומרת את החודש בפלוס ענק צריכה לקבל מלקות מהממשלה?

משקיעים מיליארדים בתשתיות ואז בא משרד התקשורת ומתחיל לבקש מאחרים להיות פילנטרופ.

).

אםהיית קורא היית מבין שאני בצד של בזק

אבל המספר הוא דמיוני!!

יש לך ניחוש?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

[TABLE=width: 97]

[TR]

[TD=class: xl63, width: 97, align: right]26,181,000,000

במילים

עשרים וששה מיליארד מאה שמונים ואחת מיליון ש"ח[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

הלוואי עלי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אלוביץ הוא איש הקש שלי

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

להזכירך הסכום התחלק בין אלוביץ לסבן. (ולעוד הרבה גורמים היות שאלוביץ מחזיק רק בכ26% מהמניות אם זכרוני אינו מטעה אותי )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

במקום לרשום את הסכום בכסף, שזה מספר חסר משמעות, תרשום את התשואה (גם היא גבוהה מאוד, אבל זה המספר שצריך להתייחס אליו).

פורסם (נערך)

קח אתה את התשואה ותן לי את הסכום.

אבל אתה צודק בהתייחסות של מה חשוב למשקיעים.

אתה מכיר הרבה חברות בארץ שחילקו דיבידנדים בסכום "הפעוט" הזה?

עריכה אחרונה על ידי ישה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כמו שאמר בארי , נכון להסתכל על התשואה ולא על המספר עצמו.

טבע למשל מחלקת גם סכומים גבוהים , אבל שווי החברה גבוה הרבה יותר

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

זה נכון לגבי חברות כמו "ישקר", במקור של סטף ורטהיימר, שבאמת עובדת כמו שצריך ומצליחה להרויח הרבה מאוד.

אבל זה ממש לא נכון לגבי "בזק", שרוב הרווחים שלה מגיעים ממונופול \ קרטל\ קבוצת ריכוז.

אנליסט על מונופול בזק: "הפערים רק יחריפו"

בזק טרפה את שוק התקשורת: גרפה 96% מהרווח בענף. הרווח הנקי של בזק - 1.7 מיליארד שקל. הרווח הנקי הכולל של סלקום, פרטנר ו-HOT - כ-50 מיליון שקל בלבד

אפילו בארה"ב, סמל הקפיטליזם, הבינו כבר מזמן שתחרות היא טובה בתנאי שהיא תחרות חפשית. מציע לקרוא על: אור השמש הוא חומר החיטוי הטוב ביותר". כעורך דין פרטי נאבק לואיס ברנדייס בקרטלים ובטייקונים של זמנו, שנהפכו לאויביו וגמלו לו בכך שניסו למנוע את מינויו לבית המשפט העליון האמריקאי.

אגב, ברנדייס היה יהודי ומנהיג ציוני.

26,181,000,000

במילים

עשרים וששה מיליארד מאה שמונים ואחת מיליון ש"ח

הלוואי עלי

מדהים כמה עושקים אותנו, והממשלה לא עושה כלום לטובת הציבור.

פורסם
השחיתות היא ההתערבות האישית של נתניהו, או עושה דברו .

עיתון "הארץ":

"החלק בשקשוקה שעדיין לא נחשף הוא שפילבר מתכוון לוותר ל–HOT על פרישה לכל יישוב של פחות מ–10,000 תושבים, וזאת בניגוד להחלטה הקודמת במשרד ש–HOT צריכה להגיע לכל יישוב חוקי בישראל. יש לקוות שהיישובים הקטנים יתמרדו ויגיבו לשימוע הציבורי בימים הקרובים שנותרו להם: HOT קיבלה את הרישיון שלה תחת תנאי האוניברסליות — כמו שאגד מחזיקה קווים לא רווחיים, וכמו שקופת חולים מחזיקה מרפאות לא רווחיות. על העסקה הזאת HOT חתמה, והיא צריכה לעמוד בה. רוצים לאפשר לה גם שידורים על גבי האינטרנט? בבקשה. זה לא קשור לחובה שלה להניח תשתיות באדמה. "

• תוכן חדש...