Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לחייל עד 15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב בתקציב של 15אלף עם עדיפות לרכישה ב12-13 ולהשאיר בצד קצת להפתעות לא עלינו..

דרישות?

אך ורק רכב ידני , עדיפות גבוהה למרכב של 3 דלתות ממש אוהב איך שזה נראה.

מחפש רכב שיהיה חזק ומהנה לנהיגה בתכלס זה הדרישות שלי מהרכב.

קצת חשוב אמינות וחלפים שלא שוחטים את הכיס (בכל זאת חייל)

חשבתי לכיוון ה206xs אך דיי נדיר למצוא אותן בשוק במצב טוב ולא עם קילומטראז של מונית...

יש אולי עוד אופציות בסגנון? הציפייה שלי היא רכבים סביב השנתונים 2000-2004 או שאולי כדאי להמשיך ולדבוק באופציה הזו ולחפש עד שאמצע אחת טובה

פורסם

אתה מודע לעלות אחזקה של רכב? מעבר למחיר הקנייה, ברכבים בתקציב כזה אתה צריך להשאיר עוד כמה אלפים לתיקונים בכל שנה, ביטוח, אגרת רישוי וטסט. לדעתי לחייל זה מאוד לא כלכלי להחזיק רכב. אם כבר עשית את הבדיקות שלך ומצאת שאתה מוכן לעמוד בזה, ה 206xs היא היחידה שתוכל לעמוד בתנאים שהצבת. אחרת תתפשר על גרסת ה5 דלתות עם מנוע 1.4 שגם סוחבת לא רע. מנגד אתה יכול לנסות למצוא יונדאי גטס 1.6 3 דלתות.

פורסם

ביטוח יש לי כבר משולם לשנה פלוס עודף מביטוח קודם שהיה על רכב מסחרי..

כמובן שאני מכיר שיש עלויות אחזקה רגילות של רכב כגון טסטים וטיפולים שגרתיים מלבד זאת התכנון לתיקונים מפתיעים הוא להשאיר סכום בצד וחוץ מזה אני עובד אז ההדגשה של היותי חייל היא רק כדי לומר שהרכב לא יסע יותר מ8-10 אלף קילומטר בשנה...

הגרסא של החמש דלתות פחות מועדפת בהרבה גם בגלל היותה חמש דלתות וגם בגלל שהרכב מפיק 75כס...

מכרתי את הרכב הקודם עקב היותו חלש ובגלל שהוא היה גדול לי מידי (סיטרואן ברלינגו 2003)

פורסם

בתקציב כזה הייתי קודם כל מוודא שהרכב יהיה אמין וזול לאחזקה.

לכן:

3 דלתות זה בעיקר משאיר אותך עם 206XS.

אם "תתפשר" על חמש דלתות - לפיאט יש היצע גדול.

אם אתה מוכן להסתכן במחירי אחזקה יקרים יותר, גם סיאט איביזה היא אפשרות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בתקציב כזה הייתי קודם כל מוודא שהרכב יהיה אמין וזול לאחזקה.

לכן:

3 דלתות זה בעיקר משאיר אותך עם 206XS.

אם "תתפשר" על חמש דלתות - לפיאט יש היצע גדול.

אם אתה מוכן להסתכן במחירי אחזקה יקרים יותר, גם סיאט איביזה היא אפשרות.

רשמתי בפני איביזה..

איזה דגם חזק יש לפיאט בתחום התקציב שלי במידה ואתפשר על 5 דלתות

פורסם

בתקציב שלך תוכל לרכוש פונטו עם 80 כ"ס, זה לא ספורטיבי, אבל לא חלש.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ממליץ לך להתעניין ביונדאי גטס דור2 עם מנוע 1.4, סביב שנתון 2007.

הרכב מאוד אמין והאחזקה זולה, חשוב למצוא רכב עם ק"מ סביר ושטופל בזמן.

תוכל להריץ חיפוש בפורום, היו מספר אשכולות דומים לאחרונה.

פורסם

גטס ופונטו רכבים חלשים יחסית למה שאני מחפש...

בקדר להמלצה על גטס שלוש דלתות לאחר חיפוש ביד 2 יש רק אחת כזו שם...

פורסם

כדאי שתנחת על הקרקע לפני שהמציאות תכריח אותך לעשות את זה.

יש לך 15 אלף ש"ח. הם יכולים לקנות לך סופר מיני במצב טוב שמשרת אותך באמינות ותעלה לך גרושים להחזיק.

או שתקנה ספורטיבית שקרעו לה את הצורה שתגמור לך את כל החסכונות (ואולי גם מה שעוד לא הצלחת לחסוך)

תחליט מה אתה רוצה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

יש לך 15 אלף ש"ח. הם יכולים לקנות לך סופר מיני במצב טוב שמשרת אותך באמינות ותעלה לך גרושים להחזיק.

או שתקנה ספורטיבית שקרעו לה את הצורה שתגמור לך את כל החסכונות (ואולי גם מה שעוד לא הצלחת לחסוך)

תחליט מה אתה רוצה.

כבר אמרתי שהרכב הראשון כבר נמכר והוא היה רכב ששירת אותי נאמן והבחירה שלי הייתה כזו עקב היותו רכב מסחרי הביטוח היה לי יקר בכ2000-2500 מרכב רגיל לכן החלטתי שאני מעדיף להביא רכב קצת ספורטיבי יותר (יותר ספורטיבי מסיטרואן ברלינגו 71כס ) וההפרש מהביטוחים אני מעדיף שילך על תיקונים נוספים והחזקה..

לכן אני חושב שאוכל לעמוד בהחזקה של רכב כזה (206xs)

ציינתי שאני חייל כדי להדגיש שהרכב יסע משמעותית הרבה פחות מרכב רגיל.

פורסם

תחליט מה אתה רוצה.

שמע , הרכב הקודם היה סיטרואן ברלינגו עם 71כס הייתי משלם עליה בסדר גודל של כ2000-2500 יותר מביטוח רכב רגיל עקב היותה מסחרית... לכן מעבר לרכב רגיל וגם ספורטיבי הולך להוזיל לי את הביטוח בסכום של כאלפיים סכום שמתוכנן ללכת על תיקונים והחזקה שוטפת לכן אני לא ממש פוחד להיכנס לזה.

הרכב הקודם שירת אותי נאמן וגם החזקתו עלתה לי גרושים כמו שאתה מספר אבל אני לא מחפש את זה..

פורסם

אם אתה מחפש יותר, אתה לא בתקציב המתאים. בתקציב הנתון עם הדרישות שלך - אתה בעיקר תרכוש צרות של מישהו אחר...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...