Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיאורגיה- מישהו היה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב יוצא לטיול עם חברה שלי ל-6 ימים לשם.

נוחתים בטביליסי, נבקר גם בבטומי. אבל חוץ מזה, יש הרבה מידע ותמונות, חלק ניראה סוף הדרך וחלק ניראה משעמם ביותר. ככה שאני אשמח לעזרתכם.

הכיוון בגדול הוא טיולי טבע(לא טרקים, אלא טיולים נחמדים של שעתיים-שלוש), והואי מקומי בדמות אוכל ותרבות.

מנזרים למינהם(אלא אם הם ממש מרשימים) ומוזאונים, לא ממש מעניין.

תודה לעוזרים.

פורסם

איפה אתה עוד צפוי להיות?

איך אתה מתכוון להתנייד ממקום למקום?

ישנם לא מעט מקומות שכדאי מאוד לבקר בהם, ולא מעט נופים מרהיבים.

תוכל להיות ספציפי יותר?

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

חזרתי מגרוזיה לפני 3 שבועות,

כדאי לשנן כמה מילים בגרוזינית (מים למשל - צחאלי),

מעבר לזה ההתניידות בטביליסי נעשית במוניות,

כל מונית עולה בין 4 ל-6 לארי (עד 12 שקל),

איך אתה נוסע לבטומי?

בטיסה? או ברכבת?

אם ברכבת, תדאג לשריין מקומות מראש, תקופה מאוד עמוסה והרכבות לימים הקרובים מלאות.

עוד כדאי לבקר בשוק לילו, גורי, בורגומי וכמובן - לטעום מהמאכלים המקומיים.

----

פורסם

בגדול רצינו לנחות בטביליסי, להשאר שם יום, ולשכור שם רכב ואז לנסוע לקזבגי גם ליום, משם לנסוע למסטייה, גם ליום, אח"כ לבטומי ליום ולחזור לטביליסי לעוד יום ואז לטוס בלילה לישראל.

בגדול זה ניראה לי טיפה עמוס מדי, ולכן אני אצטרך לחתוך מקום אחד.

כול הטיול תכננו לשכור רכב, מלבד היום הראשון בטביליסי. האם לחלק מהטיול זה מיותר?

האם הזמני נסיעות השונים הם מדוייקים? ( נגיד 3 וחצי שעות נסיעה מטביליסי לבטומי)?

איך באופן כללי המקומות שבחרתי למסלול? האם כדאי לעשות את כולם או לוותר על אחד? ואם כן איזה?

פורסם (נערך)

טיילתי שם לפני שנתיים. אנחנו נסענו בג'יפ, שזה מומלץ אם רוצים טיולי טבע. יש המון מסלולים לא קשים כשאתה עם ג'יפ, אבל לא מיועדים לרכב רגיל.

לבטומי לא הגענו, אבל שלוש וחצי שעות, נראה לי אופטימי מדי.

איזור קזבגי שווה לפחות יום שלם. לא לפספס את העלייה למנזר השילוש הקדוש, טריניטי סמבה. גם אם אתה לא אוהב מנזרים.

ממליץ להיות עם רכב מההתחלה עד הסוף. לא התנסיתי בתחבורה ציבורית שם, אבל לדעתי יהיה קשה להתנייד בטביליסי בלי רכב.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...