Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני 10 שנים הגשמתי חלום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכל הענתיקות שהיו לי (והיו...) אחת קרובה לי במיוחד.

פורד פלקון 1960.

החלום שלי מגיל 12, ממתי שקיבלתי פרוספקט של הפלקון בסוכנות פורד ברחוב המסגר. ממתי שראיתי אותה לראשונה בכביש החוף כששחזרתי מבית הספר. ההיא היתה אדומה והנער בן 12 נשבע ששתהיה לו כזאת, 1960 ואדומה.

רק 1960 כי אצל ילדים, השינוי הכי קטן זה אסון בהתגלמותו וב 61 היה שינוי בגריל...נורא..:-).

לפני 10 שנים הגשמתי את החלום. היא היתה בשדרות. גרוטאה עם מליון אילתורים, הכל קרוע, חלוד, אבל פלקון 1960.

נצבעה חזרה לאדום. חזרה להיות המכונית ההיא מכביש החוף.הגשימה את החלום.

מאז זאת מלחמה. לאט לאט היא חזרה וחוזרת לעצמה. ריפוד, מכניקה, גריל חדש, צבע(פעמיים...)ובשנת העשור גם אוברול מנוע...

בשבוע שעבר, אחרי האוברול חזרתי לנהוג בה אחרי 8 חודשי השבתה. חזרתי להיות ילד בן 12 ש"נוהג" בפלקון בכיתה...

היא כל הזמן על ידי. פלקון 1960 אדומה. המאהבת המוטורית שלי. האהובה האדומה שלי.

002.jpg8254376512_852576ca53_c.jpgשילוט 005.jpgDSC09385 - Copy.jpgresized_DSC09417.jpgP1060618 - Copy.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מאחל לך עוד הרבה שנות הנאה מהנץ האדום - וגם מהנץ עם הפורמייקה, שבעיני הוא אפילו מיוחד יותר.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

התכוונת ל"בז"...

נכון, זאת המכונית הכי "פושטית" שיש לי.

לא נדירה כמו הסקווייר, לא מדליקה כמו המוסטנג, אין להשוות עם האוטובוסים...

אבל אתה יודע

אין היגיון באהבה.

פלקון ואוטובוס&#14.jpgפלקון ופלקון.jpgפלקון ןמוסטנג.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
התכוונת ל"בז"...

נכון, זאת המכונית הכי "פושטית" שיש לי.

לא נדירה כמו הסקווייר, לא מדליקה כמו המוסטנג, אין להשוות עם האוטובוסים...

אבל אתה יודע

אין היגיון באהבה.

[ATTACH=CONFIG]467687[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]467688[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]467689[/ATTACH]

האם התמונה השניה צולמה ברעננה?

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

לפני זמן מה חזרתי מהעבודה בהסעה ויצא לי לשוחח עם הנהג.

לאט לאט השיחה גלשה למכוניות והוא סיפר לי שפעם בשנות ה60 הייתה לו פלקון זהובה (?) שאיתה חרש את הארץ בתור בחור צעיר.

אמרתי לו שאם יביא לי את המספר, אנסה לברר אם היא עדיין קיימת (השרשור בפורום שעוסק באיתור "שורדות" דרך מ.ר) .

מסתבר שפלקון 83-615 היא אחת מאלו ששרדו את השנים...:wink:

באם תרצה, פנה אלי בה"פ ואקשר בינכם.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

החלום שלי מגיל 12, ממתי שקיבלתי פרוספקט של הפלקון בסוכנות פורד ברחוב המסגר. ממתי שראיתי אותה לראשונה בכביש החוף כששחזרתי מבית הספר. ההיא היתה אדומה והנער בן 12 נשבע ששתהיה לו כזאת, 1960 ואדומה.

רק 1960 כי אצל ילדים, השינוי הכי קטן זה אסון בהתגלמותו וב 61 היה שינוי בגריל...נורא..:-).

מצחיק, אבל את אותו הדבר חשבתי על פורד מונדאו mk3.

התאהבתי בצורה של הרכב כשראיתי אותו יוצא מחניה של בית מלון באילת, בטיול שנתי של בית ספר ב2001.

התעצבנתי כשהתחלף הדגם ב2007 למשהו אפרורי ומעוגל, למה לא המשיכו עם הצורה היפה של mk3?

אחרי 15 שנים הגשמתי את החלום, אבל כמו שאומרים, be careful of what you wish for.

כנראה אוטו למטרת שיפוץ זה שונה מאוטו למטרת נסיעות יומיומיות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אוסף מרשים.

יש מצב שאחד האוטובוסים שלך הופיע בקליפ החדש של אגם בוחבוט?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אוסף מרשים.

יש מצב שאחד האוטובוסים שלך הופיע בקליפ החדש של אגם בוחבוט?

אכן כן

האוטובוסים הם לא רק שלי. ישנם כמה שותפים.

• תוכן חדש...