Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בחודש האחרון ביקרתי במספר דו ספרתי של פירוקיות באיזור המרכז. בכולן, ללא יוצא מין הכלל, התחושה הייתה "מה באת להפריע לנו". סליחה באמת. מיותר לציין שהחיפוש שלי העלה חרס.

אם יש מישהו שעובד בפירוקייה או מכיר מישהו שעובד או מקושר למישהו אחר אשמח אם יוכל לברר לי שניים-שלושה דברים שאני מחפש לטנדר שלי.

אשמח לשמוע כאן או בפרטי.

תודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני רק הערה

יש את האתר הזה http://junkyard.co.il , הוא מקל מאוד על חיפוש דברים בפירוקיות,

אתה מעלה שם "סוכן אישי" של מה בדיוק אתה צריך ובעלי הפירוקיות מגיבים למי יש ובאיזה מחיר.

בחמש-שש פעמים שהייתי צריך למצוא משהו האתר הזה עזר לי.

מעבר לזה בהצלחה :)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מאמין שיש לך ניסיון רב ממני. אבל השבוע חפשתי לגטס שלי לוח שעונים. פירוקיה בבאר שבע רצתה מחיר פי 2 ממחיר של פירוקיה המאגר בראשון לציון.

אמנם לי יש גטס, ויש גטס כמו זבל בפירוקיה, אבל למאגר יש אתר אינטרנט שתוכל לבקש מהם, והם יחפשו לך ויתנו לך הצעה מחיר.

פורסם

ככה זה במדינה הזו שכל בעל עסק שיש לו מה שאתה צריך מתנהג וסליחה על המילים "עבד כי ימלוך".

עדיף עשרות מונים להזמין מחו"ל אתה יכל למצוא בחצי מחיר מהפרוקיה את החלק שאתה צריך לפעמים תמצא חדש או משומש במצב חדש שלא נטחן כמו שטוחנים מכוניות בארץ.

מה אתה צריך? הכי קל זה לחפש לפי מק"ט....

פורסם

תודה לכולם.

1. אני מחפש ארבעה ג'אנטים מגנזיום, הם יכולים להיות של האקטיון (כל השנים), רקסטון (2008+ ועדיף 2012+), רודיוס (2013+, הצורה הנוכחית וזה שיש הרבה ממנו מוניות). לצערי אין ג'אנט מגנזיום מיצרן אחר שיכול להתאים למרווח הברגים והקדח המרכזי של הרכב הזה.

2. אני מחפש סגירה מקורית לארגז האחורי, עושייה מין פיברגלאס כזה.

3. סט שטיחים מקוריים.

כמו שאתם מבינים ייבוא מחו"ל לא ישים בעליל. מי שיוכל לעזור אני יותר מאודה לו על כך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...