Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה צודק, שיטה שהיא פשוט "מתת האל", שום דרך בישול אחרת לא מסוגלת לשחזר טעמים שבסו-ויד.

עכשיו תסביר לי איך כל האידיוטים בכל המטבחים בכל העולם לא משתמשים בשיטה האלוהית הזו?

טבח רציני לא צריך שום "סו-ויד".

זה לא שולל את זה שיש הרבה מעריצים לשיטה ושהמוצרים באמת יוצאים בצורה טובה וטעימה בצורת הבישול הזו ובצורה קלה ובטוחה (שזה סוד הקסם של השיטה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איפה אושריקו ששאל איך להעלות במשקל, שיכנס לשרשור הזה. גמרתם אותי, בהזדמנות הראשונה אני אצל הקצב.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

1. בהחלט משתמשים בשיטה הזו. גם שפים עם יותר כוכבי מישלן ממני.

2. יש לה שלושה חסרונות: זמן, אחידות ופגיעה באגו. זה דורש תכנון מוקדם, זה בהכרח אחיד ולכן אי אפשר לעשות באותו באץ' סטייק אחד וול דאן והשני מדיום וקשה לקחת קרדיט על התוצאה.

אף אחד לא צריך סו-ויד וכולם צריכים את זה באותו זמן. איך שלא תסובב ותהפוך את זה - תוצאה מושלמת בלי מאמץ, זה לא משהו מיותר.

נכון, עם הרבה ניסיון ומאמץ אפשר להגיע לתוצאות דומות ברוב הפעמים. לי לא ברור למה לעשות את זה כשאפשר בלי מאמץ להגיע לזה בכל הפעמים, והאמן לי, גם בלי סו-ויד יצאו מאסכלתי סטייקים שהרבה מסעדות בשר היו רוצות להגיש.

עריכה אחרונה על ידי kramerica
פורסם
1. בהחלט משתמשים בשיטה הזו. גם שפים עם יותר כוכבי מישלן ממני..

"יותר ממני" מצביע על זה שיש לך...:wink:

עניינית, שיטה איזוטרית, נמצאת בשימוש כבר מאות שנים (במתכונים קלאסיים ספציפיים) ומעולם לא נכנסה (או התיימרה להכנס) למטבח כל שהוא כשיטת בישול מרכזית.

פורסם (נערך)

לא בהכרח מצביע על זה שיש לי, בהכרח מצביע על זה שיש להם. :wink:

למוצרים מסויימים היא בהחלט שיטת בישול מרכזית אצל לא מעט שפים מכובדים.

לא משנה כמה זמן היא קיימת וכמה היא איזוטרית, אני נוטה להאמין שאצל רוב המתנסים בה בפועל, היא תככב בלא מעט ארוחות. רוב האנשים יעדיפו לראות האח הגדול על פני פרק של סדרה איכותית או סרט טוב. זה לא אומר שזה עדיף...

וכאמור, יש לה את החסרונות שלה, בעיקר עניין הזמן וההכנה מראש, ספונטנית היא לא - וכאן הגורם המרכזי לחוסר שימוש בה.

ואגב - אני לא ממציא השיטה, אין לי עליה זכויות יוצרים, ואני לא לוקח באופן אישי את מי שמבקר אותה. המילה מיותרת היא זו ש"הקפיצה" אותי, מקווה שאתה עכשיו מסכים שהמילה היא זו שהיתה מיותרת.

עריכה אחרונה על ידי kramerica
פורסם

מה הסיבה שלא משתמשים בה במסעדות?

הרי היא אחידה,מביאה תוצאות קרוב למושלמות,ומבוקרת.

פאסון? טאצ אישי?

פורסם

מנקודת מבט מקצועית, שיטה איטית, מסורבלת, מיותרת (ומפה מקור המיותרות שטענתי.) ובנוסף לכל הצרות, המזון יוצא חיוור, אנמי, לא מעורר תיאבון ורטוב כך שחייב לעבור סוג של צליה/מחבת ואם הוא כבר חייב לפגוש מחבת, שיפגוש אותה מהתחלה וחלאס.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

משהו קצת אחר, אם אתם בקטע של קדירות והכנת נקניקים, אחד הטבחים האהובים עליי הוא ג'וליאן פיקמיל. אלוף.

נזיד בקר מהחלל

סלמי ביתי

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה מעלה ביקורות רכב באורך 30 דקות אני מעלה סרטוני נקניקים באורך 30 דקות :lol:

אם יש כאן אנשים שאוהבים פשטידות בשר

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לחצי קילו בשר אנטריקוט (או 400/350 גרם פילה ו100/150 גרם שומן כבש)

חופן פטרוזיליה (להשתדל שיהיו רק עלים ולא גבעולים) קצוצה דק-דק

בצל אדום בינוני-גדול קצוץ דק-דק

מומלץ לטחון בבית

מערבבים ומפזרים מעל פלפל שחור גרוס (שגרסת הרגע, כמובן) ומלח גרוס (אין חובה שיהיה גם באותו רגע)

צהוב של ביצה

כף וורסטרשייר

לערבב לתערובת אחידה

ליצור קציצות בגודל אחיד (כדי שיצלו במידה שווה ובזמן שווה)

להעביר למקרר ל20-30 דקות כדי שינוחו ולא יתפרקו

אפשר להוסיף טיפה אגוז מוסקט.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אישית, אני לא אוהב המבורגר שהוא לא 100% בשר.

99% בשר מבחינתי זה קבב ;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ניראה לכם שמי שמגיש מנות שנעשו בסוויד באמת מגיש סטייק וול דאן? יש שפים כל כך משוגעים שלא שמים מלחיות על השולחן כדי שלא יפגעו להם באגו.

באגירה לדעתי דווקא סוויד מזרז את הסרוויס, הרי אתה יכול לשלוט לפי הטמפרטורה ברמת העשיה של הסטייק, אחרי ניסוי ותהייה אתה כבר יודע בערך כמה סטייקים מזמינים אצלך פר סרוויס. מה שנותר לך זה רק לסגור אותם בעת הזמנה וזה משמעותית מצריך פחות התעסקות וזמן, מגדיל לך את השטח הפנוי על הגריל ומביא לתוצאות מדויקות בכל פעם.

פורסם (נערך)

מסעדה זה עסק בעל היגיון כלכלי. אם השיטה איננה נפוצה גם במסעדות טובות, כנראה שהיא פחות משתלמת. נניח שיש הסכמה על כך שהתוצאה זהה - בתור בעל עסק, אפילו במסעדת עילית מפונפנת, אתה תעדיף את התהליך המהיר יותר.

בנוגע לחישוב מראש של מספר ההזמנות הצפוי לסרוויס - זה לא עובד ככה.

תותח הז'וליאן הזה. מטבח זעיר ומכוער אבל האוכל, מאמא מיה...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...