Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכן להיות שופט אבוא עם מיני.

בצד הימני של השיש האיש והזוחל AKA bagira.

בצד השמאלי של השיש האיש שהוא חושב שהוא לוחם ספרטני E-A.

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב מה אתה עושה עם כל הניסיון הזה עכשיו?

בעיות גב שהחמירו מאוד הכריחו אותי לנטוש את המקצוע, הצתרפתי לעבוד עם זוגתי בחנות החיות שלה אנד דה רסט איז היסטורי.

אבל מאז הפרישה, מבשל המון בבית ולחברים.

כרגע מאוד עסוק, עוד כחצי שעה אתפנה להרחיב על מה שנעלם מעיניך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

התרווד הוורוד. וואו, ואני בכלל הייתי ילד אז, אבל השם מעביר יראת כבוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מישהו כאן אכל אצל הסטון בלומנטל ב-fat duck? בזמנו כשהייתי סטודנט ומחיר סרוויס שם היה 120 פאונד זה היה חלום שאגשים כשאהיה גדול, עכשיו הוא עולה 250 ליחיד וזה כבר מעבר למה שאני מוכן להוציא על ארוחה. אבל אני מת לדעת אם האוכל אכן אלוהי כמו שהביקורות אומרות

אצל מאיר אדוני, שלפי מיטב ידיעתי מאוד הושפע ממנו, ממש נהנתי

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
התרווד הוורוד. וואו, ואני בכלל הייתי ילד אז, אבל השם מעביר יראת כבוד.

מזל שלא מהזמן הוורוד... not that's anything wrong with it

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

חזרתי :-)

בכל תוכניות הבישול, בגלל קוצר הזמן, תמיד משתמשים ב"הכינותי מראש", כולנו מכירים את זה עוד מימי בתיה עוזיאל.

חלק מהשפים, בכדי לפאר את שמם כ"מומחים מספר אחד", נותנים בכוונה מתכון לא מדוייק (או לא נכון) מתוך ידיעה שאח"כ יהיו דיבורים "ואוו, איך הוא מצליח לייצב את המתכון רק עם 2 חלמונים ובלי שום קורנפלור" או כל דבר דומה.

מי שבאמת מקצועי (ואני לא טוען שאתה לא מבין, או חסר חוש טעם), מי שבמשל 10 שנים מידי יום מכין 5 עוגת גבינה אפויה (כמשל), רק לפי צבע, מראה וטקסטורה של הבלילה יגיד לך מצפיה בטלויזיה אם בבלילה יש קורנפלור או אין קורנפלור וכשבמתכון אין קורנפלור, וה"קונדיטור" לא שם במיקסר קורנפלור והוא מתחיל להקציף ואומר אנחנו מקציפים 5 דקות ורואים אותו מכבה את המיקסר ואומר "עברו 5 דקות" ופתאום הבלילה בכלל משהוא אחר לגמרי מבלילה נטולת קורנפלור, אז אתה יודע, מדובר בחרטטן, כנ"ל בפטיסייר.

אז גורדון רמזי הוא שף ולא קונדיטור, אבל הוא אלוף עולם בתרגילים האלה, כנראה למד אותם על מגרש הכדורגל ואם לא שמת לב לזה עד היום, אז לזו הייתה כוונתי שאתה לא ברמה המקצועית הנדרשת בכדי לזהות את המסחארות האלה (ושוב, זה לא אומר כלום על היכולות שלך כטבח או כחובב אוכל) :-)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בשר עם חמאה למשל, ובכלל, מקומות כשרים לרוב יהיו ברמה ממוצעת, אין מקום כשר יוצא דופן..עוד מעט אנחנו יוצאים לטיול וחיפשתי מקום בשרי מעניין, הגעתי למסעדת הצוק בראש הנקרה מקווה להנות שם :beerchug:

פורסם
מישהו כאן אכל אצל הסטון בלומנטל ב-fat duck? בזמנו כשהייתי סטודנט ומחיר סרוויס שם היה 120 פאונד זה היה חלום שאגשים כשאהיה גדול, עכשיו הוא עולה 250 ליחיד וזה כבר מעבר למה שאני מוכן להוציא על ארוחה. אבל אני מת לדעת אם האוכל אכן אלוהי כמו שהביקורות אומרות

אצל מאיר אדוני, שלפי מיטב ידיעתי מאוד הושפע ממנו, ממש נהנתי

זה מאוד מסקרן אותי. זה וירטואוזי וחדשני. אני בטוח שברמת החוויה זה ממש כיף.

מה שמעניין זה האם האוכל ברמה גבוהה כמו החוויה.

מאיר אדוני אני פחות התלהבתי. היו דברים שהעיפו לי את הסכך והיו דברים שטעמתי ואמרתי SAY WHAT.

אגב, מי שכתב שג'יימי אוליבר לא "מקדש אוכל" זו בדיוק הסיבה שאני מעריך אותו. אוכל טעים, מוקפד, מעניין ובמחירים סבירים לז'אנר. מבחינתי ג'יימי אוליבר מייצג את כל מה שטוב בעולם הקולינריה. חלום שלי לאכול בבית הקפה שלו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
זה מאוד מסקרן אותי. זה וירטואוזי וחדשני. אני בטוח שברמת החוויה זה ממש כיף.

מה שמעניין זה האם האוכל ברמה גבוהה כמו החוויה.

מאיר אדוני אני פחות התלהבתי. היו דברים שהעיפו לי את הסכך והיו דברים שטעמתי ואמרתי SAY WHAT.

אגב, מי שכתב שג'יימי אוליבר לא "מקדש אוכל" זו בדיוק הסיבה שאני מעריך אותו. אוכל טעים, מוקפד, מעניין ובמחירים סבירים לז'אנר. מבחינתי ג'יימי אוליבר מייצג את כל מה שטוב בעולם הקולינריה. חלום שלי לאכול בבית הקפה שלו.

אכלתי בכתית לפני שלוש שנים והיה מדהים, לא יודע אם המצב כזה היום. אכלתי במסעדות עם דירוג מישלין שהיו פחות טובות (פישר פריץ לדוגמה, אני זוכר כי אכלתי בשתיהן בטווח של כחודש)

עריכה אחרונה על ידי mystopp

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
שמן קוסוס במקום חמאה יופי של תחליף.

הטעם שלו מאוד דומיננטי, הוא משמש אצלי כתחליף לחמאה בעוגות אבל בבשר זה נשמע לי חיבור רע

פורסם

באגירה, אתה צודק שעושים את זה, וכמו שאמרת לרוב זה בקונדיטוריה כי שם חייב את הדיוק הזה שאתה מדבר עליו. יכול להיות שהם באמת לא משחררים את המתכון המלא למנות דגל שלהם במסעדות וזה מובן. מפליא אותי שאתה בתור ותק כזה מרשים במטבח לא לוקח בחשבון את האופציה שנפלת על חרא של טבח או צ'קר אדיוט. אין מה לעשות גם השף הכי טוב בעולם לא יכול באמת לדאוג לכל מנה שיוצאת לו בכל מסעדה ברחבי תבל, ואצלו זה אשכרה עשרות מסעדות בכל היבשות בעולם.

לגבי fag duck אני כזה פאן בוי של הסטון וזאת תהיה המסעדה הראשונה שלי באנגליה. הבנאדם גאון, כל הגישה שלו למזון כל כך מטורפת שפשוט חייב לנסות.

Haranza חיים כהן סיפר שבפעם הראשונה שהוא אכל בשר עם חלב הוא היה בטוח שהעולם יקרוס ואז קרו לו ניסים בפה. ממליץ לך לנסות

• תוכן חדש...