Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

היום הלכתי לראות רכב לקניה, פולו יאנג 2011 עם 52 אלף ק"מ הרכב בהחלט נראה היה לטעמי אבל כשהרמתי את מכסה המנוע ישר בלט לי לעין שהמנוע יושב באופסייד לכיוון ימין,ניסיתי להכניס להילוך ולשחק קצת עם הקלאצ' וראיתי שהמנוע אכן זז קדימה אחורה אבל לא בצורה מטורפת אלא בגדר הסביר ושיש תושבת מתחת למצבר שכאילו בנויה מריבוע גומי שנכנס ויוצא מתוך מסגרת התושבת שגם היא גומי, השאלה היא אם כך בנויה התושבת? היה קצת קשה להכניס את הראש ממש לראות אותה.

ואם התושבת הזו יכולה לגרום למנוע לשבת באופסייד כי הוא לא ממש עקום אבל גם לא בדיוק ישר.

מעבר לזה הייתי שמח לשמוע חוות דעת על מחלות ידועות או כל מידע אחר על הרכב.

למיטב הבנתי זה מנוע אמין וותיק אבל חייב לציין שבסיבוב שעשיתי עליה עם 3 מבוגרים ומזגן היא הרגישה די כבדה ועצלה אבל יכול שזה נורמלי כי היום אני נוהג על רכב חברה 1400 טורבו אז יכול להיות שזו רק הרגשה אישית.

פורסם

הבנתי תודה רבה על התושבה המהירה.

יש עוד משהו שמישהו יכול להוסיף לגבי הדגם הנ"ל?

דרך אגב ראיתי שהוא בלי מולטימדיה ויש לו רדיו מובנה רגיל,הפולו יאנג לא הגיע בזמנו עם מולטימדיה? זו הייתה אופציה?

פורסם

הייתה לי פולו יאנג שקניתי חדשה מהחברה ב 2012.

סה"כ רכב מהנה מאוד, אמין מאוד וכייפי לנהיגה, המנוע הוא 1.4 עם 85 כ"ס ויחסית הוא מרגיש חזק למנועים (ללא טורבו) בסדר גודל שלו (1.4 טורבו שווה ערך למנועים אטמוספריים של 1.8-2.0 ליטר מבחינת כוח).

בזמנו הוא הגיע עם מערכת מולטימדיה כאופציה תשלום נוספת (6000 ש"ח) אך לא מקורית.

 

סה"כ הרכב היה בבעלותי כשלוש וחצי שנים, מכרתי אותו תוך כשבוע והיו לא מעט מתעניינים עליו, אני מאוד ממליץ על הרכב!

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

מכיר את הרכב בגרסת ה1.2 T רק ששם המנוע היה צריך לעבור החלפת טיימינג יזומה ומשאבת מים, ה1.4 לא צריך.

על הגיר דובר כאן רבות (מניח שאתה נוהג או על אסטרה/קרוז או על ואגית עם מנוע כזה)

בכללי על הרכב , כסאות נוחים, איכות בניה וחומרים והנדסת אנוש טובה.

פורסם

אכן הרכב הוא מנוע 1.4 ידני.

כן אני היום נוהג על אסטרה 1.4 טורבו שמושכת מעולה כמעט בכל הילוך וקשה להשוות בינה לבין הפולו שיותר חלשה ממנה כמעט בחצי, כנראה שצריך להיתרגל לנהוג על רכב קצת יותר חלש ללא דלקן.

×
×
  • תוכן חדש...