Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי FARROAD

kadiel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו שמע על הצמיגים הללו?

אני קונה רכב מחב' ליסינג והם אמורים להחליף לי 2 צמיגים קדמיים

פניתי לפנצ'ריה על מנת לבדוק אפשרות לשדרוג הצמיגים הללו בתוספת תשלום

הוא הציע לי צמיגים של טויו בתוספת של 300 ש"ח לצמיג.(צמיגים ממותגים יעלו כמובן יותר)נראה לי מאוד יקר!!!

להפתעתי,הוא ייעץ לי שלא לשדרג את הצמיגים אלא להישאר עם הצמיגים הסיניים שמציעה חב' הליסינג (בכותרת)

אני צריך לקבל החלטה עד מחר

אשמח לחוות דעתכם

פורסם

אבל עכשיו זה הרכב שלך ולא של חברת ליסינג.

מאוד יקר זה כשאתה בבית חולים והרכב טוטל לוסט בגלל מרחק בלימה ארוך, לא ה300 שקל.

זה נטו לשיקולך, לדעתי זה חלק שלא חוסכים עליו כי זה יפגע בבטיחות הרכב.

פורסם

כנראה שלפנצריה משתלם יותר לדחוף את הצמיג הזה מאשר צמיג מותג.

כתוב את המידה של הצמיג, אולי אפשר למצוא צמיג נורמלי בפחות מ300.

פורסם

חוץ מזה שהצמיג הסיני הזה לא מתפוצץ תוך כדי נסיעה, כנראה אין לו יותר מידע עליו.

פנצ'מאכר לא יכול לדעת כלום על מאפיינים של צמיג מזה שהוא מלביש אותו כל יום לרכבי חברת לסיניג.

לא נעשו שום בדיקות על ידי שום אירגון בעולם על הצמיג הזה.

לכן המלצה שלא מבוססת על בדיקות ואובדות, לא רק לא שווה כלום, אלא רק מטעה ומסכנת חיי אנשים.

פורסם

פאנצ'רמאכר צודק - אלפי רכבי ליסינג נועלים את הצמיגים האלה .אחד ה"מותגים" הנפוצים בליסינג.

למה? כי אין יותר זול מזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קניתי זוג FARROAD במקום זוג דנלופ SP SPORT 490 מושמצי הפורום בני 6 (למכונית שנמכרה שבוע אחר כך). במשפט אחד - הדנלופ בני ה-6 אוחזים טוב יותר, ואיתם לא היו כל רעידות, ועם הסיניים אי אפשר היה לעבור את ה-100 קמ"ש (למרות שהם אוזנו מול עיניי).

אכן זולים ביותר, עלו לי 160 ש"ח כ"א. אפשר להבין למה.

:turn-l:
פורסם

אני מסכים עם ייעוד הצמיגים האלה - לקנות לפני מכירת הרכב, לפרסם את הרכב ביד 2 עם צמיגים חדשים ולמכור מהר את הרכב.

מצד שני, זה לא הוגן כלפי הקונה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הצמיגים ניקנו ע"מ לעבור טסט. אל דאגה - הקונה קיבל ממני בכתב את רשימת כל הבעיות והרג'קטים הידועים לי (כולל הפררוד וזוג דנלופ בני שש שעוד נותרו על הרכב) - גילוי נאות שסוחרי רכב יכולים לחלום עליו, והרכב נמכר במחיר הגון (וסמלי) ביותר. כמובן שבזמן הקנייה לא חשבתי שהם גרועים כ"כ.

:turn-l:
פורסם

הצמיגים במידה 17"

ובפנצריה דורשים תוספת של 300 ש"ח לצמיג טויו מול הסיני

אני "שבוי" של הפנצריה הספציפית הזו

כי לשם קיבלתי שובר להחלפת הצמיגים מחברת הליסינג

• תוכן חדש...