Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועדון החמש יהיה שותף לאירוע, למועדון פיאט.

תודה שהזמנתם אותנו. נגיע בזקננו וטפנו (ובזקנותנו - מכוניות האספנות).

בהזדמנות זו אני קורא לכל חברי מועדון החמש, בעלי מכוניות פיאט, מכל סוג וכל דגם וגם חברי מועדון החמש שאין להם פיאט, להגיע לאירוע החגיגי והמיוחד הזה.

הולך להיות שמייח.

ממליץ לכל חובב מכוניות אספנות להגיע למפגש המיוחד הזה!לוגו מועדון החמ&#1.jpg

כולם מוזמנים בהחלט!

בעלי פיאט מוזמנים כמובן מאד להגיע !

[ATTACH=CONFIG]467612[/ATTACH]

רון אקרמן

דובר

מועדון החמש

האתר שלי: www.rongoodlife.co.il

פורסם

לשילוב של מועדון פיאט ומועדון החמש הפיאט 600 שלי לא יכולה לסרב ... פיטי שלי ואני נגיע לחלוק כבוד לאחיות 127 המכובדות.

רוני

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

"פיטי" בדרכים.... רוני

פורסם (נערך)
פורסם

היה יפה מאד. המון פיאטים והמון צכוניות של חברי המועדון שגיוונו קצת.

תודה למארגנים ממועדון פיאט שהרימו אירוע מהנה.

IMG_4108.jpg[ATTACH=CONFIG]468306[/ATTACH]IMG_4110.jpgIMG_4112.jpgIMG_4113.jpgIMG_4114.jpgIMG_4126.jpgIMG_4117.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

היה נחמד מאוד, שיתוף פעולה מעניין.

מקווה שלהבא אצלנו במועדון (פיאט) תהיה היענות רחבה יותר.

חן, תודה על ההסבר על הפיאט 127, היה מעניין מאוד!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...