Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קניתי את הWooly Mammoth ואני לא בטוח שאני מייבש כמו שצריך, פעם קודמת יצאו לי מלא סימני מים לבנים על הצבע. היום אני עדיין לא יודע איך יצא כי סיימתי לייבש את האוטו כבר בחושך.

היום אני מניח את המגבת על הפאנל, פרוסה כולה, טופח קלות ומעביר לנקודה הבאה. אחרי הפעולה הזאת נשארים עוד קצת מים ואני עובר עם מגבת נוספת כדי לנגב אותם. יש פה גם בעיה שיש לי תחושה שהמגבת הנוספת שורטת את האוטו, וגם שהיא לא סופגת את המים עד הסוף ומחר אני אגלה מלא סימני מים.

מה תהליך הייבוש הנכון?

פורסם

כן, היא עברה כביסה אחת, השתמשתי בה פעם אחת לפני הכביסה וזאת הייתה טעות קשה, היא השאירה מלא שערות.

זה נכון שהיא מייבשת מעולה, אבל נשאר קצת מים אחרי מעבר על איזורים שנוטים לאגור כמו הגג והמכסה מנוע.

פורסם

כל מגבת גם הטובה/איכותית ביותר מצריכה מעבר באפינג אחריה.

זהו שלב חובה בניגוב ושמירת הצבע מכתמי מים קשים.

ולא צריך להיכנס ללחץ משימוש במטלית ללא כביסה מקדימה - זה בסה"כ שבבים שיורדים

במעבר שני. (או בשטיפה הבאה)

פורסם

באמת הזמנתי עוד מגבות buffing שיהיו לי גם לגלגלים וגם לפח, אבל התחושה היא עדיין שהן לא אפקטיביות ועושות משהו לא נעים לאוטו...

לגבי הquick detailer זה מה שחשדתי בו, שהוא אמור לת עוד קצת סיכוך אבל אני לא באמת מבין מה המטרה שלו.

פורסם

גם אני בהתחלה הסתבכתי עם ייבוש הרכב עם אותה מגבת אבל אז מצאתי פתרון, אני משלב כמה שיטות לייבוש בפעם אחת: דבר ראשון אתה לוקח מגבת מיקרופייבר קטנה ומרטיב אותה במים, לאחר מכן אתה סוחט אותה כמה שיותר, אתה עובר פאנל פאנל שקודם המגבת הסחוטה מעיפה את כל טיפות המים הגדולות והיא משאירה רק משטח מים דק שאתה עובר עם הממוטה, ככה אתה עושה על כל הרכב כל פעם פאנל אחר. רצוי לתת מדי פעם שפריץ שתיים של qd על המגבת הסחוטה לפני הממוטה זה גורם אפילו לפחות מים להיות על הפח.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

היי, ראיתי שהדיעות חלוקות בין מגבת מיקרופייבר לג'ילדה. מה דעתכם? אם יש לי ג'ילדה איכותית יש עדיין חשש לשרוט את הרכב? אני שואל כי יש לי מגבת מיקרופייבר שלא ייבשה את האוטו יותר מדי ובשלב מסוים התמלאה לגמרי כך שלא היה ניתן לספוג עוד אבל מצד שני לא התמלאה מספיק כדי לסחוט אותה. וכך נשארו סימנים מהשטיפה. אני אמור בכלל לצפות שמגבת אחת תספיק לכל הרכב?

פורסם

אני משתמש במגבת ייבוש אובר אדומה עם מגבת וואפל של מגווירס.

מרטיב קלות את המגבת האדומה עם מים משני הצדדים ומייבש בגרירה חלק-חלק.

לאחר השלב הזה 90 אחוז מהרכב ייבש.

איפה שנשאר עוד טיפות מים ונזילות עובר עם הוואפל.

פורסם

הדעות לא חלוקות מזמן,

מגבת/מטלית עדיפה לאין שיעור מג'ילדה, שעבר זמנה.

1. המטרה בייבוש רכב זה למנוע מינימום חיכוך מעל פני הצבע. חיכוך ניגרם עקב קושי הג'ילידה

שבמקום "להחליק" מעל גרגרי חול/לכלוך שעדיין קיימים על הרכב הוא גורר אותם מעל הצבע וגורם לסוורילים/שריטות.

2. מטלית עושה פעולה הפוכה. גרגרי הלכלוך "נספגים" לתוך המטלית (תחשוב ספוג) ולא שורט את הצבע. (בהפעלת כוח מתון)

3. על מנת לייבש רכב באופן אופטימלי/ללא שאריות מים? חייבים להשתמש בשתי מטליות.

אחת לייבוש ראשוני (מטלית גדולה בעלת ספיחת מים גבוה) שנייה לסיום התהליך.

מה שנקרא -באפינג, שעושה פעולה כפולה. 1. ייבוש שאריות המים האחרונות. 2. הברקת הצבע.

כמובן שרצוי לעשות את הפעולה האחרונה עם תכשירי QD. הם תורמים לייבוש מהיר יותר

וגם מוסיפים הגנה/ברק מעל פני הצבע. ( בתלות ההגנה הקיימת,וסוג הקוויק דיטיילינג)

• תוכן חדש...