Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

נכתב הרבה בבדיקה הזאת, אבל לא ברור מה לא תקין/ דורש טיפול ( שולחים אותך למוסך לבדוק סטייה בהגה, נזילות, קורוזיה, רעשים, בקרת יציבות ועוד ). עודף שמן במנוע זה לא טוב, פנסים דורשים החלפה/ ליטוש. לחיצות פח בגג זה משהו שרואים או שזה תוקן? וגם כל הדפיקות מסביב, זה עדיין לא עבר פחחות? עד כמה זה מפריע לך?

מאיפה הרכב? אם זה רכב מליסינג, האם הם מתחייבים לתקן ליקויים?

הרגשת שהמצמד מפריד גבוה?

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין פה משהו שהוא show stoppe, אבל הרכב בהחלט צדיק יישור קו בכמה אלפים טובים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נשמע יותר מידי לרכב מודל 2011,יש כול כך הרבה פיקנטו שהייתי מחפש שמורה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לחיצות בגג לפי הבודק זה כנראה מברד.. לא נראה קריטי.. שפשופים קטנים בדלתות אבל השלדה נקייה עבר איתי הבודק והראה לי שהמרכב שלם ותקין. רעשים מלוח השעונים. אין נזילות לא מההגה ולא מהגיר.. פנסים דורשים ליטוש אבל לא קריטי וכל הדפיקות לא עברו פחחות הרכב יד ראשונה מהניילון אני אהיה יד שנייה. הסטייה זה נראה כמו איזון פרונט וזהו הבדיקה של המנוע יצא 100 בכל הצילינדרים חוץ מאחד שהוא 99 יש נקודת קורוזיה קטנה שדרשתי שהוא יוסיף אותה לבדיקה כדי להחמיר..

מה אתם אומרים כמה יעלה ליישר קו? גם הברקסים הקדמיים חדשים הבחור עשה טיפול לפני 2000 קמ במוסך מורשה ועבר טסט שבוע שעבר

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

פורסם

מה שיכול להיות יקר זה החלפת המצמד. כאשר רושמים במכון הבדיקות שהמצמד מפריד גבוה , לא ברור האם הוא לקראת ההחלפה או שאפשר לנסוע עליו עוד 50 אלף קילומטרים.

זה מקרה קלאסי לבדיקה שרשמו בה המון על שום דבר, וקונה אחר שלא ראה בדיקות לפני כן עלול להיבהל ולברוח .

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

פגיעות ברד (וגם בלאי חריג) הם דברים המשפיעים על ערך הרכב באופן משמעותי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמו שאמר יוליאן - אלא אם כן הבודק עבר איתך על הליקויים והסביר שהם מינוריים בלבד - יש כל כך הרבה פיקנטו בשוק במצב בובה מאיזה יד שרק תבחר. אין סיבה להתעכב על זו ספציפית.

לראיה - אני מכרתי את שלי מאותו שנתון (אוטומטית) והטופס נראה שונה לגמרי.

פורסם

זול ממה שמוכרים ביד 2 אבל זה לא סתם,שים לה שנדלקה גם נורית בקרת משיכה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת, נראה לי מחיר הוגן.

אין משהו שפוסל את הרכב, ירידת ערך בשנים הבאות תהיה קטנה, גם עם הסיפור של ברד. יש טסט לשנה, אחרי טיפול. צריך לסדר כמה דברים, אבל זה מגולם במחיר ולא חייבים לעשות את הכל מיד .

• תוכן חדש...