Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.

קרינת שדה מגנטי הינה קרינה מסרטנת וודאית.

Sent from my Note 5 using Tapatalk

ספר את זה לחברות הסלולר..

השפעתה של קרינה אלקטרומגנטית בלתי מייננת על גוף האדם נמצאת בחקירה מתמדת כבר כמה עשורים. החוקרים לא נחרצים כמוך..

יום טוב גם לך

פורסם
ספר את זה לחברות הסלולר..

השפעתה של קרינה אלקטרומגנטית בלתי מייננת על גוף האדם נמצאת בחקירה מתמדת כבר כמה עשורים. החוקרים לא נחרצים כמוך..

קרינה של שנאי הינה שדה מגנטי שכן מיינן.

קרינה סלולרית אלה גלים אלקטרו מגנטים שהם בילתי מייננים

קובי

:-)

פורסם

ממש, אבל ממש לא...

זה גל באורך הגלות, לא יודע איזו השפעה יש לו על תאים (רבים אומרים שיש אבל זה לא ממש מוכח עדיין) אבל מייננת (ברמה אטומית, כן?!) היא לא.

http://www.adamteva.org.il/?CategoryID=1194&ArticleID=1772

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

ככה זה כשחוזרים מספיק פעמים על שקר - הוא הופך לאמת...

ולמען הסר ספק: לא מיינן - לא מסרטן.

אגב, הוכח קשר בין *ידיעה* על הימצאותו של גורם "מסרטן" לבין עלייה בשיעור המחלות.

אצל אלה שלא ידעו - לא התגלה שום הבדל.

בקיצור, מי שמחפש בכוח להיות חולה ומוצא בכל דבר בעיה, במיוחד איפה שלא - יקבל את מבוקשו. אין להמעיט ביכולתנו להכניס את עצמנו לסטרס הגורם למחלות.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם כבר דיברנו על קרינה.

אני יותר ויותר שם לב לאנטנות על גגות בניינים חדשים וגם חדשים פחות, אני מתקשה להאמין שמדובר באנטנות סלולאריות כי מדובר ממש בכל בניין שלישי שאני מסתכל.

איזה אנטנות יכולות להיות על גגות בניינים חוץ מאנטנות סלולאריות? והאם הם מזיקות?

פורסם

ברקים מייננים?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קרינה סלולרית אלה גלים אלקטרו מגנטים שהם בילתי מייננים

כפי שכתבו קודמיי קרינה משנאי אינה קרינה מייננת. את זה כותב אחד שעבד עם חומרים רדיואקטיביים כמו איזטופים רדיואקטיביים מסוג קובלט, אירדיום 192 ובעל הסמכה מנחל שורק לעיסוק בחומרים רדיואקטיביים.

אם תקרב דוזימטר או מונה גייגר לחדר שנאים לא תגלה שום קרינה מייננת.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...