Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנסר 2004- רכב מתחמם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תפרט קצת יותר... האם זה קורה בנסיעה? בעמידה? מאווררים ניכנסים לעבודה? האם שזה קורה מיפלס המיים במיכל העיבוי עולה?

אני נוסע בעיר כך שאני לא יודע להגיד לך עם זה נסיעה או עמידה, אני תוך כדי נסיעה מביט במחוג ורואה שהוא קרוב לאדום,

לא יצא לי לבדוק מאווררים ואת מפלס המים של המיכל עיבוי.

אבדוק ואחזור אליך

פורסם
תפרט קצת יותר... האם זה קורה בנסיעה? בעמידה? מאווררים ניכנסים לעבודה? האם שזה קורה מיפלס המיים במיכל העיבוי עולה?

הרגע חזרתי מנסיעה, בכניסה לעיר הבחנתי שהוא עוד פעם התחמם, בדקתי מים במיכל עיבוי, הם מתחת לקו של המינימום!

פורסם
ניראה שקיימת נזילה של נוזל קירור. יש לבדוק את העניין לעומק כולל בדיקות של כל מה שהזכרתי. אם תאמר מהיכן אתה נדע לאן להפנותך...

כמה נוזל צריך למלא במיכל עיבוי? הוא מתחת למינימום.

פורסם
ניראה שקיימת נזילה של נוזל קירור. יש לבדוק את העניין לעומק כולל בדיקות של כל מה שהזכרתי. אם תאמר מהיכן אתה נדע לאן להפנותך...

תל אביב

פורסם
האם חסרים מים ?

היום בדקתי והיה חסר כרבע ליטר, (לא בדקתי איזה שבועיים) מילאתי את הרדיאטור , ואת המיכל עיבוי שהיה כמעט ריק מילאתי עד האמצע.

פורסם
האם חסרים מים ?

תבדוק איפה נזילה...רדיאטור,צינורות,חיבורים,משבאת מים.

לבדוק לבד או ללכת למוסך? או לאיש רדיאטורים?

פורסם

בדוק פה חוות דעת על מוסכים וקפוץ לאחד כזה שייתן איבחון נכון. לי אין בעיה לעזור לך לאתר את הנזילה יש לי כלים מתאימים כמן סט לחץ הפוך וניסיון אבל לא ניראה לי שתרצה להגיע עד חדרה במצב שכזה.

• תוכן חדש...