Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אמור להספיק ל 220 יחידות דיור ככה לפי מה שמהנדס העיר אומר. החדר נמצא מתחת לקרקע וכ 11 מטר מהבניין מתחת לאחת החניות ויש למעלה רק פתחי איורור.

פורסם

מנסיון:חדר ארונות חשמל של מפעל שצורך כמה כמעט 8000 מאמר נמצא צמוד לקיר של סדנא טכנית. בבדיקת קרינה שנערכה נמצאו ערכים חורגים במרחק מטר וחצי מהקיר. יותר רחוק מזה - אין חריגת קרינה. נפתר על ידי חיפוי עם לוחות עופרת. עפ הדוגמא הזאת אין אצלך סיכון.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם
לא (כנראה)

לי יש כזה בתוך הבניין...

התשובה היא כן.

קרינת שדה מגנטי הינה קרינה מסרטנת וודאית.

חובה שתהייה מערכת סיכוך לשדה המגנטי.

קל לבדוק - יש מכשירים שאפשר אפילו לשכור ולבדוק.

בעיקרון טוב להמנע מלגור ליד או מעל שנאים.

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

פורסם
התשובה היא כן.

קרינת שדה מגנטי הינה קרינה מסרטנת וודאית.

חובה שתהייה מערכת סיכוך לשדה המגנטי.

קל לבדוק - יש מכשירים שאפשר אפילו לשכור ולבדוק.

בעיקרון טוב להמנע מלגור ליד או מעל שנאים.

Sent from my Note 5 using Tapatalk

ברור שליד השנאי עצמו (בתוך חדר הטרנספורמציה) יש קרינה, הקרינה יורדת משמעותית בהתאם למרחק.

בוצעה בדיקה עצמאית על ידנו (דיירי הבניין) ונמצאה קרינה שהרבה מתחת לתקן ליד הקיר החיצוני של החדר, ככל שמתרחקים הקרינה לא שונה מקרינה שיש אם עומדים ליד תא הנתיכים בבית או בטח מליד טלויזיה/מחשב.

היחידי אולי שצריך לדאוג זה השכן שיש לו חניה בצמוד לחדר הטרנספורמציה עצמו.

פורסם

לייתר דיוק - עוצמת קרינה גדלה או קטנה ביחס ריבועי לשינוי המרחק ממנה.

אם למשל, התקרבתי למקור הקרינה ב-2 מטרים - עוצמת הקרינה תגדל פי 4.

אני רק רוצה להוסיף, שבמקום מסויים במקום עבודתי, היתה בעייה דומה. זה טופל ע"י לוחות אלומיניום ואולם, למרות הירידה בכנות הקרינה, הבנתי שה"אטימה" איננה ב-100%.

לא הייתי מזלזל בזה כלל ועיקר. רצוי לבדוק את רמת הקרינה לכשיופעל העסק.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...