Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא בטוח שפסק הדין אליו הפנית משקף את המצב המשפטי הכללי. באותו עניין העדה המרכזית מטעם היבואן כלל לא הוזמנה להעיד, מה גם שהתביעה סתרה את מסמך ההזמנה עליו היה חתום התובע.

מצד שני, בכל משפט ישנן "הפתעות"... ממליץ לפותח השרשור לשקול היטב לפני שיתבע.

קל וחומר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

לכל חברי המשפטנים, כנראה שאת מטרת הפוסט לא הבנתם בהתחלה וגם לא לאחר שהסברתי בפעם השניה והשלישית.

כדי שתוכלו להרגע אני יגלה לכם שגם אני משפטן ואת הפס״ד המתואר לעיל קראתי בטרם פתחתי את הפוסט פה. אין טעם לנסות ללמוד מפס״ד שאינו דומה למקרה שלי, שכן במקרה דנן הייתה הצעה לספק את הרכב בסופו של דבר בזמן סביר ותוך פיצוי.

אין טעם שתכנסו לשיקולים המשפטיים שלי או של מישהו אחר.

ובכל זאת, כדי שתוכלו להסיר דאגה מלבכם לגבי התביעה- בתור משפטן, ולאחר שקיבלתי ייעוץ מעו״ד, סכום התביעה- אם תהיה תביעה- עולה בכמה וכמה על הסכום שנזרק פה כמה פעמים לאוויר.

בנוסף, אני רואה שיש אנשים שגם לאחר 3 ימים עוד לא הבינו במה מדובר. אז או שיקראו שוב את הפוסט או שיעשו טובה לעצמם ולי ויפסיקו פשוט להגיב.

עריכה אחרונה על ידי Bar fadida
פורסם
לכל חברי המשפטנים, כנראה שאת מטרת הפוסט

אתה לא הבנת את מהות הפורום.

פותח השרשור לא קובע על מה הדיון. משתמשים מתדיינים על מה שבא להם.

אין מצב שתביעה במקרה הזה תשתלם לך כלכלית (כמה כבר עלה לך הסיפור עד עכשיו?).

אבל את זה גם אתה יודע.

אם אתה חושב שאיומים בפורום יפחידו את צ'מפיון, אתה טועה.

אבל נשמח לגלות שיציעו לך פתרון הולם ואפילו נשמח לראות כתב תביעה, ובכלל נעלוץ אם תנצח (גם אם נצטרך להמתין לזה כמה שנים).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

במקום ללכת לבית משפט שלא מפחיד בכלל את צ'מפיון - ממליץ לך דווקא לפנות לתקשורת ( אתרי חדשות ) מאחר וזה כלי הרבה יותר יעיל ושלא יעלה לך כסף.

פורסם (נערך)

^^^ מה שפאלו כתב ואוסיף

קיבלת פתרונות לא משפטיים , פניה להתערבות של חבר היא פעולה נכונה.

מתשובותיך היה ניכר שאתה משפטן / עו"ד.

סכום התביעה הוא פונקציה של הרצון לשלם אגרה.

לתבוע יכול כל אחד, לא כל אחד יכול לזכות. קל וחומר בסכום תביעתו.

אתה / עו"ד שלך , יכול להביא מקרה אחר בו זכו בסכום משמעותי בסיטואציה דומה? שנחכים.

מאחל לך הצלחה בכל פתרון שיהיה ראוי בעיניך.

עריכה אחרונה על ידי ישה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
במקום ללכת לבית משפט שלא מפחיד בכלל את צ'מפיון - ממליץ לך דווקא לפנות לתקשורת ( אתרי חדשות ) מאחר וזה כלי הרבה יותר יעיל ושלא יעלה לך כסף.

מה הוא יטען ?

תגובת צ'מפיון

אנו מצטערים על המקרה המצער שנגרם עקב טעות אנוש

למזמין הוצע רכב חילופי עד להגעת משלוח חדש בו יקבל את רכבו וכמחווה של רצון טוב אנו ניתן לו טיפול ראשון בחינם

לחילופין רכב זהה למה שהוזמן רק צבע הריפודים שונה מההזמנה המקורית באספקה מיידית.

המזמין לא קיבל את ההצעות שלנו ואין לנו אלא להצטער על כך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אתה לא הבנת את מהות הפורום.

פותח השרשור לא קובע על מה הדיון. משתמשים מתדיינים על מה שבא להם.

אין מצב שתביעה במקרה הזה תשתלם לך כלכלית (כמה כבר עלה לך הסיפור עד עכשיו?).

אבל את זה גם אתה יודע.

אם אתה חושב שאיומים בפורום יפחידו את צ'מפיון, אתה טועה.

אבל נשמח לגלות שיציעו לך פתרון הולם ואפילו נשמח לראות כתב תביעה, ובכלל נעלוץ אם תנצח (גם אם נצטרך להמתין לזה כמה שנים).

אין בעיה שכל אחד יכתוב מה שהוא חושב, אבל חבל לבזבז אנרגיה על דברים שאתם לא מבינים בטענה ש-״מה יצא לך מזה״ במקום לדבר לעניין ומה אפשר לעשות.

מאיפה הבאת את המסקנה שאני מאיים פה על צמפיון? מתי פניתי אליהם בכל הפוסט הזה?

שימוש בהליך אזרחי הוא לא איום ובטח שהוא לא נעשה כלפיהם באופן ישיר.

סה״כ באתי לקבל קצת מידע מאנשים שמבינים עניין ורוב מה שקורה פה זה צרות עין של אנשים שלא מבינים עניין.

לבסוף אני אומר שוב, אין לך ולשאר החברים טעם לקפוץ למסקנות משפטיות חסרות בסיס. בואו פשוט נעזור אחד לשני ואם יש לך דרך לעזור אשמח לשמוע.

אני מעדכן שנשלח מכתב התראה מעורך הדין שלי וחבר העבירו בקשה לבדיקה. בנוסף, קרו עוד כמה דברים בדרך, ככה שדברים כן מתחילים לזוז. ככה עדיף מאשר להגיע לתביעה שבסופו של דבר תפגע בהם יותר.

פורסם
מה הוא יטען ?

תגובת צ'מפיון

למזמין הוצע רכב חילופי עד להגעת משלוח חדש בו יקבל את רכבו וכמחווה של רצון טוב אנו ניתן לו טיפול ראשון בחינם

ראשית, זה שהם הציעו משהו זה יפה מאוד, אבל גם לדעתי וגם לדעת עורך הדין (בוא נתן לו קצת קרדיט שהוא מבין עניין) אין בהצעות אלו משום פיצוי הולם. לגבי מה אני יטען, כבר כתבתי לך מה אפשר לטעון ומה סביר לעשות. תתקדם, חבל שאתה נתקע על איך לא לעזור.

תודה.

פורסם
אין בעיה שכל אחד יכתוב מה שהוא חושב, אבל חבל לבזבז אנרגיה על דברים שאתם לא מבינים בטענה ש-״מה יצא לך מזה״ במקום לדבר לעניין ומה אפשר לעשות.

אתה רואה, בדיוק על זה הדיון.

אני חושב שאתה לא מבין על מה אתה מדבר.

מאיפה הבאת את המסקנה שאני מאיים פה על צמפיון?

זו לא מסקנה, זו השערה, מתוך ניסיון ליישב בין הטענה שאתה מבין בתביעות לבין חוסר ההגיון הכלכלי של הצעד שאתה טוען שתנקוט.

לבסוף אני אומר שוב, אין לך ולשאר החברים טעם לקפוץ למסקנות משפטיות חסרות בסיס. בואו פשוט נעזור אחד לשני ואם יש לך דרך לעזור אשמח לשמוע.

נתנו לך עצה. אמרו לך שחבל על הכסף של התביעה. זו עצה מאוד מבוססת, ואפילו הביאו דוגמא לכמה יכולה להיות שווה תביעה כזו.

אפשרות אחרת זו תביעה קטנה.

עצה אחרת ממה שנכתב אין לי.

אני הייתי דופק להם סטנד-אפ עצבים באמצע אולם התצוגה.

לא יודע אם היה עוזר, אבל לפחות הייתי נהנה קצת.

אחרי זה הייתי מבטל.

בסופו של דבר...

אני, ממי שמזלזל בי כלקוח - לא קונה.

גם אצלי איחרו במסירה של הקקטוס. שילוב של כל מיני דברים חריגים כאלו ואחרים, לא באשמתו של אף אחד. התנהלו מולי בשקיפות, פיצו יפה, לא היה לי דחוף - יצרנו הבנה של שני בני אדם (מנהל האולם ואנוכי) שרוצים לעבוד אחד עם השני בהרמוניה.

אבל כשמזלזלים בך, הסיפור אחר.

נ.ב. אין לי ספק שפשוט לקחו את הרכב שיועד לך ונתנו למישהו אחר או שהרכב ניזוק. רכבים לא עוברים בעלים "בטעות".

פורסם
מה הוא יטען ?

תגובת צ'מפיון

אם מראש הוא יציין בכתבה שהציעו לו רכב שלא רצה - הם לא יוכלו לכתוב את התגובה הזו. בכל מקרה הם לא יצאו טוב כי רוב האנשים קוראים את הכותרת של הכתבה ולא את "תגובת החברה" ולכן ינסו לעשות כל שביכולתם כדי למנוע יציאה של כתבה כזו.

פורסם

דבר נוסף, הייעוץ לא לנהוג כמוך יועיל מאוד לאחרים, שאולי ייתקלו בעתיד במקרה דומה. חשוב שלא ייקחו דוגמא מהתנהלות שהיא מנוגדת לאינטרס העצמי.

פורסם

קודם כל תודה על האיחולים.

שנית, אני חושב שאין מקום פה עכשיו להעלות מקרים דומים שקרו. נכון שפסקי דין דומים יכולים לתת פרספקטיבה על אופי התסיעה וסכום הפיצויים. אך המקרה שלי נסיבותיו ייחודיות, חלק שפירטתי וחלק שלא. עד כדי כך ייחודיות שגם בעלת האולם וגם חבר שלי שעבד בחברה אומרים שהדבר לא זכור להם שקרה אי פעם. ככה שלנסות ללמוד מפסד אחר לא יהיה המקום ולא יהיה חכם.

שורה תחתונה- יש פה הפרה יסודית של החוזה ויש פה הפרה של התחייבות ספציפית לשמור לי את הרכב בכפוף למקדמה. אין וויכוח שהרכב אצל בן אדם אחר ושאין ביכולת החברה לעמוד במועד האספקה. כל אלה ועוד, הם בסיס משפטי מספק להגשת תביעה בעניין.

פורסם
דבר נוסף, הייעוץ לא לנהוג כמוך יועיל מאוד לאחרים, שאולי ייתקלו בעתיד במקרה דומה. חשוב שלא ייקחו דוגמא מהתנהלות שהיא מנוגדת לאינטרס העצמי.

חבל שבתור אחד שלא נמצא בסוד העניין ויודע דברים שמתפתחים אתה מייעץ לא נכון.

כשהכל יפתר אני מבטיח להביא לפה את מה שהוסכם, באם תביעה או באם פשרה, ואשמח אם תוכל לחזור בך מההצעה הקלוקלת שלך- לטובת אלו שבעתיד ישקלו את צעדיהם. בנוסף, לגבי מה שהגבת לי למעלה, אני מעדיף שלא להמשיך לענות מהסיבה הפשוטה של חוסר הבנה.

תודה.

פורסם

אך המקרה שלי נסיבותיו ייחודיות, חלק שפירטתי וחלק שלא.

איזה ערך יש לדברים, אם אתה מסתיר עובדות?

מה שמחזק את התחושה שכל מטרת השרשור זה להפעיל לחץ, ושלא באת בתום לב לקבל עצה רלוונטית.

זה שיש לך בסיס משפטי - כבר אמרנו.

בסיס כלכלי, שיצדיק העסקת עו"ד בתביעה, את פרק הזמן שייקח עד קבלת פסק דין - אין.

• תוכן חדש...