Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר

saharmen
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בחיפושים אחרי מגבר מונובלוק לסאב וופר הקיים וכמובן שישאיר לי גם מקום לשדרוג ויהיה טוב גם לסאב שיבוא אחרי ויהיה רציני יותר-כרגע מדובר במורל פרימו 104.

אני מעוניין אך ורק במגבר חדש, בינתיים נתקלתי במספר דגמים ורציתי לקבל מכם חוות דעת מה מהם יותר מומלץ.

rockford R1200-1D

rockford R750-1D

cadence Q900m

cadence FXA2500.1D

zapco ST-850XM

zapco ST-1000XMII

תודה רבה מראש לעוזרים, אם ישנן המלצות נוספות בטווח המחירים הנ"ל(עד 1200 ש"ח) אשמח שתאירו את עיניי.

פורסם

כנקודת התחלה - תמחק את הקדנס מהרשימה. יצור סיני וזה נהיה קצת זבלה בשנים האחרונות.

הזפקו והרוקפורד מוצרים טובים סה״כ.

פורסם

אוקי כנראה שההבאה של המגבר מחול לא תצא לפועל, רציתי לקבל יעוץ למגבר מונובלוק בטווח ה1000 שקל, ראיתי את הזאפקו ST-850MX ב999 בארץ.

האם יש המלצה נוספת למגבר בטווח מחירים הנ"ל?

העדיפות תהיה לחדש אך גם יד שניה במידה והמגבר באמת שווה את זה, בנוסף, מה הסבירות שאם אזמין מאתרים מחול שאצטרך לשלם עליו גם מכס ומע"מ, יש פריטים שעוברים ללא בעיות ויש כאלו שנתפסים תמיד.

תודה לעזרים.

פורסם

אתה פתוח ליד שניה? אני בטוח שתמצא פה בפורום מכירה מגבר רוקפורד מהדגמים שציינת במחיר שייכנס לך בתקציב.

אם תזמין מחו״ל אתה תשלם מיסים, אבל גם עלות המשלוח תהיה יקרה לאור המשקל והגודל. לפעמים זה עדיף, לפעמים לא.

פורסם

אני מוסיף לך צילומי מסך של BUY2USA המציעים שירותי רכישה ושילוח מארה"ב לארץ, מחירים מאוד משתלמים ואפילו אפשרות לתשלומים.

הR1200

2016-06-28_1220.png

הR750

2016-06-28_1222.png

זה קצת מעל התקציב אבל אתה מקבל מגבר חדש מהניילון וזה מגיע לדלת שלך תוך 7 ימי עסקים.

פורסם

את האמת שראיתי פה ביד שניה כמה אופציות מאוד טובות, יש טיפה חשש כמה "התעללו" במגברים ולכן הרצון לקנות חדש ולהיות בראש שקט.

• תוכן חדש...