Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מי אתה Shmee 150?


GOLF
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוצא לי לעקוב אחרי הבחור הזה ביוטיוב מדי פעם. הוא מגיע לכל השקה וארוע, מקבל גישה של VIP, והכי מעניין שכבר היו בבעלותו מקלארן, פרארי, ועכשיו הוא גם הצהיר שהזמין AMG GT-R חדשה.

אז מי זה הבחור הבריטי הזה בעצם? בלוגר שהצליח? סתם מישהו ממשפחה אמידה?

אני סקרן.

פורסם

'ילדון-תצפיות-סופרקארס' שהפך ל-Vloger פופולארי.

חפש ביוטיוב גם את "Supercars Of London" ואת "Seen through glass" ודומיהם כדי להבין את התופעה.

 

לא מבין איך יש כ"כ הרבה קהל לערוצים האלה.

 

 

פורסם

נחמד לראות שקנאה היא גם חוצת גבולות. "ילדון תצפיות" "פייביש בריטי". קשה להבין ולראות מהצד איך מישהו ש"לא עושה כלום" מרוויח מאות אלפי דולרים (לפחות) ונהנה ממה שהוא עושה, נכון? שתו מים קרים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...