Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ביום שישי האחרון, בחום אימים, נסעתי נסיעה של 10 דק'. בהגיעי לחניה, התחיל התרחיש הבא שתואר גם בפורומים בחו"ל:

Handbrake fault, ESP/ASR faulty, braking system fault, SERVICE light on, STOP light on, ESP light on and a piercing bleep from the dash.

כל נורה בערך בלוח מחוונים נדלקה והחל צפצוף. לאחר כמה שניות כבה וכאילו לא קרה כלום. כמובן שהברקסים ובלם היד ויתר המערכות עבדו כרגיל באותה עת.

8a7f5ecs-960.jpg

היום בנסיעתי לעבודה, כ35 דקות נסיעה, קרה שוב 2-3 פעמים.

בפורומים בחו"ל נכתב כי זה או brake pedal switch או איזשהו חיישן שיושב מאחורי הפגוש הקדמי ונכנסת בו לחות או מים?

האם תופעה מוכרת?

האם כדאי לעשות משהו יזום למניעת תקלה אפשרית בבלמים?

תודה,

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם

מה שאתה מתאר מתאים לבעיית מיישר זרם תקול,כיוון שתקלה כזו מקפיצה תקלות לעיתים ולא בהכרח קשורות אחת לשניה,וזה אני כותב מניסיון.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אצל אבא שלי ב--407 אבחנו תקלה כזו בהתחלה כמתג בלם.

לאחר שחזר היתה תקלה קשיחה של חיישן ABS קדמי שהלך.

אין מנוס מלהתחבר למחשב.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בסבירות גבוהה האלטרנטור שלך בדרך לעולם שכולו טוב. יש לי את אותה מכונית שנת 2008. האוכלי צפרדעים חסכו על נורת טעינה שאינה קיימת בלוח המחוונים (?!?!)

כאשר הטעינה חלשה והמתח בכניסה למחשב יורד מתחת לרמה מסויימת, מתחיל הדיסקוטק.

קפוץ למוסך מומחה (שאפט, גבע וכד׳) שיבדקו.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

שתי האפשרויות שהועלו פה:

1. יוניט אור בלם

2. אלטרנטור

גם ברכבי(C4 2009) היתה אותה תופעה(ESP ו-ABS). במוסך חשדו תחילה באלטרנטור אך ךבסוף זה נגמר רק ביוניט אור בלם(אורות בלימה היו תקינים, היוניט תפקד).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז הימרתי על יוניט אור בלם, וההימור נכשל. הנה הלכו להם 69 ש"ח לזכות לובינסקי.

אחרי חיבור למחשב, מדובר על טעינת יתר (כלומר וסת/מייצב/מיישר זרם תקול).

הוחלף אלטרנטור.

אלטרנטור מפירוק - 400 ש"ח.

עבודה - 200 ש"ח.

בנתיים שקט...(טפו טפו טפו)

משכנתא זה קל

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז כנראה שהאלטרנטור לא תקין, אין לי טעינה כלל. האוטו מניע רק לאחר מנוחה של כמה דקות (עד שהמצבר מטפס מעל 12V).

האם ניתן לנסוע ללא טעינה כ-35 ק"מ ו30 דקות נסיעה?

משכנתא זה קל

• ספונסר פורום
פורסם

אם תטען את המצבר, ותנהג נסיעה ישירה ללא פקקים וללא צרכני חשמל, אולי תוכל להגיע למוסך.

לצערי, הזול תמיד עולה יקר יותר, הרכב הפעם אלטרנטור מחודש או חדש ויהיה לך שקט ארוך טווח.

אורן

פורסם

לא לקחתי את הסיכון, גררתי את הרכב למוסך שהחליף לי את האלטרנטור פעם קודמת. האלטרנטור הוחלף באחר, ללא עלות מצדי.

נקווה שהפעם יחזיק הרבה יותר.

נעדכן.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...