Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מגיע עם משפחתו לשנת ניסוי בארץ הקודש, כלומר בא לבדוק את הקרקע לצורך עליה או חזרה לארה"ב.

מה הדרך הטובה ביותר להשיג רכב לשנה אחת? רכישה ומכירה? השכרה? ליסינג? עוד משהו?

תודה למגיבים

פורסם

תבדוק כל אופציה בנפרד רק תדאג להשוואת את אותו רכב באותה השנה.

אופציה א': תברר במספר חברות ליסינג ותכלול גם ביטול וטיפול במחיר או שתקח חבילה מקיפה.

אופציה ב': לקנות רכב יד שניה, יפסיד כ-15% במכירה אבל במידה ויחליט להשאר הרכב ישאר איתו והוא לא יצא מופסד על הליסינג.

אני אישית הייתי בוחר באופציה השניה.

404

פורסם

לקנות רכב משומש. כזה שאיבד את רוב הערך שלו.

באיזור עד ה30 אלף אתה תמצא רכבים מעולים וסחירים (סובארו בי3, פורד פוקוס דור ישן ומזדה 3).

תקנה אחד עם נתונים סבבה ולא תתקשה למכור אחרי שנה במחיר סביר.

פורסם

היכן מומחי המיסים שלנו - האם ברכישת רכב שאינו חדש המשפחה תפסיד משהו אם יחליטו להשאר ולרכוש רכב במסגרת זכויות עולים בעתיד?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צודק הספריאל: ליסינג/השכרה או כל פורמט אחר שבו הרכב לא יהיה על שמו. יעלה קצת יותר אומנם, אבל ככה"נ לא מסכן את זכויות העולה (אני לא מומחה לזכויות עולים, אבל עובדים איתי הרבה כאלו) - בכל מקרה, להתייעץ עם מומחה.

• תוכן חדש...