Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 2011-2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אשמח לקבל יותר מידע על סיטרואן C4 אוטומאטית. הבנתי שהרבה אנשים חושבים שזה רכב בעייתי, אבל האם באמת זה כך, ואם כן, איזה בעיות יש להם?

(משום מה, בניסיון שלי לחפש בפורום "סיטרואן C4", אני מקבל הודעה "לא נמצאו התאמות. אנא נסה לחפש מונחים אחרים.")

תודה רבה

פורסם

כתבתי עליה כמה פעמים, קצת מעל 150,000 ק"מ, לא דווחו תקלות. בעצם, בית טרמוסטט הוחלף מתישהו וקויל אחד, כמובן צמיגים וגז במזגן, לא משהו שצריך לספר, לא משהו יוצא דופן.

זה המקרה שלי.

http://www.carsforum.co.il/cars/carsSearch/googleSearch?q=%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F%20C4

החיפוש למעלה אגב

ט.ל.ח

פורסם

המנוע מרגיש די חזק הוא לא ממש עגלה, גם השמועות עצמן אומרות שהמנוע ללא הטורבו אמין למדי. הגיר טוב וגם התגלה כדי אמין בסוף. נהגתי על הגיר הזה בהרבה רכבים ותמיד הסתדרתי איתו, אין לי מושג מה מניע אנשים לחשוב שאי אפשר להסתדר איתו, תמוהה בעיני לגמרי וכנראה זאת מנטליות של אנשים. נכון קצת מרגיש שהגיר מסרס את המנוע אבל אם תלחץ נכון על דוושת הגז זה ירגיש טוב יותר. דווקא כמנוע וגיר של גרסת בסיס, מוצלח מאוד.

ט.ל.ח

פורסם

המנוע לא מי יודע מה מוצלח, ופיגו שלחו אותו לגמלאות אחרי 7 שנים (תקופה קצרה יחסית בתעשיית הרכב) הרכב לא חסכוני.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

באמת שכחתי לגבי צריכת דלק - 9.5-10 ממוצע, לרוב נסיעות עירוניות. הרכב המדובר מוסב לגפ"מ.

למרות שהרכב לא מי יודע מה ישן כנראה שהוא בסגנון מיושן, צריכת דלק לא מקבילה לרכבים שלהם היום ומרגיש חסר מרץ מעט.

ט.ל.ח

• תוכן חדש...