Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן.

חשבתי לקנות סטרימר אנדרואיד/ווינדוס שיריץ קודי ויהיה אפשר לצפות בערוצים לייב אבל אז ראיתי שיש מיני PC שהם עדיפים

על הסטרימרים שלא תמיד יעבדו חלק וידרשו עידכונים והתעסקויות כאלה ואחרות.

אני מתכוון לקנות להורים ולאט לאט שיפטרו מהיס אז חשוב שיהיה כמה שיותר מהיר ופחות התעסקות.

ראיתי שהמליצו פה בעבר על Intel NUC i3, השאלה אם יש משהו זול יותר? הבנתי שהמעבד שלו חזק, האם המכשיר מתחמם? צריך להתקין עליו ווינדוס ואם כן איך?(אין לי מושג בדברים האלה).

חשובה גם האיכות תמונה מן הסתם, אין הרבה מקום להתפשר כמובן לא רוצה להגיע למצב שהמכשיר יקרוס או ידרוש החלפה אחרי שנתיים, אולי

עדיף כבר לפטוט(לא יודע עד כמה הם עמידים לאורך זמן).

תקציב אלף שקלים.

אשמח לכל עצה בנושא!

עריכה אחרונה על ידי Adamm
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עברתי את כל סוגי המכשירים ומערכות ההפעלה עם קודי (הרוב בשביל חברים/משפחה).

תכלס וינדוס זאת המערכת הכי מוצלחת לקודי, אבל יחד עם זאת היא לא מתאימה כמערכת לתפעול ע"י אנשים שלא יודעים לתפעל מחשב רגיל. כי וינדוס כמו וינדוס לפעמים מציק, בלי קשר לקודי, ופעם ב גם הקודי יכול להתקע, ואז צריך לתפעל את זה.

תפעול של קודי עם חלונות דורש בהכרח להחזיק אמצעי שליטה עם יכולות של עכבר ומקלדת בצורה כלשהי.

בימינו קודי רץ מעולה גם על אנדרואיד ועל OPENELEC, אין סיבה לחשוש מזה, וזה הרבה יותר קל לתפעול.

אין טעם להשקיע 1000 ש"ח על מכשיר, עדיף לקנות מכשיר זול ב-200-400 ש"ח, וגם אם ידרוש החלפה עוד שנתיים - לא בעיה גדולה (למרות שאין סיבה ממשית שלא יחזיק שנתיים).

אם זה להורים הייתי הולך על מכשיר אנדרואיד פשוט עם שלט נוח ב-50-80$.

אם בכל זאת מתעקש על וינדוס יש מכשירים שהם לא NUC שעושים עבודה יפה, לי יש MINIX Z64W שמריץ וינדוס 10, ועובד חלק כבר כמה חודשים כמכשיר מרכזי בסלון. יש עוד כמה בסגנון, בסדר גודל מחיר של 90-150$ בהזמנה מחו"ל.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק הערה- לא משנה על איזה פלטפורמה,

קודי דורש התעסקות לאורך זמן.

פורסם

חוזר ואומר רק מחשב מבוסס X86 קודי עובד עליו בצורה הכי אופטימלאית.

אנדרואיד עדיין לא בשל.

אם תרצה מחשב שכזה תן סימן אשלח לך לינקים.

פורסם

מיסטר-בי, שמעתי ובדקתי בפורום של קודי על הסטרימר שדיברת עליו, האמת חשבתי לקנות את הminix אבל מספיק לי לראות שמספר אנשים התלוננו על תקלה כלשהיא וזה מוריד לי מהמכשיר.

עד כמה שאני יודע מיני pc פחות יפתיע עם תקלות(?).

ברור לי שאצטרך מקלדת ועכבר.

אני כבר מבולבל מה עדיף, לא רוצה לסבך את ההורים.

חשבתי להריץ קודי על הנוק, למה לא בעצם?

שוב, הכי חשוב זה ערוצים בלייב שירוצו חלק ובלי ריסטרים וכו’.

פורסם

הסיבה היחידה לא להריץ קודי על נוק זה מחיר.

אם אתה רוצה לחסוך - אז סטרימר סטייל מיניקס יעשה את העבודה.

הנוק כמו שאמרתי מחשב לכל דבר ועניין ולכן גם מחירו גבוה יותר.

פורסם

יש היום מחשבי סטיק שמתחברים ישירות לשקע HDMI. בגודל של סטרימר ועם יכולות של מחשב מלא. אינטל Compute stick ואסוס vivo stick הם שניים, יש עוד מלא.

הנה לינק לאיזה כתבה בנושא (תוצאה ראשונה בגוגל בחיפוש stick pc).

http://www.digitaltrends.com/computing/best-stick-pcs/

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

לי יש את זה: http://www.ebay.com/itm/252383374364?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=551230494988&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

עובד מצוין. כפי שציינו מיסטר בי ואייל, קודי עובד מצוין עם וינדוס. החיסרון הוא שחייבים מקלדת ועכבר, והוינדוס לפעמים מציק.

מקלדת עם עכבר הזמנתי מכאן, בהמלצתו של אייל. קטנה, עובדת מצוין, ועם אותיות גם בעברית: http://www.ebay.com/itm/321900039895?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

היה לי את האנדרואיד בקופסא של 40 דולר, זה לא זה. הרבה מידי נפילות ותקיעות,

לא רץ חלק כמו הוינדוס. שווה להשקיע קצת יותר ולקבל משהו טוב.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם

ממליץ בחום על gigabit mxiii.... עובד לא פחות טוב מהמיניקס x8 שיש ועולה 50 דולר... רק לדאוג לקנות של gigabit עם2g ram ולא אחר

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

זה המכשיר האחרון שנחת אצלי השבוע בדיוק :

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_349815.html

עובד חלק ומהר, אין שום בעיות. תמיד רצוי לחבר לכבל רשת ולא בWIFI, ה-WIFI שלו נותן 10 מגה אצלי במקום 30 שהמיניקס נותן באותו מקום, אבל גם עם 10 הוא עובד יפה. בחיבור חוטי נותן 30 (המקסימום מהתשתית).

לא נתקע פעם אחת בינתיים, וגם אם כן - התפעול פשוט, יש כפתור גדול בשלט לריסטרט, ותמיד אפשר להוציא מהחשמל אם זה ממש תקוע. בוינדוס - לא תמיד מומלץ..

לא רואה סיבה להשקיע 1000 ש"ח ולסבך אנשים מבוגרים עם מקלדת ועכבר ותפעול של וינדוס בשביל לראות תוכן בסטרימינג.

יודע מה ? תנסה את זה ב-42$, לא יהיה מספיק טוב ? תאמין לי שבקלות תמצא למי למכור אותו במחיר עלות, בניגוד לNUC, שזאת השקעה כבדה שתפסיד עליה הרבה יותר אם לא יסתדרו עם זה.

אם היית קונה בשבילך, שאתה יודע לתפעל מחשב, וגם יהיה לך שימוש בו מעבר לקודי - אז בהחלט NUC כדאי, אבל זה לא המצב.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בהחלט המיניקס ווינדוס דורש מקלדת ועכבר. לטעמי אגב זה פשוט יותר מהשלטים המוזרים שמסופקים לפעמים עם הערכות ואתה מתחרפן מלנסות לכתוב משהו.

מיסטר B - מניסיוני - הבעיה עם המכשירים האלו הם לא איך הם עובדים אחרי שבוע או חודש. אלא אחרי חצי שנה.

אז נכון שבמחיר שלו אתה יכול לקנות חדש כל חצי שנה למשך 3 שנים ועדיין כנראה לא תגיע למחיר של נוק. אבל עדיין, זה יכול להיות מאוד מייאש שמכשיר לא עובד טוב.

פורסם

במידה ומה שחשוב לך זה ערוצים לייב אז דווקה היתי ממליץ על אנדאואיד.

יש אפליקציות שפשוט עובדות באנדרואיד ללא קודי שהם אף עדיפות.

אני למשל צופה בשירות שלא רץ על חלונות ללא קודי, ותוך קודי עובד זוועה, לאומת זאת בגרסת אנדרואיד רץ חלק בלי בעיות.

לחלופין במידה ורק קודי מעניין אותך, תחסוך לעצמך ולך על OPENELEC בשילוב על בסיס פאי שיעלה 40 דולר סך הכול.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...