Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפשת רכב 6 מקומות אבל לא שהמושב הנוסף הוא על חשבון תא המטען (למשל כמו הפריוס פלוס - רכב מדהים אבל כשפותחים את המושבים בתא המטען אי אפשר לדחוף סיכה ובכלל מאד צפוף ליושבים שם).

המליצו לי על ה-HONDA FRV - והוא אכן עונה על הדרישות וגם אוטו מצוין (נכון? ) אבל קשה מאד מאד למצוא אותו ביד 2 ועוד בשנה נורמלית עם קילומטרז' נמוך - ומשערת שזה מאד מאד יקר יד ראשונה.

האם יש עוד רכבים שיכולים להתאים ושניתן למצוא אותם? יד ראשונה או שניה לא משנה, כמובן שתלוי במחיר מה נבחר בסוף...

תודה רבה למי שיכול לעזור!

פורסם

והתקציב...? כי אם תמצאי פיאט מולטיפלה שמורה מאוד, יהיה לך את כל מה שאת רוצה פלוס...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
והתקציב...? כי אם תמצאי פיאט מולטיפלה שמורה מאוד, יהיה לך את כל מה שאת רוצה פלוס...

התקציב האידיאלי זה סביבות ה-60 אלף ש"ח ליד שניה...?

מנסה למצוא את ההכי טוב שאני יכולה לקבל בסביבות המחיר הזה.

פורסם
יש לך קיה קרינסל וסאניונג רודיוס, רכבים גדולים מאוד גם במצב 7 (או 8 בטויוטה סיינה) מושבים.

אז אני אחדד - האם יש רכב נח ל-6 עם תא מטען סביר שהרכב לא ענקי? אהבתי ב-FRV שזה ג'יפון נח, לא סגנון מיני-וואן גדול כמו הקיה קרניבל - זה פחות מוצא חן בעיניי.

פורסם
אז אני אחדד - האם יש רכב נח ל-6 עם תא מטען סביר שהרכב לא ענקי? אהבתי ב-FRV שזה ג'יפון נח, לא סגנון מיני-וואן גדול כמו הקיה קרניבל - זה פחות מוצא חן בעיניי.

אגב, הקרניבל למרות הגודל - המושבים גם על חשבון תא המטען נכון? גם שם אין המון מקום לעגלה / תיקים וכל מה שהולך עם 4 ילדים, נכון?

פורסם

בכל מיני וואן המיועד ל-7 (וזה לא כולל מאזדה 5!) את תמיד יכולה לקפל כסא אחד ואז יש לך תא מטען מכובד.

הקרינבל הישן הוא על גבול הוואן ויש בו יותר מקום (בחדש גם בלי לקפל שום כסא יש המון מקום)

פורסם
אהבתי ב-FRV שזה ג'יפון נח, לא סגנון מיני-וואן גדול כמו הקיה קרניבל - זה פחות מוצא חן בעיניי.

רק למען הסדר הטוב, FRV הוא לא ג׳יפון, ואפילו לא נחשב כקרוסאובר אני חושב. הוא נחשב MPV, שזה מוביל נוסעים/ מיני וואן במקרה הזה פשוט קטן יותר מרכבים כמו הקרניבל וכו.

פורסם

בקשר להונדה frv - לידיעתך, הרכב הזה בין המעטים בשוק אשר נסחרים משמעותית מעל המחירון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פורד S-Max / גלאקסי או מיצובישי גראנדיס יש תא מטען שמיש גם כשכל שבעת המושבים בשימוש. ( בעיקר בגלאקסי )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...