Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי אוכל אצלו אבל הבנאדם פאקינג יצר הייפ בינלאומי לכרובית!! תגיד מה שתגיד צריך להיות מאוד כשרוני בשביל לעשות דברים כאלה.

לגבי גורדון, אל תשכח שהוא היה צריך להיות שף ממש טוב בשביל לקבל את ההכרה שהביאה אותו לטלוויזיה, ג'ימי לעומתו התחיל כגימיק.

למרות שלאחר מכן הוא פשוט הפך להיות באמת שף טוב עם דאגה כנה ואמיתית לבריאות הציבור.

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכלת אצל אחד משניהם או שהדיון בנינו מתבסס על תוכניות שראית בערוץ האוכל?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מזה משנה אם אכלתי אצל אחד משניהם? ואם לא התאגרפתי מול מוחמד עלי אז אני לא יכול לקבוע שהוא המתאגרף הכי כשרוני שהיה בזירה? ואם לא שיחקתי מול מסי ורונאלדו אני לא יכול להגיד שהם בין הטובים שהיו? ואם טסת על קאמפ נואו ונפלת על המשחק הכי גרוע של מסי בחיים אז כולו הייפ?

נכון, הרבה פעמים מראה עיניים יכול להטעות אבל בתור אחד שמבין דבר או שניים בבישול (והאמת שבטוח יותר ממך) כשאני מסתכל על הטכניקות ועל המרכיבים אני לא מבין איך האוכל שלו יכול להיות כל כך גרוע כמו שאתה מתאר. ושוב, חוויה חד פעמית באחת מעשרות המסעדות שלו לא מעידה על טיבו כשף. אבל כולם מטומטמים וחסרי בלוטות טעם,פשוט נוהרים כמו בהמות לשלם מאות פאונדים במסעדות שלו,נו באמת.

פורסם

צ'מע, לפני כמה ימים הייתי בצפון אברקסס (אייל שני), לנשנוש.

הזמנתי פוקצ'ה עם קרם פרש.

בעיניים שלי ראיתי איך מגישים לי פוקצ'ה עם שמנת תנובה מקופסה.

אז כן, יכול להיות שעובדים על כולם, והם לא שמים לב.

אכלתי במקומות שאתה מכניס משהו לפה, ואתה לא מאמין שזה קורה לך.

ואכלתי במקומות שאתה לא מאמין שהם נחשבים כמו שהם נחשבים.

לא לכל מיתוג יש כיסוי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם כבר דיון על פילה אני חייב לשאול כי אין לי מושג בבשרים מלבד זה שאני אוהב יותר פילה מאשר אנטריקוט.

אבל יש מקרים שמגישים לי פילה ארוך ועגול כמו צינור, ויש מקרים שמגישים אותו חתוך לרוחב ואז זה נראה כמו סתם בשר פרוס.

מה הקטע?

אגב הפילה הכי טעים שאכלתי עד כה היה אצל שגב ברמת החייל (איפה שכל העצים הלבנים האלו אם אני לא טועה), ברוטב אגסים או יין והדבר הזה פשוט ואוו כשהוא מדיום ונמרח לי בפה.

אכלתי בסניף אחר שלו בהוד השורן / הרצליה והוא לא היה כזה טעים.

Opel Adam S 2017

פורסם
מזה משנה אם אכלתי אצל אחד משניהם? ואם לא התאגרפתי מול מוחמד עלי אז אני לא יכול לקבוע שהוא המתאגרף הכי כשרוני שהיה בזירה? ואם לא שיחקתי מול מסי ורונאלדו אני לא יכול להגיד שהם בין הטובים שהיו? ואם טסת על קאמפ נואו ונפלת על המשחק הכי גרוע של מסי בחיים אז כולו הייפ?

נכון, הרבה פעמים מראה עיניים יכול להטעות אבל בתור אחד שמבין דבר או שניים בבישול (והאמת שבטוח יותר ממך) כשאני מסתכל על הטכניקות ועל המרכיבים אני לא מבין איך האוכל שלו יכול להיות כל כך גרוע כמו שאתה מתאר. ושוב, חוויה חד פעמית באחת מעשרות המסעדות שלו לא מעידה על טיבו כשף. אבל כולם מטומטמים וחסרי בלוטות טעם,פשוט נוהרים כמו בהמות לשלם מאות פאונדים במסעדות שלו,נו באמת.

זה הולך להיות מענין...

1. למדתי בתדמור, יצאתי לשוק העבודה, עבדתי שנתיים בתרווד הורוד והבנתי שאני לא מבין כלום. הגשתי בקשה למילגה לקורדון בלו ("רק" בית הספר הטוב בעולם ללימודי אומנות הבישול) וסיימתי בהצתיינות. חזרתי לארץ, עבדתי כ 5 שנים ביועזר בר יין כסו שף, משם עברתי ל 4 שנים למסעדת בשרים בשם red בתפקיד שף. אחכ עברנו צפונה ועבדתי בזכרון יעקב במסעדת שף בשם פיצוטו במשך 7 שנים. במהלכן, מדריך גומיו היה בארץ וזכינו ב 16 נקודות מרשימות. עכשיו בא נשמע את הרזומה של זה ש"בטוח" מבין יותר ממני.

2. עכשיו כשהצלחתי (אני מקווה) להכניס בך קצת ענווה, בא נדבר תכלס. הדוגמאות שנתת פשוט לא נכונות. ההוכחה של מתאגרף/ כדורגלן הוא בתוצאה של מה שהוא עושה בעוד שאצל שף, ההוכחה היא בטעם של התוצאה ולא בעצם התוצאה עצמה. מה שאתה עושה (קובע טעם עפי מראה עיניים) זה כמו לקבוע עכשיו שמסי הוא בן אדם מקסים, אך ורק על בסיס ביצועיו על המגרש.

ללא ספק, ברמות מסויימות של מקצוענות בתחום הבישול אתה יכול להסתכל על הכנה של מנה ולקבוע אם היא טעימה או לא, אבל על סמך הודעותיך, אתה לא שם...

פורסם

אין פה חתולים, יש פה חתול ו"עכבר ששאג"

פורסם

מה שלא ברור לי מהשרשור זה למה יניב מתעסק בחרקים ומכוניות במקום לארח חברי פורום לארוחות (בתשלום כמובן) :|

פורסם

בגירה... כבוד!

ואני הייתי משוכנע שכל מה שאתה יודע לעשות זה להחליף פלאגים ולזהות זוחלים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

העניין הזה יכול להסתיים רק בצורה אחת, דו קרב טעימה עיוורת.

אגב מבלי לזלזל, הנסיון התעסוקתי שלך לא מעיד על הבנתך בכל תחום שהוא, תמיד יש מישהו צעיר יותר עם ידע נרחב יותר.( באופן כללי לא עליי ועליך)

אשמח אם תעיר את עיניי ותפרט על סמך אילו הודעות בשרשור קבעת שאיני יכול להחליט אם המנה טובה בהסתמך המרכיבים שלה ועל בסיס הטכניקות שמיוסמות.

אגב מה אתה עושה עם כל הניסיון הזה עכשיו?

• תוכן חדש...