Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי FARROAD

kadiel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הצמיגים במידה 17"

ובפנצריה דורשים תוספת של 300 ש"ח לצמיג טויו מול הסיני

אני "שבוי" של הפנצריה הספציפית הזו

כי לשם קיבלתי שובר להחלפת הצמיגים מחברת הליסינג

אולי תוותר על "ההטבה" ותמיר אותה בכסף - פער המחיר הזה בין FARROAD ל TOYO לא הגיוני אא"כ מדובר במחיר "מחירון רשמי" של הצמיג וכנראה בעל הפנצ'רייה מנצל את העובדה שאתה שבוי אצלו

ציין את המידות המדויקות של הצמיגים , בדוק באתרי מכירת צמיגים את פערי המחיר וחזור לעדכן.

וכמו שכולם אומרים לך - קח את האיכותיים . שווה להשקיע כמה מאות שקלים שנפרסים על 3-4 שנים באביזר כל כך חשוב

פורסם
הצמיגים במידה 17"

ובפנצריה דורשים תוספת של 300 ש"ח לצמיג טויו מול הסיני

אני "שבוי" של הפנצריה הספציפית הזו

כי לשם קיבלתי שובר להחלפת הצמיגים מחברת הליסינג

אני בדיוק באותה סירה. קניתי רכב מקרסו טרייד-אין וקיבלתי שובר לשני צמיגים בגלל שהאחוריים היו פגומים. השובר כבל אותי לפנצ׳ריה שמסובבת אותי כבר שבועיים בהמתנה לצמיגים שהזמנתי דרכם. יש להם במלאי רק סיניים, וכנראה יש להם אינטרס לדחוף אותם. עשיתי מהשובר טיארה וקניתי רביעיית פאלקן. הזיכוי על שני הסיניים ייתן לי 300 ש״ח וישאיר אותי שבוי של פנצ׳ריה שתוציא לי את המיץ. ברר בטייר קלאב על צמיגים במידה שאתה צריך

פורסם (נערך)

נכון, זאת מידה יחסית יקרה.

הייתי מוסיף את ההפרש לטויו.

אבל תבחר דגם מתאים לסגנון הנהיגה שלך - לטויו יש דגמים ספורטיביים וגם צמיגי נוחות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...