Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חצי נתח מס 7 (מכסה), אם אין אז אנטרקוט

חצי אסדו

קוצץ בסכין

לש עד שיורד דם מהידיים (עד שהבשר מתמלא בסיבים לבנים שזה הפרוק של החלבון וזה למעשה מה שמייצב את הקציצה ומרכך אותה)

יוצא קציצת על

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המלצה למתכוני בשר לקרניבור המוגבל-מטבחית?

כל מה שיש לי בדירה השכורה הן כיריים חשמליות ומחבת עבה. זה עובר אבל קשה מאוד לדייק במידת ההכנה של הבשר.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
חצי נתח מס 7 (מכסה), אם אין אז אנטרקוט

חצי אסדו

קוצץ בסכין

לש עד שיורד דם מהידיים (עד שהבשר מתמלא בסיבים לבנים שזה הפרוק של החלבון וזה למעשה מה שמייצב את הקציצה ומרכך אותה)

יוצא קציצת על

אבל אז לא יוצאת קציצה סופר דחוסה? איך עושים אותה אוורירית?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

הסרטון סו-ויד הזה נראה כמו הבולשיט המצוי מערוץ הקניות.

מאיפה הסטק קיבל השחמה? הדג קיבל צריבה והציקן נאגטס קיבלו קשירה וקריספיות של הציפוי?

לגבי קציצות בשר טחון (מכל סוג, המבורגר, קבב, קסיסות של סבתא), כמה שפחות לישה, כמה שפחות דחיסה.

עדיף אפילו לערבב את התבלינים פנימה בתנועות קיפול עדינות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira: אם אתה לא מכיר סו-ויד, מציע לך לקרוא קצת על השיטה לפני זעקת הבולשיט...

אמלק: בשיטה הזו, קודם מחממים את הבשר למידת עשייה מושלמת לכל האורך, ואז נותנים צריבה קצרה במחבת או בתנור בשביל הטעם וההשחמה.

התוצאה מושלמת כל פעם בלי שום מאמץ.

פורסם

הבולשיט הוא בסרטון, לא בשיטה ככללה.

הוא גם ערוך וגם נראה כמו "AS SEEN ON TV" וגם בהחלט יש בו בולשיט, כשיסבירו לי איך עושים ציקן-נאגטס בסו ויד, אולי אטען שזה לא בולשיט.

מעבר לכך, זאת שיטה מצויינת להדיוטות מוחלטים במטבח שלא מעוניינים ללמוד לבשל אפילו לא ברמה מינימלית.

לכל חובב בישול בסיסי ביותר, שיטה מיותרת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הבולשיט הוא בסרטון, לא בשיטה ככללה.

הוא גם ערוך וגם נראה כמו "AS SEEN ON TV" וגם בהחלט יש בו בולשיט, כשיסבירו לי איך עושים ציקן-נאגטס בסו ויד, אולי אטען שזה לא בולשיט.

מעבר לכך, זאת שיטה מצויינת להדיוטות מוחלטים במטבח שלא מעוניינים ללמוד לבשל אפילו לא ברמה מינימלית.

לכל חובב בישול בסיסי ביותר, שיטה מיותרת.

בישול בשר יוצא מדויק בצורה פסיכית,במיוחד בעישון.

אי אפשר להגיע לתוצאה זהה לחלוטין בבישול מסורתי.

פורסם (נערך)

"ניחוש": לא טעמת מעולם תוצר של זה ואתה קבעת שהיא מיותרת. לי אין יכולת טלפטית / נבואית שכזו, ולכן טעמתי. טרם קיבלתי את כוכב המישלן שלי, אבל אני רחוק מלהיות הדיוט במטבח ואני יכול לספר לך שיכולות הטלפטיה / נבואה שלך כנראה גרועות ביותר, ואני רק יכול להציע לך להבא לבדוק לפני שאתה פוסל דברים. אולי תגלה שטעית בעוד כמה? :wink:

ודרך אגב, מטרת הקישור ממש לא היתה הסרטון. אלא יותר להסבר שבא אחריו, איך מכינים מכשיר סו ויד ביתי בכלום כסף.

עריכה אחרונה על ידי kramerica
פורסם

אלא אם כן הוא יודע להוציא בשר ברמה טובה שמשתווה לסו ויד.

אישית,אני לא יכול בלי זה,חזה ברווז יוצא פשוט מושלם.

גם מבחינת לוגיסטיקה,אני יכול לחזור מהעבודה,רבע שעה בתנור/שעתיים במעשנת ויש לי אחלה אסאדו.

פורסם

בצורת ההכנה שרשמתי זה לא יוצא דחוס מ 2 סיבות:

קיצוץ עם סכין, זה גס יותר ולא דוחס את הבשר כמו מטחנה.

נתח שומני כמו אסדו משאיר חללי שומן שנמס וגם מה שלא נמס יוצא נימוך

הלישה רק2 מחברת חלבונים כדי שלא יתפרק כי הבשר קצוץ גס יחסית ומרככת אותו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...