Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה, זה לא לוקח שבוע.

דירות לא עומדות ריקות ומצפות לשוכרים, וצריך להתפשר על דירה שזמן הפינוי של הדיירי הנוכחיים קרוב מספיק. גם אם מצאת דירה לכניסה מידיית המעבר (אריזה, השלמות ריהוט וציוד בסיסי שאין בדירה החדשה, המעבר בפועל וההתארגנות בדירה החדשה) לוקח זמן.

וכמו שכבר אמרתי, מקום המגורים הנוכחי הוא השאלה הראשונה שאני נשאל בשיחת הטלפון.

חוץ מזה שלשקר בראיון עבודה זה אף פעם לא רעיון טוב. ניסיתי פעם לומר שאני גר בנתניה ואז נאלצתי לגמגם הסבר לעובדה שאני לא יכול להגיע לראיון לפני השעה 10 בבוקר.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר להגיע עם ב02:00 בלילה אם אצא ב11:00.

במציאות ההגיון הזה קצת פחות תופס. ניסית פעם לצאת מהצפון בשעות הבוקר המוקדמות?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
מעבר לוקח חודש במקרה הרע שבוע במקרה הטוב

וכאשר התקבלת אתה יכול גם לספר שזו התוכנית שלך.

אבל כאמור ציון הכתובת בקורות החיים הוא לא הכרחי, הוא גם לא קריטי כל כך למעביד, שבגללו הוא יוותר על עובד טוב, אלא אם במודעה מצויין במפורש כי מגורים באיזור העבודה הוא תנאי.

אתה טוען שלא קריטי ואני אומר שהשוק מוצף באנשים שרוצים לעבוד. לכל ראיון שהגעתי ראיתי ערמות של קורות חיים של אנשים שנכנסו אחריי.

המגייסים פוסלים מועמדים על צבע החולצה או על כתב היד שלהם (ע"י גרופולוג), אז גם פרט "שולי" כמו מקום מגורים (שעולה להם כסף בסופו של דבר) גם נכנס למשוואה הזו.

פורסם

ריבוי קורות חיים גורם לאשלייה של הצפה. במציאות יש מעט מאוד מעומדים טובים והמצב רק הולך ומחמיר כאשר מחפשים עובד מיומן למשרה בדרג ביניים ומעלה.

פורסם

אפשר לדעת למה בכלל אתה רושם מקום מגורים בקורות חיים כבוגר מדעי המחשב?

השוק נואש לבוגרים איכותיים, לא מבין למה צריך בכלל לרשום מקום מגורים.

אם זה עולה בזמן ראיון "אני בדיוק בתהליכי מעבר ל X" כאשר X מקום כלשהו במרכז.

פורסם

בדיוק הנקודה שלי.

לא צריך לשקר, אתה לא יודע איך זה עלול לפגוע בך אחר כך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

א י לא רואה פה שקר. אם מישהו אומר שהוא בתהליך מעבר אז הוא בתהליך מעבר.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)
אפשר לדעת למה בכלל אתה רושם מקום מגורים בקורות חיים כבוגר מדעי המחשב?

כי זה הדבר הראשון ששואלים כשמתקשרים.

השוק נואש לבוגרים איכותיים, לא מבין למה צריך בכלל לרשום מקום מגורים.

השוק נואש לבוגרים איכותיים מאוניברסיטאות ו/או כאלה ששירתו ביחידות הנכונות.

ניסינו. לא מעניין את אף אחד.

כאמור, השרשור לא מתעסק רק בבוגר מדעי המחשב.

אתה יכול לשכנע את פקידת HR עד מחר שזה בסדר גמור מבחינתך לנסוע עוד 30 דק לכל כיוון. אבל אחרי 20 שיחות שכנועים כאלה קצת מתחיל להימאס.

היה גם מקרה שזוגתי הצליחה לשכנע את הפקידה ואז כשהגיעה לראיון הדבר הראשון שאמר המגייס היה משהו בסגנון "אני רואה שאת מאשקלון, למה הגעת? כנראה שהפקידה טעתה, אני אדבר איתה"

אחרי מקרה כזה בא לך לרשום את מקום מגורייך גם על המצח.

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa

• תוכן חדש...