Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שלשקר מהתחלה זו טעות. במקומות איפה האימון חשוב לא יראו בעין יפה מישהו שמשקר ועוד מהתחלה. בדרך כלל במקומות רציניים יש מאגר של אנשים שעבדו ו/או התראינו. מספיק הערה שהמועמד אינן אמין וזה סוגר דלתות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי הביטוי שהשתמשתי חריף מדי, אבל המועמדות נפסלה מיידית, ונמסרה למועמדים תשובה שלילית.

אל דאגה, אף אחד מהמועמדים לא הושפל, ומכבודם אפילו לא חשפתי את הסיבה לפסילה. מבחינתם, הם רק "לא עברו ראיון".

לאור עצות האחיתופל (לדעתי) פה, חשוב היה לי להמליץ לציבור שלא לשקר בקו"ח (או לפחות, לא להתפס).

:turn-l:
פורסם (נערך)
זה סוגייה מעניינת מה שאתה מעלה כאן. השאלה היא האם ללכת עם הזרם "ברומא תנהג כרומאי", או להיאבק בכל הכוח ולהצמד למי שאתה באמת.

כרגע אני במסלול השני.

משאית זבל אוספת מהמדרכה כל 1 בינואר אנשים עם "חינוך סובייטי אליטיסטי". לא רוצה לשקר בקורות חיים לגיטימי, אבל אל תגיד שזה נובע מהערכים הסובייטים הנעלים שלך.

גילוי נאות: אני גם גדלתי בחינוך סובייטי.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

קיבלת חינוך טוב.

נכון שבגללו טולי יהיה לך יותר קשה בהתחלה אבל בזכותו תגיע הרבה יותר רחוק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
קיבלת חינוך טוב.

נכון שבגללו אולי יהיה לך יותר קשה בהתחלה אבל בזכותו תגיע הרבה יותר רחוק.

כן, ביום שתעבור לאירופה. כל עוד תישאר בארץ עם החינוך הזה ימשיכו לזיין אותך, כמאמר המשורר, מתוך אידאולוגיה.

ובעניין אחר: כל מי שמציע לפות"ש לפנות ל-sweatshops של אינטל ושות' בקריית גת, מוטב שיעיף מבט בטבלאות השכר הנהוגות שם. יש סיבה טובה לכך שהם עברו לדרום, ומי שלא עבר איתם מאתר אחר זוכה היום לתנאים מחפירים שכמותם לא ראיתי בעשור האחרון.

פורסם

בתור אחד שמכין דוחות מס לעובדים שלהם אני מוכן לעבור מחר ל-sweatshop בקריית גת. מן הסתם אני לא מטפל בפועלים השחורים, אבל עדיין השכר שם הרבה מעל הממוצע במשק והתנאים הנלווים שנות אור יותר טובים.

פורסם

אני עובד באחד המרלוגים שתומך באינטל ק.ג, אולי אני מזיע קצת בקיץ, אבל המשכורת בהחלט גבוהה. ידידה טובה עובדת אצל אחד הקבלנים באינטל , אחראית ניהול מלאי, 12 ברוטו זה בהחלט לא סדנת-יזע. אף אחד לא הציע להם לעבוד בclean room, במשמרות מפגרות ושכר נמוך, זה לחיילים משוחררים...

שניהם עם תואר רלוונטי וראש על הכתפיים. אין סיבה שלא ירוויחו יותר ממינימום גם בדרום.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

~

שמח לראות שהמצב אינו גרוע כפי שחשבתי, כנראה שזה משתנה בין התחומים. הידיעות שלי הן מתחום השירות הטכני, בעיקר באפלייד, שם המספרים מגוכחים כמעט כמו תהליך ההשמה (הכולל מרכז הערכה, שאלונים ושאר דברים שכבר פסו מן העולם).

פורסם

לא יודע על מי שמעת באפלייד אבל רוב האנשים שאני מכיר שעובדים שם (לא מהנדסים) מרוויחים שכר הרבה מעל הממוצע במשק ועם תנאים מעולים. בתחום הטכני כמובן.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

בימים הקרובים סוגרים כבר חודשיים בדירה החדשה ברחובות, אז אני מקפיץ ומעדכן. לטובת אלה שהתעניינו ולטובת אלה שטענו שהבעיה היא לא במיקום המגורים... :wink:

אתחיל איתי - התחלתי לעבוד במקום חדש בתחום הלימודים שלי (מדעי המחשב), אך אציין שזה לא היה בזכות המעבר. חזרו אליי עם תשובה חיובית מאחד המקומות שהתמיינתי אליהם לפני מס' חודשים יום לאחר חתימת חוזה שכירות ברחובות.

העבודה נמצאת בת"א וההגעה לשם מאוד נוחה לי. שעה בדיוק מדלת לדלת. הליכה-רכבת-הליכה ואני בבית\עבודה. 243 ש"ח חודשי-חופשי ברכבת, האוטו בחניה, אין פקקים על הבוקר, תענוג.

ועכשיו עדכון על זוגתי אשר חיפשה עבודה כשנה וחצי (!) לאחר סיום התואר בלוגיסטיקה. כשהיינו באשקלון הייתה מקבלת טלפונים פעם בשבוע ו +\- פעם בחודש ראיון עבודה. מכולם הייתה תשובה שלילית עקב סיבות שלעולם לא נדע.

אחרי שבועיים שהתאקלמנו בדירה החדשה היא התחילה לשלוח קורות חיים באותם האתרים ובאותו הקצב והטלפון שלה לא הפסיק לצלצל.

קבעו לה ראיונות ב-3 מקומות שונים בשבוע אחד (כולל ראיון ראשון וראיון שני באחד מהם). ומה התוצאה? לקחו אותה גם במקום הראשון וגם במקום השני והיא עוד הייתה צריכה לבחור, למרות ששני המקומות היו בדיוק מה שהיא חיפשה.

בסוף היא עוד ביקשה שכר גבוה יותר במקום שאהבה יותר, וגם קיבלה. לראיון במקום השלישי כלל לא הלכה.

אז, הנה סיפור קצר על זוג צעיר שהתקרב לאיזור המרכז כולה בכחצי שעה.

למצוא עבודה תוך שבוע אחרי חיפושים של כמעט שנתיים, מה אגיד. חבל שלא עברנו לפני :-D

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

וואו.

מטורף.

מודה שלא חשבתי שזה משפיע עד כדי כך... חידשת.

שמח שהסתדר לכם!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודה על העדכון.

אני התעניינתי בשרשור מקביל, עדיין לא מצאתי עבודה ואני בעיקר שורף דלק בנסיעות לראיונות עבודה במרכז.

כנראה שבאמת אין מנוס מלעבור כבר עכשיו.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אז, הנה סיפור קצר על זוג צעיר שהתקרב לאיזור המרכז כולה בכחצי שעה.

למצוא עבודה תוך שבוע אחרי חיפושים של כמעט שנתיים, מה אגיד. חבל שלא עברנו לפני :-D

אכן, זה הסיפור העצוב של ישראל ועוד ארצות אחרות בעולם שבהן יש מגלופוליס ששואבת אליה הכול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...