Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטאז 1.6 אורבן 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתעניין בספורטאז, עשיתי עליו נסיעת מבחן קצרה (ללא נסיעה בכביש בין עירוני - למוכר איתי לא היה זמן), רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שברשותם הרכב הנ"ל, איך הוא מתנהג באופן כללי מבחינת נוחות בשיבושי כביש קשים (לא יצא לי להתרשם מכך בנסיעה), נוחות כסא הנהג בנסיעות ארוכות, ומבחינת תאוצה (עקיפות), ונסיעה מהירה מעל ל 100 קמ"ש.

ברור שמכיוון ומדובר בגיר טיפטרוניק אפשר לסוע גם בהילוכים ובכך לנצל טוב יותר את המנוע, כרגע נוהג בגיר ידני - כך שאין לי בעיה להשתמש בזה, אבל שמעתי שהגיר האוטומט יחסית "עצלן" וקשה לסחוב - רוצה לאמת או לנפץ את השמועה הזאת.

תודה רבה מראש לכל העונים.

פורסם

ראיתי.

כבר עברתי על כל הסירטונים והחוות דעת ב you tube, קראתי את כל החוות דעת והמבחני דרכים שיש בארץ, וחלק מחוות הדעת בחו"ל, אבל רשמתי בפירוש שמעוניין בחוות דעת של אנשים שברשותם הרכב הנ"ל.

יש הבדל בין מישהו שנוסע יום אחד או גג יומיים ורושם חוות דעת, למישהו שנוסע עם הרכב יום יום, וזו הסיבה לפתיחת הפוסט הזה.

תודה.

פורסם

לאמא שלי יש את הרכב , אז אני נוסע עליו לפחות פעמיים בשבוע. אני רק יכול להגיד שהתצרוכת דלק שלו מזעזעת. כשאני נוהג אני מאיץ מהר ברמזור, תמיד עם מזגן ובעיקר נוסע בתוך תל אביב. בחיים לא הגעתי אפילו ל1:10 מבחינת צריכת דלק. 1-6/7 זה הכיוון. אולי אנשים אחרים יכולים להאיר על הנושא טוב יותר ממני

פורסם

רעיון מעולה, אבל העניין הוא שביררתי בחברות ההשכרה והם משכירים קטגוריה ולא מבטיחים את הרכב הזה, ובנוסף הנציגים לא יודעים אם קיים הדגם החדש 2016 או דגם ישן יותר, יכול להיות שאקבל את הדגם הישן.

איזה חברה ראית שמשכירה את הדגם הזה? ליסינג זה משהו אחר..

פורסם

תראה אני מבין לגמרי את מה שאתה אומר, לי אישית אין את הספורטאז אבל יצא לי לנסוע בו הרבה פעמים, היה מאוד נוח בנסיעה, אתה צודק שאתה אומר שמי שנוהג עליו תקופה יהיה לו דעה טובה יותר, הייתי ממליץ לך לנסות באמת לסגור עם אחת מחברות הליסינג השכרה של הדגם הספציפי הזה ליום אחד, או אופציה שניה לנסות למצוא דרך חברים/משפחה מישהו שיש לו ספורטאז ולנסות לצהצטרף עליו ליום נסיעות או לפחות לדבר איתו,אני מאוד אהבתי את הרכב אבל תעשה את המאמץ ואתה תמצא, יש כל כך הרבה אנשים עם הספורטז שאני רואה על הכביש שאני בטוח שאתה מכיר/חבר טוב שלך מכיר אחד מהם :)

פורסם
אני רק שאלה- למה שלא תשכיר אחד כזה ליום? אני רואה לא מעט רכבי ליסינג כאלו.

הוא לא יכול להשכיר אחת כזו, כי אין ברשותו... לשכור זה דבר אחר... ;-)

בכל מקרה, הקשר היחיד בין ליסינג להשכרה הוא שיכול להיות שבאיזשהו שלב (שנה שנתיים), חלק מהרכבים האלו יעברו מצי הליסינג לצי ההשכרה בחברות שמתעסקות בשניהן.

פורסם
אם כבר 1.6 עדיף משפחתית כמו האלנטרה.

יש לספוטאז צריכת דלק גבוהה.

כן תגיד את זה לחצי מדינת ישראל ‚ מעדיפים גובה ומרחב ‚ חוץ מיזה כבר בדגם הבסיס הוא מגיע עם מערכות בטיחותיות שלא תמצא בשום רכב בגזרת המחיר שלו ומערכות בטיחותיות מתקדמות זה מאוד מאוד חשוב .

פורסם

קניתי לאישתי בינואר את הספורטאג 1.6 החדשה. עד עכשיו אנחנו מאוד מרוצים מהרכב. מרווח נוח ובטוח שיהיה אמין.

לגבי נסיעה בין עירונית הרכב סהכ סבבה. המנוע לא חזק כ"כ אבל זה לא באמת משנה לנו, הרכב אצלנו 99% נוסע בעיר.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...