Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי 4 שנים עם פוקוס סטיישן הגיע הזמן להתחדש.

קצין הרכב שלי לא מוכן לשמוע על 308,אני לא אוהב את אופנת הרכבים המוגבהים אז נשארתי עם:

1.פוקוס סטיישן

2,אסטרה סטיישן

3.אוקטביה 1.2

4.סונטה היברידית premium

זהו רכב חברה אז אלה גרסאות הליסינג במרכב סטיישן חוץ מהסונטה.

אני מחפש רכב שכיף לנהוג עליו,מנוע מטורבת ומרווח שיספיק לארבע נפשות, צריכת הדלק איננה רלוונטית והעלות החודשית דומה.

הסונטה נראית לא קשורה אבל חשבתי אולי להתרווח בסונטה ללא שום חדוות נהיגה,הסקודה אנמית ומנותקת וקצת רועשת.האסטרה מרווחת מהפוקוס,גיר קצת עצל.

אז כמו שאתם רואים הכוון הוא פוקוס.

אז מה אתם חושבים?

תודה רבה

פורסם

על האוקטביה ממש לא כיף לנהוג אז תוציא אותה מהמשוואה.

את האסטרה אני לא מכיר, הסונטה דווקא מעניינת, הרכב מרגיש ממש איכותי.

על הפוקוס עם השילוב מנוע /גיר הנוכחי עוד לא נהגתי אבל מבחינת שלדה הוא זהה לדור הקודם ולכן אין ספק שזה יהיה הרכב הכי מהנה לנהיגה מבין הרכבים שציינת.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לדעתי הפוקוס והאסטרה מנצחים, המנועים חזקים בשניהם, אבל כנראה שתיבת ההילוכים תהיה קצת יותר מהירה בפוקוס. חוץ מזה, שניהם רכבים נוחים ותא הנוסעים איכותי בשניהם (בייחוד באסטרה). מבחינת מרווח שניהם מרווחים מספיק ל-4 נפשות.

הנאה בפיתולים ושעשועים תמצא יותר בפוקוס, פחות באסטרה. האסטרה יותר רגועה ופחות מיועדת לשעשועים אך היא מספקת בטחון מלא בפיתולים ללא איבוד אחיזה.

פורסם

חד שמשמעית הסונטה , הרכב הכי טוב לטעמי להרשימה.

צריכת דלק לא מעניינת אותך ומצדק , אבל היבריד לא רק אומר צריכת דלק טובה , זה גם אומר מומנט הרבה יותר טוב מהמתחרים וקרוב ל 200 כ"ס.

רכב מרווח , נוח , חזק , ונראה מעולה , ספורטיבי לצערי לא.

כאמור כחבילה כללית אין ספק שהוא מנצח בגדול , אם אתה רוצה ספציפית רכב מתנהג אז כמובן שהפוקוס , אם כי בכל שאר הפרמטרים היא נופלת מהסונטה בהרבה.

אופל ואוקטביה לא שוות התייחסות לטעמי.

2017 Type R

פורסם (נערך)

חד משמעית ה 308 ואם הוא מסרב אז הפוקוס. למה הוא מסרב? זו אינה אותה 308 מדור קודם.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הסונטה באמת מעניינת,אסע עליה ביום ראשון ואראה אם אני מתחבר לרכב.

הוא לא מוכן לשמוע על ה 308 בגלל הצרות שיש לו עם ה 5008,אמרתי לו שזה מנוע וגיר אחרים לגמרי אבל זה לא עוזר.

סתם לצורך הסטטיסטיקה הבעיה היחידה שהייתה לי עם הפוקוס בארבע שנים האחרונות היתה נשירת הגומיות שאוטמות את הדלתות.

פורסם

יש לחבר שלי סונטה והיא מאובזרת בכל טוב , אני לא יודע מה רמת האבזור שלו ומה הרמת אבזור שמוצעת לך אבל הסונטה אחלה אוטו אהבתי שהיא מרווחת ושהיא מאוד מאוד מהירה...

מוזר שהאסטרה זכתה ברכב השנה ויש עליה עדיין כל כך הרבה טענות

פורסם

בוקר טוב,

אתה מוזמן ליצור קשר ולעשות נסיעת מבחן על האסטרה החדשה. היא רכב מצויין שמקבל הרבה מאוד שבחים.

בלי קשר, אל תבחר רכב שאתה הולך לבלות איתו עכשיו שלוש שנים ללא נסיעת מבחן.

שלומי

פורסם (נערך)
על האוקטביה ממש לא כיף לנהוג אז תוציא אותה מהמשוואה.

:shock:

באוקטביה בהחלט כיף לנהוג, זה אחד הרכבים הטובים ביותר מבחינת ניהוג בקטגוריה. אני אומר את זה לא בגלל שיש לי אוקטביה, אלא מספיק שתקרא ביקורות.

יחד עם זאת, אני חושב שסונטה זה הרכב העדיף מתוך הרכבים ברשימה של פותח השרשור, זה רכב מקטגוריה גבוהה יותר והוא פשוט רכב גדול יותר.

מבחינת מרווח ל4 מבוגרים, רק אוקטביה נציע מרווח כמו קטגוריה אחת מעל. לא יודע כמה האוקטביה אנמית, לא נהגתי בגירסאות הבנזין, אבל לפי הביקורות לא מתרשמים ממנה כרכב אנמי. חוץ מזה, יש מצב ספורט בגיר.

לא יודע לגבי 1.2, אבל מהתרשמות שלי האוקטביה אינה רועשת, אלא בידוד טוב למדי אפילו בדיזל שאמור להיות יותר רועש. וגם רעשי רוח שמדברים פה מעולם לא חוויתי עם חלונות סגורים.

הייתכן שבדגם הזול של אוקטביה יש פחות בידוד ופחות הקפדה על אטימת חלונות?

פוקוס רכב מתנהג וחזק עם מנוע 150 סוסים, אבל לטעמי די צפוף.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני נוהג על אחת, אז אני יכול לתת חו"ד.

זה אחד הרכבים הכי גרועים שנהגתי בהם מבחינת הנאה וניהוג.

הרכב מתנהג כמו אוניה אמריקאית ולא רכב גרמני הדוק.

יש לו זווית גלגול גדולה, מקדימה לדעתי הבולמים לא קשיחים מספיק,תעלה על מהמורה או באמפר הרכב מתנדנד כמו נדנדה.

בנוסף הוא לא משרה בטיחות כלל.

אני מניח שאפשר לשפר את הבעיה עם קיט בולמים וקפיצים ראוי או קוילאוברים.

וגם ההגה לא מתקשר וחסר כל רגש, פשוט מת לגמרי.

מלבד זה המנוע והגיר פשוט מעולים כאשר הם עובדים כראוי.

בנתיים יש בעיטה בין ראשון לשני נקווה שזה לא יחמיר מעבר.

וגם אם כן נעיף אותה ונביא פוקוס.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
קצין הרכב שלכם מעפן. הוא משווה 5008 ל 308 החדשה ... חוץ.מהשמונה והגיר הרוב שונה לגמרי

הרבה פעמים זה לא הקצין אלא החברת ליסינג שממש לא מוכנה להתעסק עם צרפתיות ואם כן אז בעלות גבוהה. אולי אחרי שנתיים שלוש של נסיון טוב זה ישתנה

• תוכן חדש...