Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגאן 2003 אוטומטית. 260,000 קילומטרז'.

מטופלת היטב עם קבלות.

התחממה פעמיים ביממה וכנראה שהלך מסנן המים, לפי המוסכניק.

זה אומר שצריך לעשות גם טיימינג.

קצת מוקדם אבל סביר שבטיפול הבא היה צריך any way לעשות.

בנוסף בעיה עם הגיר, אקראי ולא עקבי יש דפיקה קטנה ונראה שההילוך נתקע.

כיבוי והתנעה מחדש פותרת. יש נסיעות שזה קורה 4-5 פעמים ברציפות ויש כאלה שזה לא מופיע כלל.

קורה פעם בכמה ימים.

אני בחיפושי רכב יד2 אחר, עוד לפני שהרכב נתקע.

מתלבטת אם לתקן ולהשקיע או שהתיקון יעלה לי יותר ממה שאוכל לקבל במכירתו לאחר התיקון.

פורסם

שיפוץ הגיר והחלפת טיימינג כולל משאבת מים ( כנראה, ולא מסנן מים ) יעלו יותר מערך הרכב או כמו מחיר הרכב.

השאלה מה האפשרויות שלך מבחינת התקציב להתקדם לרכב יותר צעיר ואופן השימוש ( כמות האנשים וכמות הנסיעות ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נניח ולא תקבלי אפילו שקל אחד על הרכב הנוכחי. כמה כסף יש לך להוסיף לרכב החדש?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני בדרך כלל אומר שאם הרכב שמור שווה להשקיע אבל במקרה של הרכב הזה וכמות ההשקעה זה באמת לא כל כך שווה,בכסף שתשקיעי תוכלי לקנות כנראה רכב שמור ואם תוסיפי עוד קצת מהכיס אז בכלל

Miata ND2

פורסם
שיפוץ הגיר והחלפת טיימינג כולל משאבת מים ( כנראה, ולא מסנן מים ) יעלו יותר מערך הרכב או כמו מחיר הרכב.

השאלה מה האפשרויות שלך מבחינת התקציב להתקדם לרכב יותר צעיר ואופן השימוש ( כמות האנשים וכמות הנסיעות ).

ברור שהתבלבלתי במילים. כנראה הלכה משאבת המים.

יש לי כ 25000 ש"ח בלי להתחשב במה שחשבתי שאוציא מהרכב הזה כשהוא תקין.

פורסם

נוסעת כ- 15000-20000 ק"מ בשנה (עד כה).

צריכה שיהיה נוח ל5 אנשים, מסיעה לעיתים קרובות את הורי המבוגרים וצריכה שיהיה מרווח.

אוהבת רכבים שיש להם בגאז' גדול, לכן מעדיפה לרוב 5 דלתות.

חשוב לי שהרכב בטיחותי, נוסע טוב בעליות (חיה בגליל), חסכוני ומרווח.

פורסם

נוסעת כ- 15000-20000 ק"מ בשנה (עד כה).

צריכה שיהיה נוח ל5 אנשים, אני עם 2 ילדים אבל מסיעה לעיתים קרובות את הורי המבוגרים וצריכה שיהיה מרווח.

אוהבת רכבים שיש להם בגאז' גדול, לכן מעדיפה לרוב 5 דלתות.

חשוב לי שהרכב בטיחותי, נוסע טוב בעליות (חיה בגליל), חסכוני ומרווח.

פורסם

לכל הדרישות המגוונות האלה ובתקציב הנתון תחפשי פורד פוקוס, רצוי עם מנוע 2000 סמ"ק בשביל העליות.

כמובן, במצב שמור.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסחריות בתקציב הזה לרוב יהיו במצב של המגאן שלך או קרוב לזה.

בכל אופן, רק לקנגו יש גיר אוטומטי בשילוב מנוע בנזין.

סניק מעולה למשתמשים, אבל גם כאן יש את אותם החסרונות של גיר רגיש, חשמל והזדקנות כללית לא טובה במיוחד.

גם בקנגו יש את אותו הגיר ( בערך, עם שינויים קלים ).

אני אישית אוהב רכבי רנו, אבל הרכבים האלה בשביל מי שמוכן לחיות עם החסרונות ולהשאיר רזרבה בצד לתיקונים ( מחיר השוק מאפשר גם רכב משנתון מתקדם וגם להשאיר כספים בצד )

פורסם

שלום,

ערך הרכב שלך במצב תקין פחות או יותר, מצב חיצוני טוב ועם טסט שלא נגמר עוד שבוע, הוא כ 3000 ש"ח. גם אם במחירון מופיע סכום כפול או פי 3, זה הערך +/- כמה שקלים. מניסיון שלי ושל אחרים.

כל טיפול או תיקון גדול יעלה בערך את הסכום הזה ולא יחזור במכירה.

יש טעם לתקן את הרכב רק אם את מעוניית להשאיר אותו אצלך ולהשתמש בו עוד תקופה.

אם בכל מקרה בכוונתך להתקדם לרכב חדש, אל תתקני. תמכרי ככה (כ 1000 ש"ח).

לייעוץ בבחירת הרכב הבא פתחי בבקשה שירשור חדש בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" כאן באתר.

צייני בכותרת תקציב ודרישות בסיסיות.

כאן בפורום טכני תוכלי להמשיך להתייעץ לגבי תיקון האוטו הנוכחי, אם תחליטי לתקן.

אפשר כפתרון זמני להחליף רק את משאבת המים (למרות שזה בניגוד להוראות היצרן), האוטו יהיה במצב נסיעה ואז בלי לחץ אפשר לחשוב על הרכב הבא.

פורסם

אם התקציב אכן עומד על כ-25,000, הייתי ממליץ על השבתת הרכב מיידית מבלי להוציא עליו שקל אחד. זה פשוט זריקת כסף - התקציב מאפשר מציאת רכבים תקינים וטובים. אפשר למכור לברזל, לחלפים או למוסכניק שמתעניין לשפץ בכל מקרה (לא לשכוח להוריד את הרכב במשרד הרישוי אם זה הכיוון).

את מתארת יותר מידי תקלות ביחד. התחממות חוזרת גם מסכנת את המנוע עצמו, מה שיצריך עוד אלפי שקלים בשיפוץ תאורטי.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

תודה על תגובתך. לוקחת את העצה.

אם התקציב אכן עומד על כ-25,000, הייתי ממליץ על השבתת הרכב מיידית מבלי להוציא עליו שקל אחד. זה פשוט זריקת כסף - התקציב מאפשר מציאת רכבים תקינים וטובים. אפשר למכור לברזל, לחלפים או למוסכניק שמתעניין לשפץ בכל מקרה (לא לשכוח להוריד את הרכב במשרד הרישוי אם זה הכיוון).

את מתארת יותר מידי תקלות ביחד. התחממות חוזרת גם מסכנת את המנוע עצמו, מה שיצריך עוד אלפי שקלים בשיפוץ תאורטי.

פורסם

להשבית. בנוסף למה שאמרו, להשאר עם הרכב הזה יעשה לך תחושה רעה במידה ויתקלקל שוב (יש מצב שיקרה) - שזרקת כסף לפח.

תתפנקי על אוטו כיפי, יש אחלה רכבים ב-25. לדוגמא פוקוס מהרמה המאובזרת, למרות שאינו חסכוני מדובר ברכב נעים לנסיעה ואמין למיטב ידיעתי.

• תוכן חדש...