Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מבין שלא אכלת במסעדות נורמליות?

כאלו שהכל סופר סייז מוקרם?!

לא...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

+1000 לבנצי רק למה יש על הצלחת אוכל של פרות .

אני מתחיל להיות רעב משום מה ורק 9 בבוקר.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

אני רגיש כשזה מגיע לפילה מיניון שלי, לפי התיאור של במבי הוא מצפה מאדם שכמותי לאכול פילה בצ'יז קייק פקטורי.

Sent from my SAMSUNG-SM-G530AZ using Tapatalk

haters will hate

פורסם

רק לפני שבועים חזרתי מפיטר לוגר והריר עדיין נוזל...

אחד המקומות הטובים!

את הבשר שלי אני קונה ,foodie market. הבחור מביא בשר טרי (לא מוכשר!) מניו-זילנד ואוסטרליה במחירים חסרי תקדים.

תמיד יש תור והאיכות ליגההההה לאומית.

https://www.facebook.com/FoodieMarketPlace/ סה"כ 10K ק"מ נסיעה...

חוץ מזה, תמונות מהביקור אצל לוגר.

DSC_6367.jpgDSC_6369.jpgDSC_6371.jpgDSC_6372.jpgDSC_0214.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

פיטר לוגר פשוט מוסד עם הסטייקים הכי טובים בעולם.

חד וחלק!!!

נ.ב: לגורדון רמזי יש המון סרטונים נחמדים על מאכלי בשר, איך להכין סטייקים וכו׳ והוא מסביר נהדר.

גורדון רמזי, מאז שהוצאתי אצלו 250 פאונד על אחת הארוחות הגרועות אי פעם, בפראפראזה על משפט אחר שאמרתי פה פעם, "שיעשה סרטוני יעוץ לאיך לבחור סכיני מטבח כי האוכל שלו...נו....איך נגיד...אוכל שאנגלים מתלהבים ממנו".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
פיטר לוגר פשוט מוסד עם הסטייקים הכי טובים בעולם..

כן.

רק אז מגיע הלקוח שתמיד צודק, ומורח את הכל למעלה עם קילו חמאה, כאילו לא טוב לנו שהאייטיז עברו.

בצרפת היו בועטים לקוח כזה החוצה.

אם הוא היה מגיע עם ז'קט עם כריות על הכתפיים, כנ"ל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סליחה.

פשוט הזכרתם לי רגעים משמעותיים בחיים.

3e3b423bafad14e57bea01af0d096639.jpg

09f1f2d58b5a39b12e1d693ee1481020.jpg

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
פיטר לוגר פשוט מוסד עם הסטייקים הכי טובים בעולם.

חד וחלק!!!

גורדון רמזי, מאז שהוצאתי אצלו 250 פאונד על אחת הארוחות הגרועות אי פעם, בפראפראזה על משפט אחר שאמרתי פה פעם, "שיעשה סרטוני יעוץ לאיך לבחור סכיני מטבח כי האוכל שלו...נו....איך נגיד...אוכל שאנגלים מתלהבים ממנו".

הזכרת לי ביקור במסעדה עם 2 כוכבי מישלין בבלאג'יו, פיקאסו שמה.

השירות היה מדהים, חלק מהאוכל היה אלוהי וחלק היה ממש מאכזב,

בוא נאמר שעם היין הארוחה לזוג הזאת עלתה קצת מעל ה2000 שקל, לא נוראי אבל יש אופציות טובות יותר באותו המלון.

haters will hate

פורסם (נערך)

לפני כמה חודשים הייתי בניו-זילנד לצרכי עבודה, על הסטייקים שם יש הרבה מה לספר, אבל ביום האחרון היה לי חצי יום פנוי באוקלנד שהוקדש לטיולים, לעת ערב כבר הייתי כבר עייף ורעב. ואז... כמו אלוהים שנגלה מהסנה הבוער הופיע מול עיניי השלט הבא, שפשוט לא יכולתי לסרב לאתגר שבו.

DSC_5183.jpg

אגב... דולר ניו זילנד שווה ערך ל 2.75 ש"ח...

את האתגר לא צלחתי, כי מי יכול לגמור 750 גרם של סטייק רעב או חזיר ככל שאהיה? אגב, סטייק שהיה מושלם, תודה ששאלתם! הדבר הראשון שעשיתי אחרי שקיבלתי את המנה היתה לצלם אותה מכל הכיוונים ולהוציא לכל החברים את העיניים בוואטסאפ, בפייסבוק ובאינסטוש. כי אם אי אפשר להוציא לחברים שלך את העיניים, מה זה בכלל שווה?

אבא שלי התקשר כל עשר דקות לבדוק איך מתקדם הסטייק. אחרי שעה כבר רציתי להקיא וגם כבר נגמרה לי הסוללה מהצילומים!

DSC_5186.jpgIMG-20160126-WA0034.jpg

היה מעולה!

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • אחראי פורום
פורסם

עשיתם מהפילה שניצל תירס.

הוא לא הנתח שאזמין עד שאני כבר במסעדת בשרים ראויה, אבל בפני עצמו הוא לא רע.

אם לחזור לארץ הפצועה שלנו, אז "הטחנה" במטולה לחלוטין מצדיקה את הביקורות עליה.

אנטריקוט נהדר שבקלות מתמקם בטופ 5 שלי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני כמה חודשים הייתי בניו-זילנד לצרכי עבודה, על הסטייקים שם יש הרבה מה לספר, אבל ביום האחרון היה לי חצי יום פנוי באוקלנד שהוקדש לטיולים, לעת ערב כבר הייתי כבר עייף ורעב. ואז... כמו אלוהים שנגלה מהסנה הבוער הופיע מול עיניי השלט הבא, שפשוט לא יכולתי לסרב לאתגר שבו.

[ATTACH=CONFIG]462720[/ATTACH]

אגב... דולר ניו זילנד שווה ערך ל 2.75 ש"ח...

את האתגר לא צלחתי, כי מי יכול לגמור 750 גרם של סטייק רעב או חזיר ככל שאהיה? אגב, סטייק שהיה מושלם, תודה ששאלתם! הדבר הראשון שעשיתי אחרי שקיבלתי את המנה היתה לצלם אותה מכל הכיוונים ולהוציא לכל החברים את העיניים בוואטסאפ, בפייסבוק ובאינסטוש. כי אם אי אפשר להוציא לחברים שלך את העיניים, מה זה בכלל שווה?

אבא שלי התקשר כל עשר דקות לבדוק איך מתקדם הסטייק. אחרי שעה כבר רציתי להקיא וגם כבר נגמרה לי הסוללה מהצילומים!

[ATTACH=CONFIG]462721[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]462722[/ATTACH]

היה מעולה!

750 אפשרי לחלוטין. אני וחבר אחרי אימון לפעמים יורדים על 900 כל אחד ופוטטוס

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

פעם אכלתי בסביבות 1.2 ק''ג ביז,אף אחד מהחברים לא רצה לאכול.

כל הלילה הייתי עם רפלקסי הקאה,זיעה,תחושת חום ולא יכולתי לישון על הבטן.

אני בשלבי הכנה של סו-וויד ,טרמוסטט עם בקר PID,משאבת סחרור מים,סיר לבישול ארוך.

כל הרעיון הוא שאקבל בשר עסיסי יותר,ושאעשן אותו פחות זמן במעשנה,הריח חזק ושורף לשכנים פיוזים.

פורסם

בשבילי 450-500 גרם, מעבר לזה זה מוגזם לחלוטין.

פורסם

אחסוך לכם את החיפוש בגוגל ביז= עטינים של פרה כן כן מאיפה שהחלב של הפרה יוצא.

אגב

סו-וויד אפשר להשתמש בצידנית.

• תוכן חדש...